مدلسازی و برنامه نویسی صحنه تخصصی فرودگاه ارومیه در اوایل دی ماه سال 1393 آغاز و پس از طی 40 روز به اتمام رسید. این پروژه در نوع خود به لحاظ برخورداری از مدلها و تکتیک های ساخت اولین در بین فرودگاه های ایران به شمار می آید. لذا پس از تلاشهای مستمر این گروه و پشت سر نهادن تمامی مشکلات موجود در به اتمام رساندن این پروژه با افتخار این اثر ارزشمند را تقدیم شما عزیزان می نماییم. امید است این پروژه بتواند بر لذتهای پروازی شما را بیافزاید.
عکسهایی از پروژه در سیم مارکت:
http://secure.simmarket.com/fs-group-orumiyeh-airport-oitr-fsx-p3d-fsxsteam.phtml شایان ذکر است که پروژه ارومیه اولین پروژه ایرانی قرارگرفته در سیم مارکت بوده و عزیزان داخل ایران نیز می توانند با تماس با بنده ویا فرستادن ایمیل به آدرس زیر لینک فروش داخلی با قیمت ارزانتر را دریافت نمایند.
[email protected]*این پست به مرور زمان ویرایش خواهد شد.*
=====================================================================================================
با سلام خدمت تمامی دوستان،
نمی دونم چه تعداد از شماها از این خبری که می خوام به اطلاعتون برسونم باخبرید ولی از آنجایی که دوستان این انجمن رو به تازگی به من معرفی کردند خواستم تا در این انجمن نیز تاپیکی ویژه صحنه تخصصی فرودگاه ارومیه تاسیس کرده باشم.
خبر خوب اینکه بعد یک ماه تلاش و خطا و اصلاح بلاخره با جزئیاتترین صحنه فرودگاهی کشور را به اتمام رسوندم که در زیر به معرفی گوشه ای از ویژگیهای این صحنه خواهم پرداخت؛
1) مدلسازی و تکستچر تمامی المانهای شاخص موجود در فرودگاه ارومیه،
2) تعبیه جزئیات موجود اعم از المانهای استاتیک و حمل و نقل شهری و فرودگاهی.
3) اعمال بافت هایی با رزولیشن 2K
4) کاشت تمامی درختان و گیاهان بصورت دستی که شامل:
* 4303 درخت
* 1196 بوته
* 2339 دسته چمنی و گیاهان سبز
5) 8 تیپ درخت و بوته
6) 13 مدل چمن و گیاه
7) 10 مدل Taxi-Sign
8) Ground-Poly برای رانوی تاکسی وی و اپرون با جزئیات حداکثری
9) 8 مدل ماشین شهری و در مجموع 78 ابجکت که بصورت دستی جاگذاری شده اند.
10) 2 مدل اتوبوس
11) 14 تیپ آبجکت هندلینگ (116 قلم المان)
12) اصلاح باند و تاکسی وی ها و پارکینگ های موجود
و تعدادی امکانات دیگر که در هنگام استفاده از این صحنه خواهید دید.
ارائه صحنه بصورت خرید اینترنتی (و شاید پستی) خواهد بود که فعلا فعال نیست. کی میشه خرید؟ خب خدمتتون عرض کنم با یه شرکت معتبر خارجی درحال انجام مذاکراتی هستم که متاسفانه تا اعلام نظر آنها باید صبر کنم. فقط یه خواهش از دوستان دارم اونم اینکه کسایی که در جریان این مذاکرات هستند لطقا تا نتیحه نهایی از اعلام اسم این شرکت در این پست خودداری کنند تا مذاکرات نهایی شه.
صحنه تخصصی فرودگاه ارومیه در ورژنهای مختلف ارائه خواهد شد که ارائه رسمی از ورژن 1.0 شروع خواهد شد. برای جذابیت بیشتر صحنه قصد دارم در فاصله زمانی مشخصی امکاناتی رو تعبیه و بصورت آپدیت رایگان برای خریداران ارائه کنم. از جمله امکاناتی که در نظر دارم ایجاد انیمیشن های هندلینگ اختصاصی ایران هستش که بصورت اتوماتیک جایگزین نسخه پیش فرض خواهد شد.
نسخه FSX و FSX Steam آماده بوده و ورژن Preper3D هم در اسرع وقت بصورت رایگان تقدیم خریداران نسخه ی قبلی خواهد شد.
جا داره صحنه هایی از این فرودگاه رو در این قسمت با شما عزیزان به اشتراک بزارم:

امیدوارم این حرکت به اینجا ختم نشه و من بتونم این سری پروژه ها رو ادامه بدم.
ویرایش بوسیله کاربر
10 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص