mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
10 سال پیش
سلام به همه دوستان @};-

UserPostedImage  

UserPostedImage  

UserPostedImage  

UserPostedImage  

UserPostedImage  

UserPostedImage  

امیدوارم دوستان با خرید و رعایت حقوق کپی رایت از سازنده این اثر خوب حمایت کنند ، با تشکر

UserPostedImage
farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار شروع کننده موضوع
10 سال پیش
سلام
واقعا زیباست ... امیدوارم روز به روز شاهد ویو های زیبا از جانب شا عزیزان باشیم.
farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
10 سال پیش
به اطلاع دوستان می رسانم که پروژه فرودگاه ارومیه بعنوان اولین پروژه ایرانی بر روی فروشگاه سیم مارکت قرار گرفت.
http://secure.simmarket.com/fs-group-orumiyeh-airport-oitr-fsx-p3d-fsxsteam.phtml 

با تشکر،
فرخ رستمی کیا
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
10 سال پیش

سلام به آقا فرخ @};-

این تجربه خوبیه که یک فروشگاه خارجی محصول ایرانی بفروشه و نتیجش خیلی مهمه ، ولی اگر در نظربگیریم اونور آب مشتری فرودگاه ارومیه ایرانیها باشن فکرمیکنید چندتا پک فروش بره . البته برای فروش به خاریجها فرودگاهای اصلی ما شانس بیشتر دارن . ایشالا کار بهتر پیش بره و شما علاوه بر مشتریهای داخلی فروش خارجی هم داشته باشید.

به امید ساخت فرودگاهای دیگه ایران ، ممنون
farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
10 سال پیش
سلام،
خدمتتون عرض کنم برای ما مهم این بود که بتونیم با کیفیت کار یک فروشگاه بین المللی رو متقاعد به قراردادن محصول بکنیم هر چند که قبلا از جانب آئروسافت پیشنهاد همکاری رو من دریافت کرده بودم ولی بعنوان یک شرکت مستقل اولین کارمون بود. من هم با شما موافقم که چند نفر مگه هست که فرودگاه ارومیه رو میشناسه ولی مهم اینه که اگه زمانی ایونتی مثل اونی که چند وقت پیش (ارومیه-آنکارا) صورت گرفت سیمرهای اونطف هم بتونن صحنه رو تهیه کنن. 🙂