Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
صندلی پران ؟؟؟!!! تورج جان داری شوخی میکنی دیگه ؟؟ 😲

چند سال پیش یکی از دوستان که هنوزم خلبان ارتش هست بهم گفت که این پرنده های 30 ساله مال زمان شاه تمام سیستم های اجکتشون از کار افتاده...خیلی ساله....میگفت که س پ ا ه این صندلی هارو به صورت قاچاق از بازار سیاه میگیره ( به خاطر تحریم ) و به صورت کاملاً غیر استاندارد و غیر اصولی این ها رو رو هواپیما نصب میکنه....در ضمن میگفتن که 90 % این صندلی پران ها (!) اصلاً استاندارد جهانی نیستن و امکان مرگ رو برای خلبان فراهم میکنه...مثلاً چجوری ؟؟!! یا اصلاً پرت نمیکنه ...یا با شدت کمی پرت میکنه که یکی از بدترین حالت های اجکت هاس ، در این صورت دم هواپیما با اوون سرعت به خلبان میخوره و خلبان از وسط نصف میشه... اجکت کردن شرایط خاصی میخواد ...بالای 8000 پا باید باشیم و باید تو محدوده سرعت خاصی باشیم و خیلی مسائل که من به اوون آشنا نیستم و در حد خودم میدونم.... 😊

مطمئن باشد اگه سیستم اجکت داشت هواپیماهامون خلبانامون الان پر پر نمیشدند 😢 تحریم داره کمر ایران رو میشکنه..هر روز سانحه هر روز خبر شهادت یکی از خلبانان ارتش ... هر روز ...هر روز ... 😢 بابا ما انرژی هسته ای نخوایم کیو باید ببینیم ؟؟؟ صنعت هواپیمایی چه نظامی چه غیر نظامی نابود شد ... مملکته داریم آخه ؟؟؟!! 😢
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
جالبه که در این لحظه دامین سایت ارتش هم غیر فعال شده!

UserPostedImage 
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
تورو خدا نگا کن مملکت چقدر هرکی به هرکی شده...حالا واقعاً دارم به اوون جمله ای که چند روز پیش پشت یه مینی بوس دیدم میرسم :

دو دوتا ؛ هفت تا ، کی به کیه ؟؟؟!!!

Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
یعنی سپهر جان حساب کن ما اگر از بعد از جنگ شروع می کردیم به طراحی و ساخت یک صندلی پران تا حالا صادر کننده شده بودیم چه برسه طراحی و ساخت جنگنده...
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
Touradg نوشت:

یعنی سپهر جان حساب کن ما اگر از بعد از جنگ شروع می کریم به طراحی و ساخت یک صندلی پران تا حالا صادر کننده شده بودیم چه برسه طراحی و ساخت جنگنده...

ای بابا 😢 تورج جان....دست رو دلمون نذار...این مملکتمون 33 ساله دگرگون شده...اما اندازه ی 100 سال فقط جای بحث و انتقاد اونم فقط تو صنعت هوانوردی داره...!! 😊