وزیر راه و شهرسازی در پی شجاعت و مهارت خلبان شهبازی در نجات جان مسافران هواپیمای بوئینگ 727 مسکو-تهران گفت: کار ارزشمند این خلبان به طور حتم مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.
علی نیکزاد در گفت و گوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی دولت تصریح کرد: وزارت راه و شهرسازی و شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) مراتب تقدیر و تشکر خود را از خلبان شهبازی به عمل خواهند آورد .
وی خاطر نشان کرد: این خلبان شجاع در شرایط اضطراری توانست با مهارت جان مسافران خود را نجات دهد و بدون خسارت جانی و مالی هواپیما را بر زمین بنشاند.
وزیر راه و شهرسازی ضمن تاکید بر تجلیل از ایشان در سطح وزارتخانه افزود: به دنبال این هستیم تا فراتر از سطح وزارتخانه هم از ایشان تجلیل شود که به محض جمع بندی تصمیمات به اطلاع می رسد.
یادآورمی شود پرواز 742 مسکو- تهران روز 26 مهرماه جاری در هنگام فرود در فرودگاه بین المللی امام خمینی متوجه باز نشدن چرخ جلو هواپیما شده و بعد از اجرای تمامی دستورالعمل های پروازی هواپیمای بوئینگ 727 را در فرودگاه مهرآباد بدون هیچ گونه خسارت جانی و مالی بر زمین نشاند. 80 درصد از مسافران این هواپیما روس و بقیه ایرانی بودند.
منبع:تابناک
به جون خودم این دیگه آخرین دفعه ای هست که با این لحنی که در ادامه مشاهده خواهید کرد مینویسم! دیگه درجه دار شدم،زشته که خود دار نباشم!...
تورج جان این بنده خدا با تمام این اوصاف سربلند شد و میبینیم که مشهور شده و دارن کم کم ازش تقدیر میکنن! اما... خلبانان جنگ وقتی شهید میشدند یه درجه ای چیزی بهشون میدادند برای تشکر،خلبانهای دیگه ما که الآن تبدیل به ذغال شدند رو چرا به حساب نمیارن؟ 😠
می بینند مرده نمیتونه از خودش دفاع کنه،چه دیواری کوتاهتر از خلبان! سانحه رو میندازیم گردن اون! حالا این بابا شکر خدا زندست،میتونه از خودش دفاع کنه،میبینند که نمیشه کاریش کرد،مجبور میشند ازش هرجوری که هست تقدیر کنند حالا یا با مشهور کردنش یا...[approve]
به به بالاخره از این آقایون آبی ولرم شد اوه من دارم حتما خواب میبینم.آقا محمد شما تا نصف شب تو ایرانسیم بودید؟قبلا گفتم دکمه های فارسی حذف شدند اگه اشتباه مینویسم دیگه ببخشید
این دوستان فعلاً با اون آب ولرم شده برن یه دوش بگیرند تا تنشون بیش از پیش شپش نذاره! به جای اینمه کار بیهوده برن یه فکری کنن که چطوری میشه سر اروپا و آمریکا رو کلاه گذاشت تا ازشون هواپیما خرید!!! با ابراز تأسف اینو گفتم چون ایرانیها بر این باورند که هر چی دزد و کلاه بردار توی دنیاست ایرانیه![funcrazy] اگه هست،یه تکونی به خودشون بدن برن برای مردم کار مفید بکنند[attack]
بله مریم جان من عموماً تا بامدادان بیدارم! شما هم قربون دستت برای گذاشتن کاما یا همون ویرگول خودمون Shift رو نگه دارید و دکمه T رو فشار بدید؛ پاسخ (،) خواهد بود.
آرزوی قلبی من موفقیت و سلامتی همه در سایه لطف پروردگار هست؛حتی جناب شهبازی گل که الآن از بیل گیتس توی ایران معروف تره!
تا بحال به این فکر کرده بودید که اگر ما هواپیمای سالم داشتیم،این بحث در نمیگرفت و فعالیت کاربران ایرانسیم در حد پایین باقی میموند؟
تورو خدا یه مقدار مشارکت کنید عزیزان،بده که برای تکان دادن انجمن مجبور باشیم بحث درگیرانه راه بندازیم تا همه یه پست هم که شده بنویسند!
جناب تأمینی بزرگوار،توی همه پروژه ها عموماً فاکتور سرمایه شل میزنه! منابع مالی برای شمل تأمین هست؟
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو