farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار شروع کننده موضوع
10 سال پیش
افتخاری دیگر برای ما:

http://www.airdailyx.net/fsnewsbreaker/2015/3/1/fsgroup-orumiyeh-released 

نقل قول:
« Just looking at the quality of the objects and texturing, this developer is clearly highly talented. I look forward to more efforts from FSGroup in the future. »
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار
10 سال پیش
درود ، بنده محصول رو خریداری کردم .

نصب کردم ، در فرآیند فعال سازی به مشکل خوردم . از کجا باید کد فعالسازی رو پیدا کرد ؟
farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
10 سال پیش
سلام آقا امید،
ایمیل درخواست فعالسازی شما رسیده متاسفانه الان دسترسی به کامپیوتر ندارم و در اولین فرصت کد فعالسازی رو براتون خواهیم فرستاد
farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
10 سال پیش
سلام بر دوستای با شرف ایرانیم؛
محصول فرودگاه ارومیه رو با مسئولیت خودم و بدون هماهنگی FSGroup رایگان اعلام می کنم. چون دیگه تحمل این بی جنبه بازی های بعضی به اصطلاح فروشگاه ها رو ندارم! نمی تونم ببینم یکی میاد یک محصول رو با قیمت 29 تومن داره می فروشه.
من تو این سایت فرانسوی که پخش کننده محصول من بود هم نوشتم که هیچ مشکلی با شدن محصول ندارم و امیدوارم کسی که پسندیده بیاد بخره ولی دیگه فروش محصول دزدی نو بره که فقط ما ایرانی های از عهده اش برمیایم.
http://www.todosim.net/posts/fsx/394...-FSX-P3D-.html 

خوب شد این تجربه رو با فرودگاه ارومیه بدست آوردم و بیشتر از یک ماه وقتمو برای فرودگاه های ایران تلف نکردم. حالا هی برین بگین چراغی که به خانه رواست ال و بل ...
کسایی هم که محصول رو از fsgroup خریدند می تونن با ارسال سریال نامبر و کد سخت افزاریشون به ایمیل PHOENIX Studio از آپدیت احتمالی برخوردار شن.

www.phoenixstd.com

فرودگاه امام با پیشفروش نسخه ای 50 هزار تومان و پیش فروش حداقل 100 نسخه استارت خواهد خورد. پس لطفا سوال نفرمایید.

رستمی کیا
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
10 سال پیش

سلام آقا فرخ عزیز @};-

جای تاسف داره ، که این اتفاق افتاده .
یه عده خدا نشناس دسترنج کسی رو که تلاش کرده پایمال میکنن ، این کار همه جای دنیا وجود داره ولی اگر کسی ک ر ک میکنه محصول خارجی رو حداقل دیگه نمیفروش اون رو رایگان در اختیار دیگران میزاره هر چند اونم کار اشتباهیه و خیلی از تولید کنندهای خارجی باهاش کنار اومدن . و خیلیهاشونم کلا کار رو کنار گذاشتن.

به هر حال شاید باید این اتفاق میوفتاد ، چند بار خواستم بگم محصولتون رو پیش فروش کنید ولی خواستم دخالت مستقیم نکرده باشم . حتی چیزی که در خارج روال شده اینه که تولید کنندهایی مثل شما کارشون رو به صورت کامل به شرکتی مثل آئروسافت میفروشن و دیگه کاری به فروش محصول ندارن و فقط ساپورت رو هماهنگ میکنن . اینجوری دیگه هر چیزی بشه آئروسافت متحمل شده . هر چند چیزی که به شما میدن احتمالا کمتر از پیش بینی فروش کلی یه محصول هست . به ای راه هم فکر کنید

من که خریدار کارهای شما خواهم بود و ارزشش رو درک کردم ، این کمترین کاریه که در جهت حمایت از شما میتونم بکنم .