faraz
  • faraz
  • 57.14% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
14 سال پیش
دوست عزیز، آسمان ایران
به قول خود شما که اولین فرد در این شبکه و ... بودید بهتر بود یک مقدار هم در زمینه صحبت کردن با دیگران و ادب هم تلاشی میکردید . شما سعی کردید با بی احترامی و چسباندن بر چسب بر دیگران و تهدید حرف خود را بزنید . آقای ولی زاده عزیز ، هر عملی عکس العملی دارد . امیدوارم این جمله را به یاد بیاورید و منتظر پاسخ دوستان باشید و شما که اینقدر ار فروشگاه تان تبلیغ و تعریف میکنید ، بهتر بود یک نظرسنجی در همین سایت قرار می دادید تا درصد رضایت افراد از شما و فروشگاه شما بهتر و واقعی معلوم شود .

موفق باشید
قبادی
Let's see... altitude: 21,000 feet. Speed: 520 knots. Level flight. Course: zero-niner-zero. Trim and mixture: wash, soak, rinse, spin

حباب ها هميشه قرباني هواي درونشان مي شوند
MH-Lavaf
  • MH-Lavaf
  • 50.08% (معمولی)
  • تازه وارد
14 سال پیش
آی دی ها در آیوائو به ترتیب زمان عضویته . اگر من الان با آی دی 1 ثبت نام کنم و شما فردا ثبت نام بفرمایید نمیشه آی دی شما کمتر از من باشه . آی دی شما 2 به بعد خواهد بود .

آی دی انگلستان شما که پایین ترین شماره رو در کلکسیون آی دی هاتون داره با 265 شروع میشه .تازه اونی که در انگلیس ثبت کرده اید رو میگم . آی دی من هم 218791 هست . اختلاف بین آی دی منو اولین آی دی شما 46475 نفره !!! به همین ترتیب اختلاف شماره آی دی من و شماره آی دی ایرانی شما ، 57236 نفره آقای مدعی بنیانگزاری پروازهای تحت شبکه ایوائو !!!

لطفا با رعایت ادب و احترام پاسخ دهید.
saba.h
  • saba.h
  • 54.26% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
14 سال پیش
والا من از کاربران تازه وارد ایواو هستم.
من به هوانوردی از کودکی علاقه داشتم اما متاسفانه یک بدی که در مورد بسیاری از حرفه ها تو ایران هست وقتی واردش میشی میبینی چی فکر میکردی چی شد.
اما در مورد هوانوردی من در ایواو و در محضر کاپیتان داوودیان ، جناب طالب زاده ، جناب نظری و دیگر دوستان با محیط واقعی با مشکلات و با سختی های هوانوردی آشنا شدم.از همون ابتدا با یک فکر کودکانه وارد این محیط شدم به امید بازی ولی دوستان من را با واقعیت آشنا کردند.در حالی که در وتسیم که این تابستان چند سواهی رو گذروندم احساسی بازی گونه به من دست داد.به شخصه به عنوان یک تازه وارد ایواو رو دوست دارم نه به خاطر هوای آنلاینش نه به خاطر ترافیک هاش نه به خاطر مقامش.به خاطر روی گل دوستانی که با من در این علاقه ی قلبیم شریکند و همواره مانند استاد به من درس میدهند.هر چند گاهی استاد تند خو میشود اما تند خویی از عشق است نه نفرت.
شما هم لطف کن یک ادآن 98 مگابایتی رو نندار به ملت 7 هزار تومان.جمعا کل این ادآن های سایتتو با درست و راهنمایی فارسی رو هم جمع کنن دو تا دی وی دی نمیشه.

UserPostedImage
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
14 سال پیش
عجب ... 🤣

فرمودید :
" الان در سايتتان نوشته اييد بزرگترين ترافيك هوايي با تعداد 20 ترافيك با نام ايرلاين ايران اير بزرگترين ترافيك هوايي نخستين بار در ايواو !!! بنده يادمه در پرواز گروهي ايران اير كه از بندرعباس به سمت دوبي انجام شده نزديك به 30 ترافيك هم زمان داشتيم كه خود شما به بنده گفتيد تا به حال اين همه ترافيك در فضاي ايران نديده بوديد آن هم ايراني !!!!!! "

