sinakr
  • sinakr
  • 51.38% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
13 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

Sepehr Ebadi Borna نوشت:

Cpt.mohammadifar نوشت:

حق کپیرایت نیز قابل پیگیری خواهد بود.[flower]

کاپیتان...من فکر کنم این کار در ایران عملی نباشه...!! 🤔 ...پیشنهاد خوبیه...شاید همه انگیزشو داشته باشن..اما سر محصولات خوب برسیم چهره ی بعضی ها عوض میشه...هر کاری میکنن که اوون نرم افزار رو در شبکه ی پخشش کنن...به نظر من کپی رایت تو ایران عملاً کلمه ای بیگانه و نامفهمه..!!! 😕 😕

آقا سپهر عزیز،با تمام احترامی که براتون قائلم،تورو به جون من اینبار رو بی خیل! [blackhee]
دست از سر کچل این ملت بی فرهنگ بردار![amazed]

در صورتی که محصول مورد نظر به ثبت برسه، حق قانونی و پیگرد خواهد داشت![readdoc]

به نظر من چون که محصولاتی که بچه ها میسازند تولید داخله و همه میدونند که چه قدر براش زحمت کشیده شده، بیشتر افراد سعی میکنند بیشتر این قانون را رعایت کنند .
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

در صورتی که محصول مورد نظر به ثبت برسه، حق قانونی و پیگرد خواهد داشت![readdoc]

🤣 🤣 یاد حرف در مورد مهریه میافتم که میگن کی داده ، کی گرفته ؟؟ 😂

کی محصول کپی رایت شدش که غیر قانونی تو ایران پخش شده تونسته حمایت کنه ؟؟

عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
sinakr نوشت:

به نظر من چون که محصولاتی که بچه ها میسازند تولید داخله و همه میدونند که چه قدر براش زحمت کشیده شده، بیشتر افراد سعی میکنند بیشتر این قانون را رعایت کنند .

آقا سینای عزیز.....کسی که دانلود میکنه و رو پخش میکنه براش فرقی نمیکنه که بچه های ایرانی زحمت کشیده باشن یا شرکت Aerosoft ...کلاً ایرانی اصلاً به کپی رایت فکر نمیکنه 🤔 ...چه دانلود محصول چه کوچکترین چیزی که ما هیچ وقت بهش توجه نمیکنیم...مثل کپی کردن DVD و CD ها..!! 😕 به هر حال کپی کردن CD و DVD ها از محصولات شرکت ها اعم از هرچیزی غیر قانونی هست...!! 😕

بچه ها...این بحث رو کلاً بیخیال شیم...چون کاری که میکنیم رو قراره به میلیون ها افراد دیگه ای که به هوانوردی و شبیه ساز علاقه دارم عرضه کنیم که 99 % کاملا با کلمه ی کپی رایت بیگانه هستن و کلمه ی پیگرد قانونی براشون بی معنی هست .... موضوع فرهنگیه... باید این فرهنگ رو از بچگی آموزش بدیم که الان اینجوری گیر نشیم..!!
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
اصلاً توقع اینجور برخوردهای عجولانه رو نداشتم!
آقا سپهر شر به پا کردیا! من تصورم بر این بود که بجای اینکه این حرفهای بدون تفکر رو منتشر کنید بیاید و پست بنویسید در مورد اینکه کاربرها در کدوم فضا دور هم جمع شن و به صورت آنلاین طراحی کنند و یا اینکه کجا رو برای اسکان، انبار کردن محصولات و یا گردهمایی انتخاب کنند!
برای همه این چیزهایی که شما میفرمایید راه حل های ساده ای وجود داره!
یوخده اون دوگوله های محترمتون رو بکار بندازید!
از تشکر کردنتون معلومه که هنوز توی عصر یخبندان گیر کردید و نمیخواید این پوسته ی نمیشه رو از تنتون در بیارید! فقط بلدید برید توی اینترنت نق بزنید که مملکته داریم؟ یا اینکه اله و بله و جیمبله!
بجای اینکه سرگذشت بیژن و استیوجابز رو با حسرت ورق بزنید از مرکز سقل مبارک اجازه بگیرید و یک حرکت بزرگ رو برای ایران و ایرانی انجام بدید![loveiran]
به ولله العلی العظیم،اگر خودم نخبه این کار بودم منت کشی شما ها رو نمیکردم! با 1 ماه کار پولی میزدم به جیبم که نیا و نپرس![dance]

بنده های خدا من چی فکر میکنم ،شما ها چی فکر میکنید!!!

حقمونه هرچی بهمون بار کنند! نه؟ ......................[funcrazy]

بجای فکر کردن در مورد این چیزها بحث های کارشناسی تر کنید در مورد ابزار لازم و...!
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
saba.h
  • saba.h
  • 54.26% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
اول دوستان آشنا راضی بشن علمشونو به اشتراک بذارن تا جمعیت بیشتر بشه همکاری پیشکش.
UserPostedImage