IRA289
  • IRA289
  • 52.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
14 سال پیش
سلام به همه دوستان عزيز و خلبانان آنلاين
اگه اجازه بدين حالا كه اينجا يه چنين بحثي پيش اومده منم يه چيزي بگم
نميدونم بخندم يا گريه كنم
آقاي طالبزاده دوست عزيز و آقاي ولي زاده شمائي كه حداقل من شما رو زياد نميشناسم. از دو نفر با سن و شعور شما يه همچين صحبت هاي بعيده درسته داريد مشكلاتتون رو رفع مي كنيد ولي اينطوري درست نيست آقاي ولي زاده من از جريانات اوائل شبكه ايوائو هيچي نميدونم ولي بعيد ميدونم كه حتي خود آقاي طالبزاده كه الان مديريت شبكه هستن بخوان اين ادعا رو بكنن كه شخصآ بنيانگذار شبكه ايوائو و پرواز آنلاين در ايران هستن( آقاي طالبزاده اگه غير از اينه بگيد) آخه اين امر به تنهايي غير ممكن هست و حتما يه تعدادي از دوستان با هم و با پروازهايي كه انجام دادن اين شبكه رو تو ايران درست كردن و اينكه كي مدير شده فرقي نميكنه آخه يه شبكه با 10تا مدير كه نميشه، وبيان اين موضوع كه شما به تنهايي بناينگذار اين شبكه هستيد زياد جالب نيست. و شما آقاي طالبزاده دوست عزيز فكر مي كنم يه خورده بي پروا و تند جلوي آقاي ولي زاده ايستاديد و آخرين و بدترين روش رو براي مقابله به عنوان اولين حركت انتخاب كرديد. مي تونستيد قبل از درج مطلبي به اون تندي در سايت ابتدا با خود آقاي وليزاده اون هم به صورت دوستانه و يا حداقل با يك ايميل با ايشون در ميون بذاريد اگر جواب نمي گرفتيد اونوقت اين حرفها رو مي زديد. البته شايد هم حق داشته باشيد جوي كه الان در پروازهاي آنلاين در ايران ايجاد شده اصلا جالب نيست.همه با هم سر جنگ دارن.(كاري به ايوائو يا وتسيم ندارم همونطور كه ميدونيد 80% بچه ها براي يك بار هم كه شده با هر دو شبكه پرواز كردن).
ما هممون ايراني هستيم بعضي از ماها هم شهري ، هم محله ، هم كلاسي و حتي دوست فابريك هم بوديم ولي چرا حالا بخاطر دوتا شبكه خارجي كه بابت هر ثانه استفاده ار سرورشون از ما پول ميگيرند و يه قرون هم به ما نميدن يا بخاطر چندتا آوارد يا چندتا درجه مجازي كه بيرون از اينجا حتي مسخره هم ميشيم كه همش بازي ميكنن و... به جون هم افتاديم كو اون كساني كه ميگفتن تو دنياي واقعي نامردي هست ، بي معرفتي هست ، كساني هستند كه بخاطر پول دوستانشون رو مي فروشن ؟؟ بياييد اينجا تو اين دنيايي مجازي كه يه قرون هم نيست از اين چيزا هست چه بسا بدترو بيشتر. آقاي شعبان دوست عزيز چرا بجاي اينكه براي رفع اين مشكل يه فكر كنيد شديد آتيش بيار معركه چرا يكي آب نميشه تا اين آتيشي كه بين چندتا دوست روشن شده رو خاموش كنه؟
چرا اين همه بي احترامي به همديگه؟؟؟؟
آقاي صبا حسني تو شبكه وتسيم چه چيزي ديدي كه احساس بازي بهتون دست داده بجزء اينكه مي خوايد بگيد وتسيمي ها ......؟ اگه شبكه وتسيم از ايوائو قويتر نباشه مطمئن باش ضعيفتر هم نيست هرجا يه خوبي داره و يه بدي . آيا مني كه رفتم وتسيم به شما ضرري زدم يا بد شمارو گفتم كه شما اينطور ميگيد؟ يا اگه با يه نفر خواصي مشكل داريد و ايشون هم تو وتسيم هستند چرا ميگيد وتسيم؟؟ ميشه من با شما مشكل داشته باشم و بگم مشهدي ها آدمهاي .... هستند؟؟ نه عزيز من نميشه. از شمائي كه دانشجو اين مملكت هستيد بيشتر از اينها انتظار ميره كه الگو باشيد دوست من نه از يه بچه راهنمايي كه با سيمولاتور بازي ميكنه.
نه تنها اين دوستان كسان ديگري هم هستند كه برخوردهاي زشتي داشتند و خودشون بهتر از هر كسي ميدونند كه چه چيزهايي گفتند و چه كارهايي كردن كه گفتن بعضي هاش خجالت آوره. اميدوارم ديگه شاهد يه چنين برخورهاي بين هيچكسي ( چه ايوائو و چه وتسيم ) نباشيم. آخه اين چيزها از يك ايراني ؛ از يك نژاد آريايي كه شعار تاريخيش رفتارنيك ، كردار نيك ، پندار نيك هست بعيده.
ميدونم جايه اين حرفها تو اين پست نبود ولي لازم ديدم كه بگم آخه دوست دارم و آرزو مي كنم و با تمام وجود سعي ميكنم كه يا بار ديگه همه با هم دوست بشيم.
آقاي طالبزاده ، آقاي وليزاده ، آقاي شعبان و آقاي حسني اميدوارم از اينكه اسم شما رو تو اين مطلب نوشتم ناراحت نشده باشيد منظور بدي ندارم فقط مي خوام همه ما به هم احترام بزاريم.@};-
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
14 سال پیش
دوست گرامی ... جناب IRA289 که نام شما رو هم نمیدونم ...

