mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
10 سال پیش

سلام به همه دوستان@};-

آقا فرخ و همه همکاراتون دست شما درد نکنه ، به نظرم قیمت این محصول منطقیه و ایشالا فروش خوبی داشته باشین .
یه مورد داشتم لطفا راهنمایی کنید . من این پکیج رو خریدم و بعد از نصب جایی که سریال سخت افزاری میده رو بدونه اینکه سریالش رو کپی کنم بستم و حالا در مرحله فعال سازی از طریق لینک داده شده که سریال سخت افزاری میخواد گیر کردم . باید چیکار کرد حالا ؟؟ تا کد سخت افزاری رو در بیارم .
اگر مراحل اینستال رو مجددا برم ایرادی پیش میاد ؟
farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار شروع کننده موضوع
10 سال پیش
با سلام
ممنون از همکاریتون.
شماره سریال شما در ایمیلی که بهتون ارسال شده موجود هست. و فایل فعالساز هم روی دسکتاپ با عنوان FSGroup Orumiyeh 2015 موجود هست. می تونین دوباره اجرا و کد و یادداشت و درخواست فعالسازی بدهید.

با تشکر
فرخ رستمی کیا
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
10 سال پیش
سلام خدمت همه دوستان @};-

خب من اکتیویشون کد رو دریافت کردم و خدایی میتونم بگم تا الان با این دقت سینری برای ایران درست نشده ، کیفیت کار بالاست و فریم ریت هم بالاست و همچنین حجمش که قابل قبول شده . البته مشکلاتی هم داره که ایشالا برطرف میشه . مثلا باید برای فرم و شکل الفها یه کاری باید کرد . زیبایی فرودگاه رو یه مقدار تحت تاثیر قرار داده .

به هرحال عالی شده ممنون .

راستی موردی که باید دوستان تولید کننده میگفتن اینه که حتما قبل از نصب باید تمام فایلهایی که به صورت ادان به فرودگاه ارومیه دیفالت اضافه کردین پاک کنید ( افکدها ) چون با این فرودگاه تداخل ایجاد میکنه . عکس زیر

UserPostedImage  

این مشکل من با پاک کردن دستی افکد قبلی حل شد [approve]

اینم دو تا شات از این فرودگاه زیبا

UserPostedImage   UserPostedImage  

UserPostedImage
farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
10 سال پیش
خیلی ممنون از نظرات و پیشنهاد های سازندتون. مطمئن باشین با این حمایتهای شما هر ورژن بهتر از قبل خواهد شد.
در مورد چمن تاحدی به شما حق می دم که چمن ها از بالا خوب دیده نمی شن ولی رو باند ویو خوبی دارن. البته دارم رو یه تکنیکی کار می کنم که انشالله تو اولین ورژن اونو امتحان خواهیم کرد و اگه مورد پسند شد تمامی صحنه های ارائه شده با این متد خواهد بود.
در مورد AFCAD هم اصلا یادمون نبود که ممکنه از AFCAD قبلی استفاده کنید. که شما لطف کردین و اشاره کردین.

به هرحال عکس های زیبایی بود لذت بردم. ممنون

با تشکر،
فرخ رستمی کیا
farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
10 سال پیش
راستی از ساپورت بنریتون هم سپاسگذاریم.

با تشکر،
رستمی کیا