Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

چه عجب گیر سه پیچ ندادی![blackhee]

جرء اولین چیز هایی که لازم هست همون پوله! جا و مکان هست! مجوز از ارشاد هست!
پس اولش راحت نیست!
ضمناً بازی هم نیست که دوستان جمع شن،بعد که دیدن کار سخته بعد 2 روز دیگه نیان سر کار!
منم توی اولین پست نوشتم که اینکاره ها بیان نظر بدن! والا اوس تورج که همون اولش گذاست توی برجک ما با اون جمله !
شوخی رو بذاریم کنار، اینجا اگر کاری راه بیوفته و سود و ضرری باشه... همه سود یا ضرر میکنن! پس جدی بحث کنید! اگر هم یرنده میخواید بنویسید،اینجا جاشه!
توی این طرح:
1) ثبت شرکتی به نام (هر نامی) که طراح و سازنده افزودنیهای شبیه ساز پرواز هست.
2) محل کار - همه باید یکجا حمع بشن و با چند تا سیستم متصل به شبکه فعالیت گروهی داشته باشند
3) احتیاج به چند کارمند متخصص هست - در زمینه طراحی ،گرافیک ، سخت افزار - نرم افزار - شبکه و...
4) وکیل شرکت - حسابدار - برنامه ریز و مدیر پروژه
5) و.... (خودتون دیگه بقیه رو لیست کنید)

پس میبینید که هزینه بر هست! کار 5 نفر هم نیست! حداقل 20-30 نفر رو میطلبه!
میتونید توی این سطح یا بالاتر فکر کنید یا نه؟ 😕

حالا بحث کنید

😲 😲 😲 😲 میگم...چیزه... 😲 😲 😲 😲 هیچی بیخیال..!! 🤣 🤣

1. همون طور گفتم پیشنهاد خوبه اما اینطور که شما میگی عملی نیست...چون فکر کنم نه تعداد افرادش رو داریم نه آدمشو که پول بذاره...
2. کاش میگفتی از هفت خان رستم رد می شدیم به جای اینکه اینا رو بگی...برادر همون پیدا کردن جا و گرفتن مجوز از ارشاد و اماکن و شهرداری و ... کافیه که آدم رو از وسط کار منصرف کنه...
3. بیا من طرح وی پی ان فروشیم رو بدم بهتره..[blackhee] [blackhee] .معقول تر هم هست..😊 .تورو خدا جوش نیار برادر.[approve] ..آخه این چیزایی که گفتی خوبه اما عملی نیست... به پیر به پیغمبر تمام ممبر های اکتیو و این اکتیو ایوائو و وتسیم هم بیان عملی نمیشه چه برسه به 20 نفر ممبر اکتیو تو هر شبکه که خودشون تو زندگیشون به اندازه ی کافی مشغله فکری و مشکلات دارن...جوش نیار تورو خدا...داریم منطقی بحث میکنیم اوون اولش من گفتم عملی نیست جوش آوردی گفتی مسخره میکنید...نه بابا...کی مسخره کرد...!!؟؟ واقعیت رو داریم میبینم چیز دیگه هست.... جوش نیاریا...!! اما عملی نیست.... ( البته این نظر منه...اما اگه استارت کار خورد خودم پول میزارم و هرکاری بگی انجام میدم )
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
[blackhee] [blackhee] [blackhee]
میبینم که[amazed] شدی!
جوش نمیزنم!
کار بزرگ همینه دیگه! فکر کردی رب تبرک چجوری شروع کرد؟ همینطوری! بلکه افتضاح! طرف توی خونش رب میپخت،کم کم وضعش خوب شد اومد کارخونه زد!
اینها هم ایده است! تا بیاد توی مرحله اجرا کلی تغییرات میکنه، (البته باید بهتر شه نه اینکه ازش کم شه و بدتر شه! VPNهم با شما[blackhee] !
می خوایم با کشورهای دیگه رقابت کنیم،نمیخوایم که با تیم فنی آفتابه سازی آسیاب دوسنگ کورس بذاریم که![dangerpc]
چطور وقت خلبان شدن همه پول دارن 40 میلیون خرج بیخود کنن که آخرش دنبال کار بدون؟
بیان دیگه! اینم کار!
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
آره برادر [amazed] [amazed] شدن داره..!! [blackhee]

ایده ات فوق العاده هست..دیگه چی بگم ؟؟ از این بالاتر ؟؟ اما این ایده ها رو جایی مطرح باید بکنیم که آدمش باشه...هنوز محیط مجازی رو حس نکردی افرادش چجورین ؟؟ [blackhee]

همونطور که گفتم : شما استارت کار رو بزن..هرکاری باشه من میکنم...!! [flower]

شما یه براورد هزینه بکن تو ارسال پاسخ بعدی بگو که پیدا کردن جا ، گرفتن مجوز ، امکانات شرکتی که گفتی ؛ استخدام افراد ، مدیر...فلان بهمان بگو همش رو هم چند ؟؟ [blackhee] [blackhee] از این 30 نفری هم که میگی نفری 1 میلیون هم بگیرم باز پول میزهای شرکت نمیشه..!! آخه آدم باید به پولش هم نگاه بکنه بعد ایده بده..نه ؟؟ [blackhee]
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
13 سال پیش
Sepehr Ebadi Borna نوشت:

آره برادر [amazed] [amazed] شدن داره..!! [blackhee]

ایده ات فوق العاده هست..دیگه چی بگم ؟؟ از این بالاتر ؟؟ اما این ایده ها رو جایی مطرح باید بکنیم که آدمش باشه...هنوز محیط مجازی رو حس نکردی افرادش چجورین ؟؟ [blackhee]

همونطور که گفتم : شما استارت کار رو بزن..هرکاری باشه من میکنم...!! [flower]

یه تنه نِمشه استارتید!
زدم دیگه استارتو! بقیش با شما ، منم از پشت سنگر حمایتتون میکنم![blackhee]
اگر دیدی گدایی بر درختی بست نشسته،بدان شرکت زده بیچاره گشته!

اول از همه ،دوستانی که در نهایت سود توی جیبشون میره باید به عنوان هیئت مدیره و سرمایه گذار ثبت کنند!

در صورت عضو گیری و تبلیغات، میشه با اون هزینه ای که شما گفتی (نفری 1 میلیون/30نفر) مبلغی بالغ بر 32-35 میلیون جمع کرد!
یه جا رو اجاره کرد،میزشم دسته دوم! (خیلی ها هستند که از هیچی شرکت موفق میسازند! حتماً که نباید مبلمان دستی 10 میلیون بخریم! با دسته دوم 500 هزار تومنی هم میشه کار کرد) نه؟
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
13 سال پیش
اینها به کنار (به نظر میرسه که کارفرما و سرمایه گذار نداریم!)😢

بحث بعدی اینه که حالا گیریم یه میلیاردر اومد یه جایی برای همه گرفت!
آیا میشه چیزی در حد رقابت با همنوعان خارجی تولید کرد؟ علمشو داریم؟