Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
CINEMA نوشت:

Touradg نوشت:

ایده جالبی هست.
فیلم به چه صورتی خواهد بود؟ انیمیشن یا تصاویر واقعی؟

تورج جان در واقع تصاویر واقعی از ارشیو،بازسازی با کمک شبیه ساز ، مصاحبه و تحلیل فرم اصلی این مستند را تشکیل می دن
امیدوارم کار هم دارای پشتوانه علمی و هم تکنیکی خوبی باشه
چون رشته من کارگردانی سینماست و سالهاست به فیلمسازی مشغولم و پرواز هم علاقه همیشگی من بوده و البته یاری دوستانی چون شما که قوت قلب ماست

امیدوارم که توی این زمینه به موفقیت بزرگی برسید،موفقیت همه آرزوی ماست.
فقط قربون دستتون یجوری بسازید که جای هیچ اشکال گرفتنی باقی نمونه! آخه توی آخرین شاهکار (فیلم برج مراقبت) بیشتر حرص خوردم و به کارهای مسخره خندیدم تا اینکه دلم برای کنترلر هامون بسوزه!

ایرانی توانمند،برو جلو ببینیم چه میکنی![loveiran]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
انشاالله.من آرزوم این هست که مستند سازی و مستند سازهامون قدرتمند باشند.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
آقا محمد منبع خبرت کجاست ؟؟؟ 😕

نمیدونم چرا وقتی یه اتفاق میافته ملت یه نفر رو از فرش به عرش میبرن ؟؟؟؟

از اینور خود ایران ایر توبیخی برای کاپیتان شهبازی رد میکنه ( که صداش رو در نیاوردن ؛ اما از شرکت فرودگاه کشور خبرشو دوستم آورد ) ....

به خدا به پیر به پیغمبر یه طرفه قضاوت نکنین...!! خلبان 2 اشتباه بزرگی داشته...!! :

1. هواپیما رو به مرز ریسک برد... با اوون وضعیت 2 بار Missed Approach همه ی کنترلر هارو گیج کرد....!!

2. خلبان درخواست کف رو باند نکرد...و همین مسئله الان خیلی حاشیه ساز شده...

خلاصه وضع به حدی رسید که همه میگن شانس با این پرنده یار بوده که سانحه نداده....وگرنه یه پرنده 30 ساله بدون چرخ جلو رو باند بدون کف فرود بیاد باید سانحه میداد و کشته میشدن مردم ( البته خدا رو شکر که کسی حتی خراش هم برنداشت ؛ البته بازم یادآوری میکنم که شانس بوده کسی خراش برنداشته ) ...!!

کنترلر مهرآباد به من میگفت : مرحوم رومینا میگفت صنعت هوانوردی تو ایران فقط دست خدا و امام زمانه....همش رو شانسه...!!!

به فکر سانحه بعدی باشیم....!!!
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
CINEMA
  • CINEMA
  • 51.5% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار شروع کننده موضوع
13 سال پیش
Sepehr Ebadi Borna نوشت:

آقا محمد منبع خبرت کجاست ؟؟؟ 😕

نمیدونم چرا وقتی یه اتفاق میافته ملت یه نفر رو از فرش به عرش میبرن ؟؟؟؟

از اینور خود ایران ایر توبیخی برای کاپیتان شهبازی رد میکنه ( که صداش رو در نیاوردن ؛ اما از شرکت فرودگاه کشور خبرشو دوستم آورد ) ....

به خدا به پیر به پیغمبر یه طرفه قضاوت نکنین...!! خلبان 2 اشتباه بزرگی داشته...!! :

1. هواپیما رو به مرز ریسک برد... با اوون وضعیت 2 بار Missed Approach همه ی کنترلر هارو گیج کرد....!!

2. خلبان درخواست کف رو باند نکرد...و همین مسئله الان خیلی حاشیه ساز شده...

خلاصه وضع به حدی رسید که همه میگن شانس با این پرنده یار بوده که سانحه نداده....وگرنه یه پرنده 30 ساله بدون چرخ جلو رو باند بدون کف فرود بیاد باید سانحه میداد و کشته میشدن مردم ( البته خدا رو شکر که کسی حتی خراش هم برنداشت ؛ البته بازم یادآوری میکنم که شانس بوده کسی خراش برنداشته ) ...!!