وقتی قصد تخریب دارید کمی دقیق تر مطالعه بفرمایید . من عرض کرده ام برای نخستین بار در تاریخ شبکه ایوائو ، هواپیمایی ملی جمهوری اسلامی ایران ، ایران ایر ، با تعداد 20 ترافیک هم زمان در شبکه ایوائو در رتبه نخست ایرلاینهای فعال شبکه ، قرار گرفت . هرچی فکر میکنم نمیتونم توضیحی براش بنویسم . خودش واضحه

فرمودید :
" اگر محصولات ما كرك شده است پس چرا از ما خريد كرده ايد !!! بعدش هم مگر همه علاقمندان مثل شما در كار بساز بفروش هستند كه بتوانند هزينه يك ADDON
50000 توماني را بدهند !! خود شما هم نمي ديد چه برسه قشر ضعيف... "

باز هم دقیق نخوندید . علت خرید رو در پست قبلی نوشته ام . بخونید . فروختن برنامه های مختلف داونلود شده از اینترنت ، برنامه هایی که همه دارند ، به اسم اوریجینال مصداق کلاه برداریه . اونهایی که نمیدونن بدونن محصول اوریجینال نداره . سریال یا اکتیویشن کد داره . اگر تا به حال از نزدیک ندیده اید ، بدونید . در ضمن مگه کار بساز و بفروشی من برای شما مشکلی ایجاد میکنه ؟ شما چکار به کار من دارید . دخالت در کار دیگران کار زشتیه .

فرمودید :
" 3- ما نيازي به جذب مشتري از طريق IVAO نداريم ما از تلاش هايي كه كشيديم حمايت مي كنيم ما مرد عمل هستيم نه مرد تنبلي و سو استفاده مثل شما ...
4- چه كسي اولين آموزش مربوط به IVAO را در فروم اينترنتي aerospacetalk قرار داد ؟؟؟؟ معلوم است بنده ، شما كجا بوديد ( در خواب ناز)
5- چه كسي آموزش هاي مكالمات هوايي را به دوستان ارائه مي داد ؟؟ بنده به همراه دوستانم ، شما كجا بوديد ؟؟ ( در پي خريد زمين)
6- چه كسي تبليغ كرد و افراد رو جمع مي كرد از طرق مختلف از جمله SMS ، تماس ، ارسال خبرنامه و ... بنده ، شما كجا بوديد ؟؟؟ ( در روياي شركت هواپيمايي پارميس)
7- چرا هر وقت شما رو به پروازهاي گروهي دعوت مي كرديم نمي آمديد؟؟؟ آن زمان كجا بوديد ؟؟ ( در حال انجام پرواز تكي در IVAO مثل منزوي ها ) "

تمام کارهایی رو که فرمودید ، به فرض صحیح بودن اوهام شما ، امور شخصی هستند و به شما ارتباطی ندارند . درخواب بودن من ، زمین خریدن من رسیدگی به پارمیس ایر یا انجام پرواز تکی در ایوائو چه ربطی به شما داره برادر من . مگه کسی از شما میپرسه الان چکار دارید میکنید ؟

فرمودید :
" 8- چرا از زمانيكه IVAO را به صورت سواستفاده به نام خود ثبت كرديد وب سايت پارميس تعطيل شد؟؟؟ چون ديگر خرتان از پل گذشته بود ... "

پارمیس ایر تعطیل نبوده . شما گمش کردید . دوستان دیگه در جریان بوده اند . خرم از روی پل رد شده بود !!؟ کدوم خر ؟ کدوم پل ؟ چرا الان که خرم رد شده دوباره هر دو سایت پارمیس ایر و دیویژن فعالند ؟ اصلا میشه بفرمایید فعالیت من در پارمیس ایر چه ربطی به شما داره که باید جوابگو باشم ؟

فرمودید :
" 9- چه شد از نظر شما دوستان را بنده از خيابان ها جمع كرده بودم ؟؟ حالا دوستشان داريد ؟ خوب بخاطر بوي كباب است !!
10- چرا از هيچ يك از دوستاني كه زحمت كشيدند دعوت به همكاري نكرديد؟؟؟ حتما تك خوري لذتش بيشتر است !! "

بخشید شما وکیل و وصی دوستانید ؟ دوستان خدای نکرده بی زبان هستند ؟ باز شما خودتون رو پرچمدار نهضت رهایی از دست طالب زاده سفاک و خونخوار دیدید . دوستان همه عاقل و بالغند . شعور کافی دارند و اگر لازم بود از جانب خودشون صحبت میکنند . به قول قدیمی ها آدم زنده وکیل و وصی نمیخواد !!!

