maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
13 سال پیش
خب درسته که بت نسازیم اما بعضی خلبانا بودن که ناجی بودند مانند خلبان ارباس ماهان که در بانکوک موتورش آتش گرف یا ۷۴۷ ایران ار که ارابه فرود جلو باز نشد اما خلبانش تونس جان مردومو نجات بدن اما بعضی پروازا بودن که هیچوقت برنگشتند اگه ما بخوایم درس بزرگی از این سوانح یاد بگیریم اینس که قدر باهم بودن رو بیشتر بدونیم
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
maryam نوشت:

خب درسته که بت نسازیم اما بعضی خلبانا بودن که ناجی بودند مانند خلبان ارباس ماهان که در بانکوک موتورش آتش گرف یا ۷۴۷ ایران ار که ارابه فرود جلو باز نشد اما خلبانش تونس جان مردومو نجات بدن اما بعضی پروازا بودن که هیچوقت برنگشتند اگه ما بخوایم درس بزرگی از این سوانح یاد بگیریم اینس که قدر باهم بودن رو بیشتر بدونیم

مریم خانم،شما هنوز عموتون (کسی که براتون مثل عمو باشه) خلبان پرواز نبوده که یهو بهت زنگ بزنن و شما به شوخی بگی چطوری حاجی؟ بعد یهو یه صدای بغض آلود بگه رفت... سوخت.....دود شد رفت آسمون! 😢 هر موقع این اتفاق براتون افتاد که امیدوارم نصیب گرگ بیابون هم نشه، متوجه میشید که من چقدر باید روی عقیدم محکم باشم!:-#
خلبان ها سوپرمن یا اسپایدرمن یا هر بابایی که افسانه محسوب میشه نیستند که فقط موقع حوادث سر از لاک بیرون بیارن! توی این مملکت با این صنعت هوانوردی زپرتیش که فلج فقط واسه یک سه هزار میلیاردیوم ثانیش هست،خلبان وقتی داره flight plan پر میکنه،به فکر این هست که یعنی بعد پروازی هم وجود داره ؟؟؟😕
اون موقع هست که باید وظـیـــــــــــفشو انجام بده و با انجام این کار افسانه بشه! همه خلبانهای ما توی این وانفسا ،وقتی که استارت آپ میکنند تبدیل به یک اسطوره میشند،چرا که فکر کردن به پرواز در چنین شرایطی از نظر جوامع جهانی اونقدر احمقانه هست که به یه نفر بگی که اگر از ساختمون 10 طبقه خودتو بندازی پایین تا بچه ای رو روی هوا نجات بدی،خودت خواهی مرد ولی اون زنده میمونه،و اون بپره و ...!
برای من تحمل رفتار از روی بی فرهنگی مردم زجر آوره!:-#
راستی... خدا اموات خلبان 747SP ایران ایر رو بیامرزه! نمیدونم زندست یا نه؟

این بخش آخر نوشته شما خیلی رمانتیک شد! یهو یاد شمع در تاریکی افتادم!😝
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
Sepehr Ebadi Borna نوشت:

Cpt.mohammadifar نوشت:

دیگه بسه! خسته شدم! آقا رضا توو دهنی رو بزن تا گرمم!🤣 😂[blackhee]

😂 🤣 😂 🤣 واییییی..خدا بگم چی کارت کنه آقا محمد..چه جرو بحث توپی شده..!!

این انجمن رو فقط میشه با سوخت موشک روشن نگه داشت! من موندم تورج خان چطوری فیتیله چراغ نفتی رو این چند ساله روشن نگه داشته!🤣
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
13 سال پیش
آقا محمد شما همیشه انجور نامفهوم صحبت میکنی باید به خلبانانی که هم حقوقشون کمتر از کشورای دیگس و سوار لگنای اینجا میشن آفرین گف.شما هم بد از کوره در میریا محمد
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
maryam نوشت:

آقا محمد شما همیشه انجور نامفهوم صحبت میکنی باید به خلبانانی که هم حقوقشون کمتر از کشورای دیگس و سوار لگنای اینجا میشن آفرین گف.شما هم بد از کوره در میریا محمد

خلبانهای کشور های دیگه کی سوار لگنهای ما شدند که ما نفهمیدم؟😲
اگه منظورتون توپولفهاست بهتون پیشنهاد میکنم که روش قرارداد اجاره هواپیما رو یه پرس وجو بکنید! اگر هم منظورتون این نیست راهنمایی بفرمایید تا لامپ بالای سر من بلینگی روشن شه![blackhee]