کلی حرف دارم که بزنم ولی با توجه به تجربه قبلیم درباره بوئینگ727 ایران ایر بهتره حرفی نزنم !
راستی یک کارشناس جدید هم تازه کشف شدند نظراتی دارند که سرم داره منفجر می شه [dangerpc]
نخونید از دستتون رفته !
روايت محسن رضايي از سانحه هوايي ايرباس در مشهد محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام لحظه به لحظه حادثه پرواز 613 را روايت کرد. به گزارش
فارس متن يادداشت محسن رضايي در اين باره، به شرح ذيل است:براي عزيمت از تهران به مشهد مقدس، خودمان را به پرواز 613 ماهان رسانديم.
موقع بلند شدن احساس کردم چرخ هاي هواپيما با زمين اصطکاک زيادي پيدا کرد و صداي برخورد چرخها روي باند کمي توجهام را جلب کرد. در طول مسير پرواز خوبي داشتيم خلبان توضيحاتي در حين پرواز داد در ارتفاع 33 هزار پايي پرواز کرديم نرسيده به مشهد لحظاتي خوابم برد قبل از فرود بيدار شده بودم.
هنگامي که هواپيما روي باند قرار گرفت احساس کردم ترمزهاي هواپيما سفتتر از پروازهاي ديگر گرفته شده بود گويي خلبان ميخواست به جاي رفتن به انتهاي باند از وسطهاي باند بپيچد. احساس کردم خلبان ميخواهد از همان فاصلهاي که احتمالا رمپ خروج از باند است خارج شود، ناگهان صداي بسيار شديدي از نوع برخورد هواپيما با يک مانع سخت را شنيدم و در کمتر از يک دقيقه هواپيما متوقف شد. صلواتي فرستادم.
پس از لحظاتي که سکوت بر مسافران و کادر پرواز و خدمه حاکم بود سروصداهايي در هواپيما بلند شد. بالاخره افرادي از خدمه هواپيما از مسافران خواستند از جاي خود بلند نشوند پس از چند دقيقه خلبان به مسافران توضيح داد که مسئله خاصي نبوده است. منتظر باز شدن درهاي هواپيما بوديم که ناگهان اعلام شد درها قابل باز شدن نيستند و بايد از درهاي اضطراري بيرون برويم يک مرتبه سرو صدا فضاي هواپيما را پر کرد. صداي گريه زن ها و بچهها بلند شد مسافران متوجه شده بودند که حادثهاي اتفاق افتاده است ولي نميدانستند حادثه چيست؟
آنها متوجه شدند که موضوع به آن سادگي که خلبان گفته بود نيست.بعد از اين از سرسرههاي اضطراري به پايين هدايت شديم و متوجه شديم که قضيه چه بوده است چرخ جلوي هواپيما کنده و پرت شده بود هواپيما از باند خارج شده و آتش گرفته بود باند و زمين اطراف آن خيس بود. از آب هاي کف باند و اطراف آن مشخص بود که آتش نشاني به موقع عمل کرده است.
گويا خانم يکي از پاسداران گارد پرواز که در همان نزديکي خانه دارد از پشت پنجره ديده بود که هواپيما آتش گرفته است و تلفني شوهرش را مطلع کرده بود. من از در اضطراري سمت چپ هواپيما بيرون پريدم مقدار کمي هم دستم زخم شد و روي خارو خاشاک خارج از باند پياده شدم. از منطقه بيرون باند روي باند آمدم. حدود 11 نفر جراحت کمي برداشته بودند که بيشتر آن ها در همان فرودگاه مداوا شدند.هواپيما حامل بيش از 200 مسافر بود و از يک فاجعه جلوگيري شده بود. احتمال عجله خلبان در خروج از باند يا اشکال فني در باند فرودگاه مشهد وجود دارد.
به حادثه کار ندارم ولی یک جمله خیلی برای من جالب بود که گفتند "خودمان را به پرواز 613 ماهان رسانديم".