فرمودید :
" 11- بنده به هيچ كس DVD ايي نفروخته ام كه در آن برنامه هاي IVAO باشد تمامي دوستاني كه از بنده دريافت كرده اند 500 تومان هزينه DVD و هزينه پيك يا پست را داده اند كه احتمالا شما علاوه بر مشكل در حافظه مشكل شنوايي هم داريد !! توصيه مي كنم يك چكاپ انجام دهيد... "

متاسفم که جرات ایستادن روی حرف و عمل خودتون رو ندارید . حتما من دروغ گفته ام ... هم بابت دورغی که گفته ام و هم بابت لحن بسیار زیبا و دلنواز شما عذرخواهی میکنم . ببخشید !

فرمودید :
" 12- بزودي چند كار جدي انجام خواهد شد : ... "

فهمیدیم که شما خیلی خیلی مهم هستید و موفق . فهمیدیم که با تابان کار میکنید . ( راست و دروغش پای خودتون ) . فهمیدیم در نمایشگاه کیش غرفه داشته اید . خیلی چیزها رو فهمیدیم . اما تمام این موارد و همینطور کارهای آینده شما به خودتون ربط داره . تبلیغ نکنید . جای تبلیغ این موارد در سایت خودتونه !

چیز های دیگه ای فرمودید که تکرار اون الزامی نیست . دوستان خودشون مطالعه میکنند . من موندم شما تمام این کارها رو با استفاده از کدوم یکی از آی دی هاتون کردید . آها ... راستی صحبت آی دی شد . نگفتید بالاخره چجوری با این فاصله در ثبت نام و میزان ساعات فعالیت شما و من روی شبکه ایوائو ، بنیان گذار شبکه ایوائو در ایران شدید . من و حیلی از دوستان مشتاقانه منتظریم ...

در مورد سایت ائرواسپیس تاک هم اونچیزی که در ابتدای فعالیت این سایت و پارمیس پیش اومد به سرعت مرتفع شد . مشکلی هم نداشته و نداریم . الان هم بنده جزء خوانندگان پرو پا قرص اونجا نیستم . مدیر انجمن شبیه ساز اون هستم و بسیار خوشحالم که دوستان خوبی در اون انجمن دارم . امیدوارم فردا دنبال گرفتن حقتون از اونجا نباشید ...

این تبلیغات ، اس ام اس ها ، پروازهای گروهی و همه فعالیت هایی که میکنید جای تقدیر داره . به نفع دیویژن ایران کار میکنید . سپاسگزارم .

امیدوارم اگر خواستید جواب بدید به جای شلوغ کردن و حاشیه سازی و تمسخر و بی ادبی ، بتونید جواب سئوالات بسیاری رو که در ذهن دوستان پیش اومده بدید . در پایان هم عرض کنم ، پریشب با جناب آقای توماری صحبت میکردیم . ایشون فرمودند به این بیانیه شما اعتراض کرده اند و خواستند تا اسمشون رو از این بیانیه پاک کنید . البته این هم به من ربطی نداره . مطمئنا خودشون پیگیری میکنند اگر لازم بدونند .

از همه خوانندگان عزیز عذر خواهی میکنم به خاطر این جنگ زرگری !!!
روز خوش ...

Guest
14 سال پیش
سلام ...

آقای ولیزاده بسیار متاسف هستم که با این همه ادعای دورغین (:---) ) هنوز بیان کلامتان کامل نشده و هنوز رعایت ادب و احترام به بزرگتر خود را یاد نگرفته اید 🤔 .

لازم به ذکر است که خدمت شما یاد آوری کنم کسی که (آقای ولیزاده) تاریخ عضویتش سال 2008 می باشد و دارای توتال تایم پروازی 1:46 در IVAO می باشد و در حال حاضر جزو کاربر های INACTIVE می باشد چه طور میتواند نسبت به کسانی که تاریخ عضویتشان مربوط به سال 2005 و ما قبل می باشد بنیان گذار باشد 🤣 . ! ! !

بحث تایین مدیریت ایران هم کاری پنهانی نبوده علت آن که شما فکر می کنید پنهانی بوده است به خاطر تاریخ عضویت شما می باشد. فکر می کنم در زمانی که دوستان در حال مکاتبه برای مدیریت ایران بودند شما در شبکه تشریف نداشتید [dangerpc] .

امیدوارم که راه بهتری برای فروش محصولات خود پیدا کنید نه سو استفاده از اسم IVAO [readdoc] .