سلام
من فرودگاه Hamad را دانلود کردم اما نصب نمیشه و Registration Key لازم داره
اگر ممکنه طیقه نصب این فرودگاه را بفرمایید.
با تشکر
سلام علیکم ، پاسخ شما رو در بخش خصوصی خواهم فرستاد
سلام
چرا بخش خصوصی ؟؟؟؟ این سوال ممکنه برای خیلی از دوستان انجمن که فایلهای شما را دانلود میکنند پیش بیاد پس بهتره جواب را به صورت عمومی در همین جا ذکر بفرمایید.
ضمنا دانلود کردن همه برنامه ها از اینترنت کار بسیار اسانی است مهم اینه که برنامه اکتیو بشه و کار کنه , با توجه به لینکهای شما که در این بخش گذاشتید بنظر میرسه که هیچکدام کار نمیکنند و یا اکتیو نمیشوند
ممنون میشم جواب بدید و ضمنا از دوستان عزیزی که تا به حال برنامه های شما را دانلود کردند خواهش میکنم نظر بدهند که ایا واقعا این برنامه ها اکتیو هستند و کار میکنند ؟
سلام علیکم !
حقیقت علت این موضوع هست که سئوال شما درباره مسئله فعال سازی محصول هست ، مسئله ای که صد در صد با قانون این انجمن مشکل دارد ! لهذا بنده ناچار هستم که پاسخ شما رو در بخش خصوصی بفرستم و
در مورد فعال بودن من فکر نمی کنم که " بنظر برسد هیچ کدام کار نکنند یا اکتیو نشوند " ! افزونه ها بنا بر تست هایی که ما انجام دادیم و یا اطلاعاتی که از افرادی که اصل لینک رو از اون ها گرفتیم و باز هم بر اساس گزارشاتی ( که البته بعضا ممکن هست که یک لینک اشتباه باشد و این موضوع هم در کار ما اتفاق افتاده و ما هم تصحیح کردیم و این موضوع صد در صد عادی هست ) که اعضا و دنبال کنندگان فعالیت ما بفرستند سالم هستند دوستان عزیز هم ان شا الله اگر میخواستند عمومی پاسخ بدهند درباره سئوال شما لطف کنند یک تایپک دیگر ایجاد کنند تا پیوستگی این تاپیک بهم نخورد . @};-
پ.ن : بنده همچنان از دوستی که مطلب فرودگاه "حمد" رو قرار دادند دارم پیگیری می کنم که یا لینک رو تصحیح کنند ، یا اینکه شیوه فعال سازی رو برای من بفرستند که برای شما بفرستم . @};- @};-
پ.ن 2 : بنده از همون ابتدا عرض کردم که کار ما کار آسانی هست 🙂