سلام، چه عالی اگر تولید کننده ای باشه، اما چک کردم ظاهرا فقط خدمات سیمولاتور میدن و تولید آلات دقیق هم برای سیمولاتور دارن نه برای هواپیمای واقعی! اون Made in Iran هم درسته اما نصب در شبیه ساز است، در هر حال با دوتا شرکت اسمبل هواپیما صحبت کردم آمادگی همکاری دارن، البته برای نصب دستگاه نه سرمایه گذاری.
در مورد زبان برنامه نویسی هم مختصر تحقیقی انجام دادم، بله حرف شما درسته زبان ada استفاده میشه و خوشبختانه زبان C نیز مورد قبول است 🙏 (اما ada را به C ترجیح میدن) به هر حال من ada نمیدونم! و این هم قرار نیست در پرنده های تجاری نصب بشه (فوق سبک و ورزشی) پس فکر کنم ادامه کار با C قابل قبول باشه! 😊 در ضمن در صنعت هواپیمایی آمریکا هنوز بیشتر تجهیزات از میکروکنترلرهایی به زبان C استفاده میکنن! برای این کلاس پرواز خیلی خوب جواب میده و اونطور که خوندم سخت افزار مهمتر از زبان برنامه نویسی است! فکر کنم اگه با ada برنامه نویسی کنیم قیمت دستگاه خیــــــلی گرون بشه، مبلغ قابل توجهی از قیمت هواپیما صرف integrated instrument میشه (تجاری) ... الان میخواستم قیمت یه Garmin 3000 را بگیرم حتی نمیزاره با IP ایران سایت اش را مشاهده کنیم [dangerpc]
پیگیر همکاری با معاونت علمی پژوهشی دانشگاه هستم اما خیلی کند پیش میره، من به شخصه سراغ دارم همین معاونت برای یک Drone با قابلیت فیلمبرداری و شرکت در مسابقات بین دانشگاهی بیش از 54 میلیون هزینه کرده، اما یه همچین دستگاه کاربردی در حد 5 میلیون هنوز تایید نمیکنن ... مگه Drone در دنیا وجود نداشته جز اینکه وسایل اش را خریدن اسمبل کردن؟؟؟!!! کلی هزینه رادیو کنترل، سروو موتور، دوربین، اتوپایلوت و ...
چه ابتکاری در طرح ایجاد کنم؟ هر کاری کنم مدل خارجی پیدا میشه که اون کار را کرده باشه؟ FDR گذاشتم که بعضی مدل ها دارن! camera بزارم؟ که اونم دارن، شاید براش بوق بزارم😂
:For these reasons, the big three languages in use in embedded avionics today are
(C++ (as a better C. The OO nature is often used only sparingly. Things like polymorphism are just too expensive to verify
(Ada (You may not like it, but a TON of current avionics are written in Ada, and are currently being maintained and updated with new features
(C - As close to the hardware as you want to get and still be highly productive (not intending to offend anyone who is productive in something else
In keynote on Going Native 2012, Bjarne Stroustrup mentions software for F-35 is written in C++ with some limitations. Specifically he mentions exceptions are not used because it was not possible to provide hard real-time guarantee for them. – Jan Hudec Apr 28 '14 at 13:16
ویرایش بوسیله کاربر
7 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص