MAMAML
  • MAMAML
  • 50.18% (معمولی)
  • تازه وارد
14 سال پیش
فتنه با هوشیاری سرکوب میشه . .

در ابتدا
جناب آقای طالب زاده استفاده شما از این کلمه فتنه منو یاد صدا و سیما و استکبار جهانی و امپریالیسم و ... میندازه که همیشه تو این کشور هر کمبود و اشکالی هست قطعا یکی از این کلمات بالا قبل یا بعدش میاد ما هیچ وقت مسئولیت مشکلاتی رو که خودمون مسببش هستیم رو نمیپذیریم.

در انتها
جناب آقای طالب زاده
در مورد پاسخهائی که عنایت فرمودید یا من دچار هایپوکسیا شدم یا شما برای تبرئه خودتون جواب اشتباه میدین.
تقریبا مطمئنم اینجا و در این انجمن همه افراد آی وائو رو میشناسن برخورد داشتن رفتار ها رو دیدن تبعیض ها رو لمس کردن رفیق بازی و پارتی بازی رو هم به عینه مشاهده کردن. این جوابهائی که شما دادین مثل این میمونه که در ساعت 12 ظهر بفرمائید الان شب است.
آقای طالب زاده شما خودتون بهتر و بهتر از هر کسی میدونید که منظور بنده از پاچه خوار پروری و نوچه پروری چه کسانی هستند.

جناب آقای طالب زاده کتمان کردن حقیقت و پاک کردن صورت مسئله چاره کار نمیباشد.

چوب خشک همیشه سریعتر از چوب تر میشکنه

شب شما هم خوش.
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
14 سال پیش
سلام ...

ادبیاتتون خیلی آشناست ، سئوال رو با سئوال دیگه جواب دادنتون هم آشناست . آی پی شما رو چک کردم ... قبل از ادامه بحث با شما ، میخوام لطف کنید و نام خانوادگی خودتون ، به همراه شماره VID تون رو بفرمایید تا با آی پی های ایوائو چک کنیم ببینم با کدوم بزرگوار بحث میکنم ... برام جالبه که در اولین پست با این آی دی ، با شمشیر برهنه ظاهر شدید !!!

من جواب ندادم برادر ... توضیحی دادم در مورد درد اصلی و از شما سئوال کردم . ظاهرا متوجه نشدید . دوباره میپرسم ...

1-این که دوستانی قبول زحمت کرده اند و کارهای مربوط به شما رو بی منت انجام میدن ، پاچه خواریه ؟ چی بهشون میرسه غیر از زحمت و تهمت و توهین !؟
2-من طرف کی یا چی هستم ؟
3-اونی که میخواد از سیستم و شبکه استفاده کنه چرا باید اول وارد جناح بندی بشه ؟

و مهمتر از همه ، واضح و مشخص ، بدون هیچ ابهامی عرض کرده بودم "منحصرا منتظر توضیح واضحتر شما در مورد مطالب پست آخرتون هستم . دقیق و واضح و روشن ، مو به مو بفرمایید تا قدم به قدم با هم بریم جلو ..."

حالا منتظرم در مورد سئوالات بالا و همینطور اتهاماتی که به من و بقیه دوستان در هر دو پست آخر زده اید دقیق و مو به مو ... بدون شلوغ کردن و در رفتن از زیر حرف ، توضیح فرمایید تا جواب در خور تقدیم کنم ...

شب بخیر ...
amiralik72
  • amiralik72
  • 51.32% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
14 سال پیش
سلام خدمت شما جناب طالبزاده. ببخشید به این نکته اشاره می کنم ولی شما فرمودید که قبل از ادامه بحث با جناب Mamaml مشخصاتشونو بگند ولی شما بحث رو ادامه دادید!!!
در ضمن میشه بفرمایید که از چه طریقی آی پی ایشون رو چک کردید؟و اگر هم این کار رو انجام دادید می دونید که این کار نوعی تجاوز به حریم خصوصی کاربر در شبکه وب می باشد و قوانین حاکم بر شبکه وب چک کردن آی پی شخص رو بدون اجازه نقض کرده است؟
ممنون میشم در این رابطه توضیج بفرمایید
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
14 سال پیش
سلام ...

دوست گرامی ...

یه نگاهی به قوانین بندازیم ...
در بند 13 قوانین سایت داریم : شما به عنوان کاربر موافقت می کنید که اطلاعاتی را که وارد خواهید کرد در بانک اطلاعاتی سایت ذخیره می شود.این اطلاعات شامل آی پی شما ، میزبان اینترنتی ، محل زندگی و... خواهد بود.

در بند چهاردهم هم داریم : این اطلاعات به هیچ عنوان به شخص حقیقی و حقوقی ثالث (به استثنای درخواست مقامات قضایی) داده نخواهد شد.

این فروم ، بخشی از امکانات دیویژن ایران در شبکه ایوائو و متعلق به ایرانسیمه . مدیران هر فروم سایتی با توجه به بار حقوقی محتوای فروم ، ملزم به کنترل و نه انتشار جزییات آنچه در سیستم در جریانه هستند . برخلاف نظر شما ، انتشار آی پی روی وب ممنوعه ( البته این ممنوعیت خودش جای بحث داره ) و نه کنترل اون توسط مدیران فروم . به پست قبلی من هم اگر دقت بفرمایید بنده عرض کردم آی پی رو چک کرده ام ( از چه طریق رو دیگه ... ببخشید ! ) . حالا میمونه استفاده از ابزاری که در دیویژن در اختیارمه و این که ببینیم با کدوم یکی از کاربران طرف هستیم .

کاربری که در اولین پست خودش در این فروم ، ادعای آشنایی قدیمی با رفتار من و مشکلات سیستم مدیریتی دیویژن میکنه اگر بشناسیم بهتر نیست ؟ ایشون ادعا میکنن ، به بقیه دوستان توهین میکنند و در جواب سئوالی که ازشون شده ، فرافکنی میکنند . حالا طبیعیه که فکر کنم ، این آی دی هم متعلق به کاربر دیگه ایه که بر خلاف عرف این فروم دارای چند آی دی هست ... گرفتید که چی میگم !!!

اون جمله "قبل از ادامه بحث با شما ، میخوام لطف کنید و نام ... " هم به این معنیه که قبل از دادن جواب ، لطف کنند و خودشون رو معرفی کنند . نه این که من صبر میکنم تا ایشون بفرمایند و بعد دوباره من ادامه بدم . بعید میدونم متوجه منظورم نشده باشید . برام عجیبه که مسائل به این سادگی ایجاد شبهه میکنه !

شب بخیر ...
MAMAML
  • MAMAML
  • 50.18% (معمولی)
  • تازه وارد
14 سال پیش
IR-DIR نوشت:

سلام ...

ادبیاتتون خیلی آشناست ، سئوال رو با سئوال دیگه جواب دادنتون هم آشناست . آی پی شما رو چک کردم ... قبل از ادامه بحث با شما ، میخوام لطف کنید و نام خانوادگی خودتون ، به همراه شماره VID تون رو بفرمایید تا با آی پی های ایوائو چک کنیم ببینم با کدوم بزرگوار بحث میکنم ... برام جالبه که در اولین پست با این آی دی ، با شمشیر برهنه ظاهر شدید !!!

من جواب ندادم برادر ... توضیحی دادم در مورد درد اصلی و از شما سئوال کردم . ظاهرا متوجه نشدید . دوباره میپرسم ...

1-این که دوستانی قبول زحمت کرده اند و کارهای مربوط به شما رو بی منت انجام میدن ، پاچه خواریه ؟ چی بهشون میرسه غیر از زحمت و تهمت و توهین !؟
2-من طرف کی یا چی هستم ؟
3-اونی که میخواد از سیستم و شبکه استفاده کنه چرا باید اول وارد جناح بندی بشه ؟

و مهمتر از همه ، واضح و مشخص ، بدون هیچ ابهامی عرض کرده بودم "منحصرا منتظر توضیح واضحتر شما در مورد مطالب پست آخرتون هستم . دقیق و واضح و روشن ، مو به مو بفرمایید تا قدم به قدم با هم بریم جلو ..."
حالا منتظرم در مورد سئوالات بالا و همینطور اتهاماتی که به من و بقیه دوستان در هر دو پست آخر زده اید دقیق و مو به مو ... بدون شلوغ کردن و در رفتن از زیر حرف ، توضیح فرمایید تا جواب در خور تقدیم کنم ...

شب بخیر ...

جناب آقای طالب زاده
خب شما که آی پی من رو چک فرمودید جالبه اول آی پی رو چک میفرمائید بعد اسم میپرسید.
آقای طالب زاده
از امکانات مدیر بودن سوء استفاده میکنید به حریم خصوصی افراد تجاوز میکنید چه کسی این اجازه رو به شما داده این حرکت شما رو صد در صد از طریق مجاری قانونی و غیر قانونی پیگیر خواهم بود. من شما رو خوب میشناسم شما هم بنده رو خوب میشناسید آشنائی من با حضرت عالی برمیگرده به سالها پیش در زمان پارمیس و اف اس پسنجر و ...... اون زمان نه پرواز آن لاینی بود نه ای وائویی.
من لازم نمیبینم چیزی رو که عیان هست تکرار کنم همه تقریبا میدونن توی دیویژن تحت حکومت شما چه اتفاقاتی داره میافته خودمونیم اینجا غریبه هم نیست
واقعا وجدانن شما و اون تیم مافیائی خجالت نمیکشید. آقا ما نخواهیم دوستان قبول زحمت کنند باید چه بکنیم. اگر شما به خود بزرگ بینی و توهین و کار شکنی
میگید زحمت بی منت من نوعی و کسانی که میخواستیم توی یه دنیای مجازی تکرار میکنم دنیای مجازی از پرواز لذت ببریم به دانش هوانوردی خودمون اضافه کنیم این رحمت بی منت رو نخواهیم باید کی رو ببینیم. شما ای وائو رو تبدیل کردین به اداره دولتی که کارمنداش کارمند نیستن کارشکنن .
آقای طالب زاده این حرفهای من فرافکنی نیست سوال رو هم با سوال به شما جواب نمیدم این حرفهای من عیان و واضحه خودتون یهتر از هرکس آکاه به این اتفاقات هستین.
شما هم به جای اینکه 1 صفحه آ 4 از من توضیحات مو به مو بخواهید یه مقدار دور و بر خودتون رو نگاه بکنید متوجه عمق ماجرا خواهید شد. من تایپ کردنم مثل شما سریع نیست.
این آخرین پست من توی این سایت بود سعی کردم شما رو متوجه راه اشتباهی که رفتید میروید و با غروری که از شما سراغ دارم خواهید رفت بکنم اما ظاهرا
نرود میخ آهنی در سنگ. آی وائو مال شما و دوستان بسیار بسیار زحمت کش شما.
صبح شما بخیر.