سلام ...
جناب آزادمهر عزیز ...
اول عذر میخوام ازاین که با نام خانوادگی شما رو خطاب نکردم . راستش مطمئن نبودم شما باشید ...
داستان خیلی نگفته داره !
در مورد تعمیم این مشکلات به "ایرانی ها " ، زندگی شما رو مجبور به پذیرش این واقعیت دردناک میکنه . من اصراری ندارم قبول فرمایید ...
ما ایرانی ها ، بیش از 99 درصدمون ، همونهایی هستیم که در خیابونهای خودمون ، تا همدیگه رو توی جوب نکنیم راحت نمیشیم ، اما اگه پا بذاریم به یه قدم اونطرفتر از مرز ، ادعای تمدنمون گوش فلک رو کر میکنه و همه میشیم آخر رعایت قانون !!!
فتنه با هوشیاری سرکوب میشه . روزی به آرامش میرسیم که همه به انتخاب بقیه دوستانمون احترام بذاریم . این رو به خودمون بقبولونیم که دیگران هم به اندازه ما شعور دارند و دلیلی نداره خودمون رو در انتخاب برتر از دیگران بدونیم .
دوست گرامی ... جناب MAMAML ...
خوشحال میشم اگه یکی از تجربیات شخصی خودتون رو در ارتباط با ایجاد تنش از طرف من بفرمایید تا واضحتر ادامه بدیم .
مدیریت دیویژن ایران و کلا تمام دیویژن های ایوائو ، اصولا ارتباط مستقیم با کاربران ندارند . این مدیران بخشها هستند که تصمیم گیر و مجری طرح های دپارتمان مربوطه در فضای دیویژن ایرانند . فرض بفرمایید برای راه اندازی یک ایونت ، من کاره ای نیستم . مدیر بخش قرارها مکاتبات مربوط به خودش رو داره ، مدیر دپارتمان پروازی همینطور ، مراقبت پرواز همینطور ... الی آخر ...
مکاتبات بین مدیران دیویژن فقط در شرایط خاص انجام میشه . اون هم ارتباطی با کاربران نداره . کاربران برای انجام فعالیت در فضای پروازی هیچ نیازی به تعامل با مدیران دپارتمان یا مدیر دیویژن ندارند . کافیه قوانین رو رعایت کنند . حتی اصلا لزومی نداره روی کانال عمومی حضور داشته باشند .
تمام این دعواها بر سر گرفتن پست ها در دیویژنه . کنار رفتن من هم دردی رو دوا نمیکنه .
میخوام برم سر اصل مطلب ...
فرمودید :
" یک نفر بیطرف باید مدیر باشه که بتونه همه , تکرار میکنم همه علاقه مندان پرواز آنلاین رو دور خودش جمع بکنه بدون نوچه سازی و پاچه خوارپروری کار رو جلو ببره. "
این یعنی ، من فقط به دوستانم ، یا بهتر بگم نوچه هام اجازه حضور میدم . این توهین به دوستانیه که دارن زحمت میکشن . اونها هیچ کدوم نوچه من یا پاچه خوار من نیستند دوست عزیز ... اگر میخواهید به من تلنگر بزنید حداقل به بقیه توهین نکنید !
این که دوستانی قبول زحمت کرده اند و کارهای مربوط به شما رو بی منت انجام میدن ، پاچه خواریه ؟ چی بهشون میرسه غیر از زحمت و تهمت و توهین !؟
یک نفر بی طرف !!؟
من طرف کی یا چی هستم ؟ اینجا رو متوجه نمیشم .
زیر بخش کارکنان سایت دیویژن نوشته شده ، کسانی که مایل به همکاری هستند از طریق کلیک در اینجا آمادگیشون رو اعلام کنند . احتمالا ندیده اید . میدونید من هیچ درخواستی تا به حال نگرفته ام ؟ چرا ؟
اون کسانی که میخوان در اداره دیویژن نقش داشته باشند باید اهل کار بی منت باشند . وقت کافی داشته باشند . برای این سیستم ارزش قائل باشند . 2 سال زحمت برای اینجا کشیده شده تا به اینجا رسیده ایم . هر کس که فکر میکنه این کاره است بسم الله ... ببینم مرد میدون کیه ؟ آدم اهل بلوف و کسی که دنبال فقط یه عنوان باشه هم به درد اینجا نمیخوره . علاقمندان پرواز آنلاین اصلا نیازی نیست ارتباطی با منداشته باشند . از من خوششون بیاد یا نیاد . اونی که میخواد از سیستم و شبکه استفاده کنه چرا باید اول وارد جناح بندی بشه ؟
چرا و اما و اگر زیاده ...
جناب MAMAML ، منحصرا منتظر توضیح واضحتر شما در مورد مطالب پست آخرتون هستم . دقیق و واضح و روشن ، مو به مو بفرمایید تا قدم به قدم با هم بریم جلو ...
شب خوش ...
ویرایش بوسیله کاربر
14 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص