Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
آقاااااااااااااا مگه من چی گفتم ؟؟؟ 😲 چرا میزنی ؟؟ [blackhee]

منم قبول دارم...تمامی این خلبانان ارتش شرف دارن به خیلی از خلبانان....برا ناموس و وطنشون سوار این قراضه ها میشن....

هدف من از مقایسه کردن هواپیمای نظامی و غیر نظامی برای پرواز نبود آقا مهدی...یه بار دیگه مطالبم رو بخون...منظور من این بود تحریم داره همه ی قشر های هوانوردی چه نظامی و چه غیر نظامی رو له میکنه....اول هم با نظامی شروع میشه چون 30 ساله هیچ پرنده ی سالم و نو نداریم...!!

روحشون شاد.....
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
از دست دادن خلبان و پرنده در موقیعت جنگی قابل قبول هست این که بجنگند بزنند یا بخورند و..ولی چیزی که جداً منو عذاب میده این هست که هم خلبان و هم پرنده رو بی هیچ دلیل ارزشمندی در زمان صلح از دست بدیم.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
Touradg نوشت:

یعنی سپهر جان حساب کن ما اگر از بعد از جنگ شروع می کردیم به طراحی و ساخت یک صندلی پران تا حالا صادر کننده شده بودیم چه برسه طراحی و ساخت جنگنده...

😲
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
بابا اینجا ایرانه...ادعا زیاد میشه...اما تو خرید قطعه واسه پرنده موندن فقط اینجا خلبانان باشرف ارتش باید پر پر بشن...به خاطر چی ؟؟ به خاطر من و تو....!! 😢

نمیدونم..اینا برا ما رفته بودن اسکرمبل..... احساس عذاب وجدان بجای مسئولین ، سراغ من اومده...که خلبانان ما رو به کشتن ندن....😢
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
13 سال پیش
سلام درود به همه کسانی که برای نام ایران از جان گذشتن❤
در مورد عمر صندلی قابل اجکت اف14 باید بگم که هنوز تاریخ انقضا اونا سر نرسیده و در مورد این جریان به نظر میرسه خلبانها این جنگنده اصلا فرست ایجکت نداشتن . البته تامکت های ما وضع خوبی ندارن . امریکا برای اینکه قطعات این جنگده به دست ما نرسه و جلوی بازار سیا رو هم بگیره چند سال پیش تمام ناوگان تامکت خودشو بازنشسته کرد این در حالی که با مخالفاتهای زیادی هم روبرو شد . برای سریهای بی و دی تامکت عملیاتی بودن تا سال 2020 تعریف شده بود .

مساله تامکتهای ما عمدتا مربوط به موتر هست که البته ارتش چندین بار تلاش کرده که با جایگزین کردن موتورهای بخصوص روسی این مشکل رو حل کنه که اونم به علت فوق پیچیده بودن تامکتها نشده .اف 14 اونقدر خاص و یکپاچه هست که یه تغییر کوچیک اونو با مشکل روبرو میکنه .

نظر شخصی من اینه که این تامکت مورد اصابت مستقیم و شدید قرار گرفته و ..... 😊