سوال نظرسنجی: آیا این روش هایی که در این تاپیک ذکر شده اند برای شما مفید بوده اند

مجموع: 40

naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش
داشتم توی فروم های خارجی گشت و گذار میکردم دیدم که یک از برادرای فرنگی به شرکت مایکروسافت اعتراض کرده بود و گفته بود که چرا وقتی گزینه DirectX 10 رو توی شبیه ساز فعام میکنه بدنه هواپیما سفید میشه.

شرکت مایکروسافت هم پاسخ داده بود که به دلیل فرمت های ناشناخته فایل DDS بازنقش هستش. پیشنهاد مایکروسافت ویرایش فایل DDS و Save کردن مجدد بر روی همون فایل هستش. 😲

یعنی خاک تو سر این مایکروسافت با این برنامه نویسیشون. 😠

این هم تصاویری از تفاوت بین DX10 و DX9:

UserPostedImage

UserPostedImage
.
Mohammad Sadeq
  • Mohammad Sadeq
  • 50.18% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
سلام و تشکر از مطلب بسیار پر محتوی شما
من هم دقیقا این مشکل را دارم با فعال کردن دایرکت ایکس 10 بعضی از هواپیما ها سفید میشوند حالا چکار کنم -
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش
سلام برادر. @};-
ابتدا آخرین ورژن DirectX و درایور کارت گرافیک رو نصب کنید و اگر درست نشد وارد پوشه Simobject\Aircraft بشید و با نرم افزار Dxtbmp فایل های DDS افزونه هواپیمایی که سفید میشه رو Load و دوباره روی همون فایل Save کنید. [approve]
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار
10 سال پیش
برادر من یکم گیج شدم اونم بکلی !!!

برادر خوب اگه قرار باشه برا هر پرنده ای بریم فایل های دی دی اس رو دوباره لود کنیم میشه مقدار زمان مورد نیاز برای اینکار رو چیزی حدود عمر نوح تخمین زد !!!!!

خوب پرنده های با کیفیت تعداد بسیار زیادی فایل تکسچر دارن ....

بعد اینکه شما راجع به نرم افزار رکس گفتی که اون گزینه ی دایرتک اکس رو روی دایرکت اکس 11 نزنیم . بعد از اون طرف چند وقت پیش به آقای صبیح گفتید که آخرین ورژن دایرکت ایکس رو نصب کنند و کاملا هم با اف اس ایکس سازگاره ... الان هم دایرکت اکس 12 رو قرار دادید ... یه نتیجه گیری کلی میفرمایید ؟... ما بفهمیم چه باید بکنیم
YoNES
  • YoNES
  • 50.08% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
10 سال پیش
سلام برادر حسین.
برادر این نسخه ای که شما پیچیدین.[blackhee] میشه بگید آیا برای ویندوز7 هم جواب گو هستش یا که نه فقط برای ویندوز 8؟؟؟😢