امیر جان سرتیپ بنی طرفی تو کنفرانس اویونیک می گفت ما در این رشته تازه اول راه هستیم و خیلی مونده تا بتونیم محصولات درست و درمون بدیم بیرون.البته بگذریم اونهایی رو هم که میتونند، حمایت نمی کنن.پژوهشگاه ها هم بیشتر متاسفانه دور هم جمعند و سرگرم هستند.البته با بودجه هایی که بهشون می دهند همین هزینه های جاری را بتونن پوشش بدن کافیه.چون در دولت دهم پروژه های کلان 800 میلیارد بودجه داشتن ولی فقط 80 میلیارد محقق شده.این یعنی بطور غیر رسمی تعطیل هستند.به نظر من باز هم همین که یه چیزایی میسازن و برای فروش میذارن جای شکر داره.اینه که خیلی بهشون (مخصوصاً از لحاظ تامین بودجه) امید نداشته باش.
پروژه های کارآفرینی مبتنی بر علم (استارتاپ) چه در سطح تحقیقاتی چه تولید انبوه نیاز به حامی مالی دارند، حالا حمایت دولتی یا بخش خصوصی!
بودجه های پژوهشی کم است اما همین کم هم اگر در جای درست صرف شود نتیجه بخش خواهد شد، نه در حد آمریکا اما تا زمانی که به این وضع جلو میریم! برای مثال دانشگاه های آزاد بودجه های پژوهشی و تحقیقاتی خیلی زیادی دارند (اگه مدیریت خوبی داشته باشن پاسخگوی خیلی از استارتاپ ها خواهند بود).
طرح هایی مثل همین EFIS یه جورایی ریسکی هستن چون نتیجه گرفتن اش 100% نیست و احتمال اینکه تا زمان ساخت نهایی، طرح بارها تغییر کنه زیاده (بدلایل مختلف)، بنابراین نیاز به بودجه تحقیقاتی و پژوهشی داره! این از بحث دولتی.
در رابطه با اسپانسرشیپ خصوصی، که تقریبا سلیقه ای هست البته سرمایه گذارانی به نام Venture Capital هستن که روی پروژه های، های ریسک سرمایه گذاری میکنن، چون درسته که احتمال شکست دارند اما احتمال موفقیت هم کم نیست و در صورت موفقیت سود بسیاری دارند، که سرمایه گذار شریک است!
ما از اینجور سرمایه گذارها در کشور خیلی کم داریم! طرح هم که نمیشه داد خارج چون در خارج موجود است و اقتصادی نیست! رو این حساب رو خودم سرمایه گذاری کردم و خوب توان بیشتر جلو بردن ندارم (نمیشه که شب و روزم را بزارم پای چیزی که آینده اش معلوم نیست)
البته تورج جان کاش اون پژوشکده چیزی برای فروش داشت اما نداره!!!
به هر حال منم فعلا دنبال کار هستم، اما تا تنور داغه باید نون را چسبوند، اگر طرح مشمول گذر زمان بشه، باعث سردی طراحان و شاید عقب افتادگی تکنولوژیک بشه! البته من زیاد با نظر جناب سرتیپ موافق نیستم، درسته اویونیک خیلی گسترده است اما حداقل میتونیم پاسخگوی بخشی از این حیطه باشیم، لازم نیست از 0 تا 100 را تولید کنیم، شما مانیتور Display هم تولید کنید خودش موفقیتیه، تولید GPS، تجهیزات ناوبری General Aviation و ...
من به فکر هستم که حتی سیستم لایتینگ Lighting برای هواپیماهای سبک و فوق سبک بسازم، مگه کاری داره؟
چراغ های Strobes، Nav Lights, Landing, Beacon
ویرایش بوسیله کاربر
7 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص