Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
والا چی بگم 😢 جز تاسف و کلنجار رفتن با خودمون کار دیگه ای نمیشه کرد 😢 😢 ...فقط باید منتظر سقوط بعدی باشیم....والا با این ناوگان هاشون... 😢 !!!
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
یه پست تکمیلی...

- بدن اون بنده خدا رو چند کیلومتری محل سانحه پیدا کردند!

- در مورد سانحه ایرباس هم ، علت این حادثه به ناوگان بر نمیگرده ... اون شب ، فرودگاه توسط (خلقیا،منافقا... چمیدونم!) تصرف شده بوده و اونها هم فرودگاه رو کلاً سرویس خارج کردند، هواپیمای مذکور هم فرودگاه رو پیدا نکرده و ...
صحنه این سانحه طبق تعریف پدر، بسیار ....است! رد کشیده شدن بدنه متلاشی هواپیما به دیواره کوه دیده میشده و... (خودتون میتونید حدس بزنید بقیه رو...)
این سانحه ،اولین سانحه بعد از پیروزی انقلاب بوده است!

(یه مورد دیگه هم هست که انشاالله با تکمیل اطلاعات تصویری از خانواده خلبان، پست میکنم، (سانحه فوکر آسمان))[flower]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
فکر کنم منظورتون سانحه بوئینگ 727 ایران ایر هست.خلبان هواپیما انگلیسی بود و بهمان دلیلی که ذکر شد به کوه برخورد کرد.تا چند سال قبل هم هنوز لاشه هواپیما اونجا بود.

UserPostedImage
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
Touradg نوشت:

فکر کنم منظورتون سانحه بوئینگ 727 ایران ایر هست.خلبان هواپیما انگلیسی بود وبهمان دلیلی که ذکر شد به کوه برخورد کرد.تا چند سال قبل هم هنوز لاشه هواپیما اونجا بود.

والا من که سنم قد نمیده! پدرم میگن که ایرباس بوده، چون جزء امدادگر های اون سانحه بود!
راستی من همین الآن یادم افتاد...
دیگه ندارمش وگرنه میذاشتمش تا ببینید... یه مستند بود ،چند سال پیش که حوائث سال رو نشون میداد (محصول غیر ایرانی!) که قشنگ یادمه ، آخرین حادثه ای رو که نشون داد همین قضیه بود.
آقا من دیگه قطعاً میگم ایرباس بوده!چون گزارشگرشون ، هی ایرباس،ایرباس میکرد...
یه چیز بدتر،توی فیلم گرگ هم بود که تکه های بدنهارو با خودش میبرد! دقیقاً همون چیزی که پدرم تعریف میکرد!

زیاد مهم نیست،که تایپش چی بوده ! برام خیلی سخت بود ...
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

Touradg نوشت:

فکر کنم منظورتون سانحه بوئینگ 727 ایران ایر هست.خلبان هواپیما انگلیسی بود وبهمان دلیلی که ذکر شد به کوه برخورد کرد.تا چند سال قبل هم هنوز لاشه هواپیما اونجا بود.

والا من که سنم قد نمیده! پدرم میگن که ایرباس بوده، چون جزء امدادگر های اون سانحه بود!
راستی من همین الآن یادم افتاد...
دیگه ندارمش وگرنه میذاشتمش تا ببینید... یه مستند بود ،چند سال پیش که حوائث سال رو نشون میداد (محصول غیر ایرانی!) که قشنگ یادمه ، آخرین حادثه ای رو که نشون داد همین قضیه بود.
آقا من دیگه قطعاً میگم ایرباس بوده!چون گزارشگرشون ، هی ایرباس،ایرباس میکرد...
یه چیز بدتر،توی فیلم گرگ هم بود که تکه های بدنهارو با خودش میبرد! دقیقاً همون چیزی که پدرم تعریف میکرد!

زیاد مهم نیست،که تایپش چی بوده ! برام خیلی سخت بود ...

نه کاپیتان اون سانحه دلخراش کوه های لش ، 727 بود همونطوریکه تورج عزیز گفتند، در هر صورت سانحه هوایی کلا خیلی ناراحت کننده هست نمیدونم چرا،،، مثلا میگن در جنگ .... 1000 نفر کشته شدند ولی شما یا من اینقدر ناراحت نمیشیم در مقایسه با وقتی میشنویم یه هواپیمایه 2 موتوره با 6 نفر سرنشین سقوط کرد