کنترلر مهرآباد به من میگفت : مرحوم رومینا میگفت صنعت هوانوردی تو ایران فقط دست خدا و امام زمانه....همش رو شانسه...!!!

به فکر سانحه بعدی باشیم....!!!

ما ایرانی ها رو همواره به مرده پرستی متهم می کنن اینکه وقتی مشکلی پیش می یاد سریع دنبال قربانی کردن همدیگر هستیم و...
فرض کنیم خدایی نکرده این پرواز با تلفات جانی همراه بود اونوقت همین رسانه ها و ما و... سریع انگشت اتهام رو می بردیم به سمت کرو پرواز و برج و ایرلاین و ...
ولی خدا رو شکر به خیر گذشته من نمی گم کپتن و تیمش رو اسطوره جلوه بدیم اما وظیفه داریم اگر کاری می کنیم کاملا علمی و مستند جلو بریم تا از تکرار اشتباهات در اینده پیشگیری بشه و فیلم هنری است که به دلایل زیبایی شناسی خودش اینجا می تونه نقش پررنگی رو ایفا کنه سپاس
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
CINEMA نوشت:

ما ایرانی ها رو همواره به مرده پرستی متهم می کنن اینکه وقتی مشکلی پیش می یاد سریع دنبال قربانی کردن همدیگر هستیم و...
فرض کنیم خدایی نکرده این پرواز با تلفات جانی همراه بود اونوقت همین رسانه ها و ما و... سریع انگشت اتهام رو می بردیم به سمت کرو پرواز و برج و ایرلاین و ...
ولی خدا رو شکر به خیر گذشته من نمی گم کپتن و تیمش رو اسطوره جلوه بدیم اما وظیفه داریم اگر کاری می کنیم کاملا علمی و مستند جلو بریم تا از تکرار اشتباهات در اینده پیشگیری بشه و فیلم هنری است که به دلایل زیبایی شناسی خودش اینجا می تونه نقش پررنگی رو ایفا کنه سپاس

من کسی رو متهم نکردم قربان....از این سانحه ها زیاد پیش میاد....میخوام بگم از یه نفری که وظیفش رو انجام داده بت درست نکنیم....

خدارو شکر که من هیچ وقت هیچ سانحه ای رو نگفتم اشتباه خلبان بوده....چون ناوگان درست و حسابی نداشتیم و خلبان رو نباید در هیچ سانحه ای مقصر بدونیم.....

اما باید اینم در نظر داشته باشیم که یه موقعیت اظطراری چقدر یک خلبان رو گیج میکنه و اشتباهات از خلبان سر میزنه.... متاسفانه بعضی ها چون خلبانی رو دوست دارن نمیخوان اشتباهات خلبانان رو ببینن...بعضی ها هم مثل من کنترلری دوست دارن دوست دارن رو اشتباهات بحث کنن که مشکل ایجاد نشه...

دوست عزیز....

اگه اینقدر وظیفه شناسی یه فیلم در مورد پرواز فوکر 100 آسمان که از تبریز بلند شد ولی یه پرنده تو موتورش رفت مجبور شد فرود اظطراری با یه موتور رو عکس باند بساز...یه فیلم در مورد ایران ایر 655 که با موشک زدنش بساز ( فیلم وطنی ؛ ما که هرچی فیلم دیدیم خارجی بود ) یه فیلم در مورد پرواز های ماهان که فرود اظطراری تو مهرآباد داشت بساز...یه فیلم در مورد ایران ایر که تو ارومیه سقوط کرد بساز...!! یه فیلم در مورد کاسپین 7908 بساز.... و ....

بابا خیلی فیلم میشه ساخت.....اولویت با اینهاست که قبلاً اتقاق افتاده...نه فرودی که شانسی بوده رو از خلبانش بت بسازیم...!!

امیدوارم تو فیلمت که همه مشتاق دیدنش هستیم یه طرفه قضاوت نکنی و اشتباهات خلبان هم بگی....!!!

عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!