FPSDoug
  • FPSDoug
  • 50.12% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
10 سال پیش
عزیز DRM بذار . lol :ی
TOMCATER
  • TOMCATER
  • 50.06% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
10 سال پیش
درود
پس از انتشار این سینری از طریق یکی از دوستان آن را دریافت کردم ، قبل از نصب چند دقیقه ای فایل ها رو بررسی کردم ، به نظر بنده سینری که حتی دو دقیقه روی بیس آن کار نشده و به صورت افراطی فقط به گرافیک آن پرداخته شده ارزش پرداخت 30 هزار تومان را ندارد ، فایل بیس سینری رو لود کردم تو ADE با دیدن کلمه جمله ی ILS is Stock روی ستینگ ILS درجا زدم تمام فایل های سینری ارومیه پاک کردم و خلاص .....
farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار شروع کننده موضوع
10 سال پیش
خانم تامکتر می شه بیشتر توضیح بدی کجای کار ایراد پیدا کردین اونم فقط با برسی فایلها بدون نصب تا ما هم از این مهارت شما مستفیض بشیم؟

رستمی کیا
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
ارسال شده توسط : farrokh 

خانم تامکتر می شه بیشتر توضیح بدی کجای کار ایراد پیدا کردین اونم فقط با برسی فایلها بدون نصب تا ما هم از این مهارت شما مستفیض بشیم؟

رستمی کیا

فرخ جان من خودم هم سعی میکنم فردا باز چک کنم ببینم نتیجه چی میشه.
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
ارسال شده توسط : TOMCATER 

درود
پس از انتشار ..... این سینری از طریق یکی از دوستان آن را دریافت کردم ، قبل از نصب چند دقیقه ای فایل ها رو بررسی کردم ، به نظر بنده سینری که حتی دو دقیقه روی بیس آن کار نشده و به صورت افراطی فقط به گرافیک آن پرداخته شده ارزش پرداخت 30 هزار تومان را ندارد ، فایل بیس سینری رو لود کردم تو ADE با دیدن کلمه جمله ی ILS is Stock روی ستینگ ILS درجا زدم تمام فایل های سینری ارومیه پاک کردم و خلاص .....

راستش من امشب از شخص آقای رستمی کیا سینری رو دریافت کردم هنوز فرصت تست پیدا نشده اما بزودی این کار رو انجام خواهم داد ، اما دو نکته رو اینجا باید به شما یاد آوری کنم یکی اینکه فایل AFCAD ارومیه با برنامه Airport Facilitator X طراحی شده پیشنهاد میکنم با همین برنامه تست کنید چون طبق تجربیات من AFX و ADE بعضی جاها با هم تداخل دارند، مورد بعدی اینکه چرا نباید ILS استوک باشه ؟ استوک بودن ILS بنظر من به این معناست که قابل حذف شدن نیست معمولا فقط میشه ویرایش کرد.
موفق باشید.