maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
13 سال پیش
من تازه این پسته آقا رضا رو دیدم به همین دلیل منم میخام خودم رو معرفی کنم.اون موقع ۱۵ سالم بود که با Fs9 آسنا شدم.ازش هیچی بلد نبودم کسی هم نبود که کمکم کنه.مثلا وقتی میخاستم فرود بیام ابتدا روی زمین اونم با کله فرود میومدم سپس به فرودگاه میرفتم خنده داره نه؟ خود به خود یاد گرفتم سپس با نرمافزارهای الحاقی آشنا شدم سپس با fsx. 24مرداد سال تولد ۱۸ سالگیم با ایرانسیم آشنا شدم آقا محمدی فر ورودم رو به عنوان یه خانم تبریک گفت و به نصب Ivap کمکم کرد.خلاصه فکر میکردم من فقط عاشق خلبانی هستم ولی اینطور نبود.کتاب آموزشی زیاد دارم و انشاالله بتونم در Ivao حضور داشته باشم.
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
13 سال پیش
maryam نوشت:

من تازه این پسته آقا رضا رو دیدم به همین دلیل منم میخام خودم رو معرفی کنم.اون موقع ۱۵ سالم بود که با Fs9 آسنا شدم.ازش هیچی بلد نبودم کسی هم نبود که کمکم کنه.مثلا وقتی میخاستم فرود بیام ابتدا روی زمین اونم با کله فرود میومدم سپس به فرودگاه میرفتم خنده داره نه؟ خود به خود یاد گرفتم سپس با نرمافزارهای الحاقی آشنا شدم سپس با fsx. 24مرداد سال تولد ۱۸ سالگیم با ایرانسیم آشنا شدم آقا محمدی فر ورودم رو به عنوان یه خانم تبریک گفت و به نصب Ivap کمکم کرد.خلاصه فکر میکردم من فقط عاشق خلبانی هستم ولی اینطور نبود.کتاب آموزشی زیاد دارم و انشاالله بتونم در Ivao حضور داشته باشم.

به سایت خوش امدید ، اینشاالله از تجربیات شما در فرود با کله 👏 استفاده کنیم،

شوخی بودا،، بخدا،،،، دوباره ناراحت نشی@};-
usofk
  • usofk
  • 55.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
من یوسف از مشهد

خیلی وقت نیست که با سیمولاتور آشنا شدم(حدود5سال)
اما قبلا Ace Combatو هواپیماهای چنگ چهانی رو بازی میکرم

بعداز چندین وقت پرواز چه Freeچه مالتی و چه در IVAO
چون خیلی برام ایران خسته کننده بود و یک نیمچه علاقه ای هم در نقشه کشی دارم از ساخت سینری فعلا لذت میبرم
امیدوارم بتونم بکمک دوستان درخدمت دوستان باشم

البته علاقه به پرواز به اینجا ختم نمیشه
یکی از تفریحاتم هواپیمای مدل هست

چند نمونه از کارهام

عکس از سرور میزبان حذف شده است.

خدایا آنکه تورا دارد چه ندارد؟
و آنکه تورا ندارد چه دارد؟ امام حسین(ع)
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش