ma_heravi
  • ma_heravi
  • 0% ()
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
با سلام و درود
چند موضوع هست که با توجه به تابستان و وقت ازاد بیشتر بد نیست بهش توجه بشه ...

1 - کسی از دوستان قصد اصلاح مهراباد 2012 نداره ؟
منظورم اضافه کردن اپرون جدید و اصلاح شماره استند ها و ... ؟

2 - مورد بعدی کسی میدونه سطح اپرون و باند و تکسی وی مهراباد 2012 به چه طریق ساخته شده ؟ حالت فتوسنری داره اما کیفیت بهتری داره

3 - اگر کار سطح اپرون تکسی و ... در مهراباد 2012 با GMAX و مشابه اون هست کسی آشنایی اموزش و ... داره ؟

نبود فرودگاه درست حسابی در شبیه ساز واقعا بد هست / یک مهراباد و داریم و یک ارومیه کار اقای رستمی کیا که ظاهرا ایشون کلا کنار کشیدند

سپاس @};-

EP-IBB

UserPostedImage
capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
9 سال پیش
سلام ...
فرودگاه های زیبا و حرفه ای برای ایران و فرودگاه های همسایه ساخته شده اما منتشر نشده ...
علت اش هم اینه که اینکار وقت و هزینه بسیاری را در بر میگیره (برای شخص) اما طراح و سازنده ها به آنچه که مزدشان هست نمی رسن...
البته اینجا اینجوریه هااا ... چندی پیش بنده و یکی از دوستان برای شبیه سازی فرودگاهی در کشور همسایه به دعوت فرودگاه مقصد عازم آنجا شدیم...
فرودگاه خصوصی بود و شبیه سازی اش هم 5 ماه طول کشید ... تو همین مایه های فرودگاه ارومیه ساخته شد تازه بازم نه به زیبایی ارومیه ...
و خیلی بیشتر از مبلغی که تصور ما بود به ما پرداخت شد... این بجز اقامت 2 شبی هست که در آن شهر بودیم...
برای ما جنبه تفریح داشت و نه یک کسب و کار اما خیلی لذت بخش بود که کار به سرانجامی رسید...
اما تو کشور همه انتظار دارن فی سبیل لله کار کنی و کلی هم حرف در میاد پشت سرت...
همینه که طراحی فرودگاه های ایرانی در همین حد مونده و کسی هم که کاری کرده دیگه میلی برای انجام کار بعدی نداره
انتظار همه هم واسه قیمت از 15 تا 40 تومنه حتی 30 فرودگاه هم فروش بره که نمیره رقم بازم واسه طراح اقتصادی نیست
حالا شاید خیلی ها بگن آقا همه چیز که اقتصادی نیست ... بـــــله درسته ولی بالاخره کسی وقت گذاشته هزینه کرده چشم گذاشته و دقت کرده محاسبه کرده و اطلاعات جمع آوری کرده و کلی کار میدانی تا کاری از آب دراومده ... تازه جاهایی حواب نمیگیره باید تکنیکی بزنه ...
میگیم عشقی باشه عشقی ... همین الان 2 تا فرودگاه عشقی تو سیستم منه که مثل ارومیه و مهرآباد هستن چه بسا بهتر ... خوب چه انگیزه ای واسه انتشار هست...
یکسال بیخیال ساخت فرودگاه بودم، وقتی به سفارش فرودگاهی دست به طراحی زدیم خیلی چیزا از یادم رفته بود ...
سفارش و ساختیمو تحویل شد و دوباره مثل قبل همه نرم افزارها از سیستم پاک شدن و دارن خاک میخورن...
قبول دارم تا همین دوسال پیش خیلی دانش ما مثلا خودم زیاد نیود در ساخت یک فرودگاه حرفه ای ... حالا هم که دانشی هست حس و حالی نیست ... خیــــــلی ها انگیزه دارن از پرواز با شبیه ساز تا طراحی اما در من حداقل این انگیزه خیلی ضعیف شده و در بقیه هم دیدم
شاید علت اش شغل و سبک زندگی باشه ... تازه به اصطلاح هنوز درگیر زندگی نیستیم ...
ترجیح میدم وقت آزادمو نقاشی کنم تا پای سیستم طراحی کنم ...
البته در زمینه های غیر از هوانوردی هم کارهایی داشتیم مثل شبیه سازی های 3D برای صنایع آب و برق...
بگذریم... @};- @};- @};-
UserPostedImage
ma_heravi
  • ma_heravi
  • 0% ()
9 سال پیش
ارسال شده توسط : capt.persis 

سلام ...
فرودگاه های زیبا و حرفه ای برای ایران و فرودگاه های همسایه ساخته شده اما منتشر نشده ...
علت اش هم اینه که اینکار وقت و هزینه بسیاری را در بر میگیره (برای شخص) اما طراح و سازنده ها به آنچه که مزدشان هست نمی رسن...
البته اینجا اینجوریه هااا ... چندی پیش بنده و یکی از دوستان برای شبیه سازی فرودگاهی در کشور همسایه به دعوت فرودگاه مقصد عازم آنجا شدیم...
فرودگاه خصوصی بود و شبیه سازی اش هم 5 ماه طول کشید ... تو همین مایه های فرودگاه ارومیه ساخته شد تازه بازم نه به زیبایی ارومیه ...
و خیلی بیشتر از مبلغی که تصور ما بود به ما پرداخت شد... این بجز اقامت 2 شبی هست که در آن شهر بودیم...
برای ما جنبه تفریح داشت و نه یک کسب و کار اما خیلی لذت بخش بود که کار به سرانجامی رسید...
اما تو کشور همه انتظار دارن فی سبیل لله کار کنی و کلی هم حرف در میاد پشت سرت...
همینه که طراحی فرودگاه های ایرانی در همین حد مونده و کسی هم که کاری کرده دیگه میلی برای انجام کار بعدی نداره
انتظار همه هم واسه قیمت از 15 تا 40 تومنه حتی 30 فرودگاه هم فروش بره که نمیره رقم بازم واسه طراح اقتصادی نیست
حالا شاید خیلی ها بگن آقا همه چیز که اقتصادی نیست ... بـــــله درسته ولی بالاخره کسی وقت گذاشته هزینه کرده چشم گذاشته و دقت کرده محاسبه کرده و اطلاعات جمع آوری کرده و کلی کار میدانی تا کاری از آب دراومده ... تازه جاهایی حواب نمیگیره باید تکنیکی بزنه ...
میگیم عشقی باشه عشقی ... همین الان 2 تا فرودگاه عشقی تو سیستم منه که مثل ارومیه و مهرآباد هستن چه بسا بهتر ... خوب چه انگیزه ای واسه انتشار هست...
یکسال بیخیال ساخت فرودگاه بودم، وقتی به سفارش فرودگاهی دست به طراحی زدیم خیلی چیزا از یادم رفته بود ...
سفارش و ساختیمو تحویل شد و دوباره مثل قبل همه نرم افزارها از سیستم پاک شدن و دارن خاک میخورن...
قبول دارم تا همین دوسال پیش خیلی دانش ما مثلا خودم زیاد نیود در ساخت یک فرودگاه حرفه ای ... حالا هم که دانشی هست حس و حالی نیست ... خیــــــلی ها انگیزه دارن از پرواز با شبیه ساز تا طراحی اما در من حداقل این انگیزه خیلی ضعیف شده و در بقیه هم دیدم
شاید علت اش شغل و سبک زندگی باشه ... تازه به اصطلاح هنوز درگیر زندگی نیستیم ...
ترجیح میدم وقت آزادمو نقاشی کنم تا پای سیستم طراحی کنم ...
البته در زمینه های غیر از هوانوردی هم کارهایی داشتیم مثل شبیه سازی های 3D برای صنایع آب و برق...
بگذریم... @};- @};- @};-

با سلام و درود
متشکر از این که وقت گذاشتید و کاملا درست هست
کار مهراباد هنوزم که هنوزه از جنوب تا شمال همه میگن کار ما بوده و یکی دیگه دزدیده ...
خیلی جالبه در شبیه ساز هر کسی و که دیدم یک سازندهی دیگری و برای مهراباد نام برده
البته تمام این ها پاسخ خط اخر بود
پاسخ سه سوال بسیار اهمیت بیشتری دارد /
سپاس گذارم @};-
EP-IBB

UserPostedImage
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
9 سال پیش

سلام @};-

دوستان کارهای آقای رستمی کیا میتونست انقلابی در شبیه ساز ایجاد کنه ( در حد اعلای خودش ) که با بی مهری روز افزون ما ایرانیهای فرصت طلب که اینجوری نگرشمون رو پرورش دادن دل سرد شد و از دست رفت .

به هر حال توصیه میکنم برای کارهای زیر سطح کار ایشون به فکر فروش و یا کسب در آمد نباشید ، خیلی از خارجیها کارهای درجه یکی رو میسازن و رایگان میزارن . هر چند من با فروش به شرط رعایت قوانین کپی رایت موافقم .

در مورد مهراباد با دوستان سازنده صحبت کرده بودم به علت یک پارچه بودن فایلهای bgl در زمان کامپایل امکان ارتقا کلی اون وجود نداره مگر به دست سازنده ، یا یک طراحی مجدد از بیخ و بنیاد . مثلا من ازشون خواستم این استاتیک ایرکرافتهای بسیار بی کیفیت رو یه جورایی بردارن که نشدنی بود . و در مورد شکل اپرونها هم به همین صورت ، فقط میشه تعدادی آبجکت جدید بهش اد کرد .

دوستان دیگه که به کار واردن نظر بدن .

اگر به من باشه سعی میکنم با ایجاد یه گروه حمایتی که جنبه مالی داشته باشه دوباره از اقای رستمی کیا خواهش کنم کار رو دست بگیره چون باید کار رو سپرد به کاردانش . برای یه چیز عالی

و کلا شرایطی فراهم کرد که سازندها در حد نیاز فکریشون بهره مند بشن و دسترنجشون در صورت فروشی بودن پایمال نشه . لطفا در مورد ایجاد گروه حمایتی نظر بدین
ma_heravi
  • ma_heravi
  • 0% ()
9 سال پیش
با سلام و درود
از شما نیز بسیار سپاس گذارم /
راستش حقیقتا حیف شد ایشون کنار گذاشتن البته مقصر اصلی اولی و اخری هم سیمر های ایرانی بودن و بس /
بگذریم
تقریبا میشه گفت خیلی هم یکپارچه نیست فایل bgl تکسی لاین ها کاملا جداست و میشه اصلاح کرد
البته شاید منظور دوستتون این بوده که الان مهراباد تغییر کرده و باید از ابتدا اصلاح کرد
من خودم برای مشهد سعی دارم اپرون و تکسی وی به این شکل درست کنم که تقریبا هر چه تلاش کردم نشد .
در نهایت خود شما هم پتانسیل این طراحی هارو دارید 🙂
EP-IBB

UserPostedImage