شما مطمئن هستید که این روش صحبت کردن من انتخاب آخرین راه در اولین قدم بوده ؟
از پیشینه این فتنه خبر دارید ؟
شما میدونید من و ایشون قبلا صحبت نکرده ایم ؟
آیا میدونید اگر صحبت شده ، محتوای اون چی بوده و به کجا رسیده ؟

دوست عزیز ...
به جای لاپوشانی و تعارف الکی ، این بار لازم دیدم مسائل رو عریان تر بیان کنم و اگر لازم بدونم باز هم با صراحت بیشتر مطالب بعدی رو خواهم گفت . دیگه با احدی تعارف ندارم . این رو هم بذارید بگم که در جریان همین نظراتی که گفته شده و تا اینجا رسیده ، انواع مذاکرات تلفنی رو هم با افراد مختلف داشته ام که عمق نفاق رو متاسفانه میشه از اون فهمید .

ما ایرانی ها عادت کرده ایم که روبرو لبخند بزنیم و پشت سر خنجر !
دعا نمیکنم جای من باشید ، اما اگر روزی جای من بودید اون وقت میفهمید بسیاری از چهره های خندان اطرافتون ، فقط یک نقابند و پشت اون نقاب اوج بی معرفتی و عقده رو میبینید و از جایی زحم میخورید که اصلا انتظارش رو ندارید .

از دوستان بی غرض عذر میخوام . همه میدونیم که منظور من " همه " نیستند . غرض ورزها فردا این حرفها رو پیراهن عثمان نکنند !!!

اما واقعیت خیلی کثیف تر از اون چیزیه که میبینید و متاسفانه این بازخوردیه از فرهنگ و اخلاق اجتماعی حال حاضر ...

دوست گرامی ...
ای کاش پیش از ورود به بحث و بیان نظر حداقل تحقیقی میکردید ببینید داستان چی بوده !
شما از خیلی چیزها خبر ندارید برادر من ...

شب بخیر ...
IRA289
  • IRA289
  • 52.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
14 سال پیش
آقاي طالب زاده دوست عزيز من آزادمهر هستم . فكر كنم كامل منو ميشناسيد.
اگه مذاكرات داشتيد و به صورت دوستانه نتيجه نگرفتيد كه من ديگه چيزي نميگم.
چرا ما ايرانيها هر رفتار بدي رو ميگيم اين خصلت ايراني هاست؟؟ بخدا آقا اينطور نيست.
اين يه توجيه غير قابل قبول هست حداقل به نظر من.
اگه شما به عنوان يه عضو با سابقه و يكي از اون كساني كه من براش احترام قائل هستم نظري داريد كه بشه تمامي اين فتنه هارو حتي اونهايي رو كه تو پست قبلي گفتم را خاموش كنه با كمال ميل مي پذيرم و اجرا ميكنم.
MAMAML
  • MAMAML
  • 50.18% (معمولی)
  • تازه وارد
14 سال پیش
IR-DIR نوشت:

ما ایرانی ها عادت کرده ایم که روبرو لبخند بزنیم و پشت سر خنجر !
دعا نمیکنم جای من باشید ، اما اگر روزی جای من بودید اون وقت میفهمید بسیاری از چهره های خندان اطرافتون ، فقط یک نقابند و پشت اون نقاب اوج بی معرفتی و عقده رو میبینید و از جایی زحم میخورید که اصلا انتظارش رو ندارید .

جناب طالب زاده فکر نمیکنید اگر حضرت عالی جای خودتون رو به یه نیروی تازه نفس بدین که زیاد توی کارش حرف هم نباشه بهتر باشه؟
مدیریت حضرت عالی در دیویژن ایران حرف و حدیث داره نوع مدیریت شما حالت تنش زا داره . فکر میکنید چرا شما اینطور برداشت میکنید که اطراف شما همه چهره های واقعیشون زیر نقابه این یک دلیل بیشتر نداره نوع مدیریت شما باعث همه این مسائله . من فکر میکنم با کناره گیری حضرت عالی این همه اصطکاک بین دوستان از بین بره . یک نفر بیطرف باید مدیر باشه که بتونه همه , تکرار میکنم همه علاقه مندان پرواز آنلاین رو دور خودش جمع بکنه بدون نوچه سازی و پاچه خوارپروری کار رو جلو ببره.
یا علی.
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
14 سال پیش
سلام ...

جناب آزادمهر عزیز ...
اول عذر میخوام ازاین که با نام خانوادگی شما رو خطاب نکردم . راستش مطمئن نبودم شما باشید ...

داستان خیلی نگفته داره !

در مورد تعمیم این مشکلات به "ایرانی ها " ، زندگی شما رو مجبور به پذیرش این واقعیت دردناک میکنه . من اصراری ندارم قبول فرمایید ...
ما ایرانی ها ، بیش از 99 درصدمون ، همونهایی هستیم که در خیابونهای خودمون ، تا همدیگه رو توی جوب نکنیم راحت نمیشیم ، اما اگه پا بذاریم به یه قدم اونطرفتر از مرز ، ادعای تمدنمون گوش فلک رو کر میکنه و همه میشیم آخر رعایت قانون !!!

فتنه با هوشیاری سرکوب میشه . روزی به آرامش میرسیم که همه به انتخاب بقیه دوستانمون احترام بذاریم . این رو به خودمون بقبولونیم که دیگران هم به اندازه ما شعور دارند و دلیلی نداره خودمون رو در انتخاب برتر از دیگران بدونیم .

دوست گرامی ... جناب MAMAML ...

خوشحال میشم اگه یکی از تجربیات شخصی خودتون رو در ارتباط با ایجاد تنش از طرف من بفرمایید تا واضحتر ادامه بدیم .

مدیریت دیویژن ایران و کلا تمام دیویژن های ایوائو ، اصولا ارتباط مستقیم با کاربران ندارند . این مدیران بخشها هستند که تصمیم گیر و مجری طرح های دپارتمان مربوطه در فضای دیویژن ایرانند . فرض بفرمایید برای راه اندازی یک ایونت ، من کاره ای نیستم . مدیر بخش قرارها مکاتبات مربوط به خودش رو داره ، مدیر دپارتمان پروازی همینطور ، مراقبت پرواز همینطور ... الی آخر ...

مکاتبات بین مدیران دیویژن فقط در شرایط خاص انجام میشه . اون هم ارتباطی با کاربران نداره . کاربران برای انجام فعالیت در فضای پروازی هیچ نیازی به تعامل با مدیران دپارتمان یا مدیر دیویژن ندارند . کافیه قوانین رو رعایت کنند . حتی اصلا لزومی نداره روی کانال عمومی حضور داشته باشند .

تمام این دعواها بر سر گرفتن پست ها در دیویژنه . کنار رفتن من هم دردی رو دوا نمیکنه .

میخوام برم سر اصل مطلب ...

فرمودید :

" یک نفر بیطرف باید مدیر باشه که بتونه همه , تکرار میکنم همه علاقه مندان پرواز آنلاین رو دور خودش جمع بکنه بدون نوچه سازی و پاچه خوارپروری کار رو جلو ببره. "

این یعنی ، من فقط به دوستانم ، یا بهتر بگم نوچه هام اجازه حضور میدم . این توهین به دوستانیه که دارن زحمت میکشن . اونها هیچ کدوم نوچه من یا پاچه خوار من نیستند دوست عزیز ... اگر میخواهید به من تلنگر بزنید حداقل به بقیه توهین نکنید !

این که دوستانی قبول زحمت کرده اند و کارهای مربوط به شما رو بی منت انجام میدن ، پاچه خواریه ؟ چی بهشون میرسه غیر از زحمت و تهمت و توهین !؟

یک نفر بی طرف !!؟
من طرف کی یا چی هستم ؟ اینجا رو متوجه نمیشم .

زیر بخش کارکنان سایت دیویژن نوشته شده ، کسانی که مایل به همکاری هستند از طریق کلیک در اینجا آمادگیشون رو اعلام کنند . احتمالا ندیده اید . میدونید من هیچ درخواستی تا به حال نگرفته ام ؟ چرا ؟

اون کسانی که میخوان در اداره دیویژن نقش داشته باشند باید اهل کار بی منت باشند . وقت کافی داشته باشند . برای این سیستم ارزش قائل باشند . 2 سال زحمت برای اینجا کشیده شده تا به اینجا رسیده ایم . هر کس که فکر میکنه این کاره است بسم الله ... ببینم مرد میدون کیه ؟ آدم اهل بلوف و کسی که دنبال فقط یه عنوان باشه هم به درد اینجا نمیخوره . علاقمندان پرواز آنلاین اصلا نیازی نیست ارتباطی با منداشته باشند . از من خوششون بیاد یا نیاد . اونی که میخواد از سیستم و شبکه استفاده کنه چرا باید اول وارد جناح بندی بشه ؟

چرا و اما و اگر زیاده ...
جناب MAMAML ، منحصرا منتظر توضیح واضحتر شما در مورد مطالب پست آخرتون هستم . دقیق و واضح و روشن ، مو به مو بفرمایید تا قدم به قدم با هم بریم جلو ...

شب خوش ...