Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
همیشه بعد از یه اتفاقی بجای اینکه درس بگیریم و شروع کنیم از تجربمون استفاده کردن و با یه قدم محکم گام به جلو برداریم،همش دنبال قر زدن و دنبال مقصر گشتن بودیم....

راستی سپهر جان ... دو دو تا ...هفتا... یه زمانی 4 تا جوابگو بود ...الآن هفتا هم جوابگو نیست!

یه چیز دیگه...نوشته بودی انرژِ نخوایم کیو باید ببینیم....
عزیز جان همیشه لحن مورد نظر هست، یه موقع میگید : جناب آقای فلانی ،یه موقع : اوی ...یارووو
ما بدبختانه کسایی رو داریم که فکر میکنند سران کشورهای دیگه چقال محلشونه ...همش یارو میگن...والا به بقال هم ما میگیم استاد جدیداً! (آخه به کارگر افغانیه میگه مهندس ! [blackhee] ) ... اگه حرف زدن بلد بودن الان مشکلی نبود ..
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
ای بابا 🤣 😢 آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه....

صنعت هوانوردی در ایران رسماً به فنا رفت....!! به همه تسلیت میگیم ....!! 😶
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
IRA289
  • IRA289
  • 52.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
تورج جان شما فرمودید که پرواز اسکرامبل بوده درسته چند شب قبلش هم دوباره همچین پروازی(اسکرامبل) انجام شد حالا چرا ؟.. بماند.. سپهر جان تا جایی که من شنیدم حتی فرصت ایجکت کردن هم نداشتن حالا ببینیم کار میکرده یا نه که البته اگه یادتون باشه چند وقت پیش دوباره تو همین بوشهر به اف 4 زمین خورد که هر دوتاشون پریده بودن بیرون.. در ضمن تنها چیزی که تاحالا از این دو قهرمان پبدا شده مقداری احشاء شکمی بوده که همراه یک تکه لباس پرواز بوده.. البنه این خبر از جایی اعلام نشده و شما هم نادیده بگیرید.
*** بعضی ها باید برن تا آینده بمونه و بعضی ها باید بمونن تا آینده شهید نشه*** این دو قهرمان اونایی بودند که رفتند تا ما بمونبم.
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
IRA289 نوشت:

تورج جان شما فرمودید که پرواز اسکرامبل بوده درسته چند شب قبلش هم دوباره همچین پروازی(اسکرامبل) انجام شد حالا چرا ؟.. بماند.. سپهر جان تا جایی که من شنیدم حتی فرصت ایجکت کردن هم نداشتن حالا ببینیم کار میکرده یا نه که البته اگه یادتون باشه چند وقت پیش دوباره تو همین بوشهر به اف 4 زمین خورد که هر دوتاشون پریده بودن بیرون.. در ضمن تنها چیزی که تاحالا از این دو قهرمان پبدا شده مقداری احشاء شکمی بوده که همراه یک تکه لباس پرواز بوده.. البنه این خبر از جایی اعلام نشده و شما هم نادیده بگیرید.
*** بعضی ها باید برن تا آینده بمونه و بعضی ها باید بمونن تا آینده شهید نشه*** این دو قهرمان اونایی بودند که رفتند تا ما بمونبم.

یه سوال....

توی یه لاشه هواپیمایی که از ارتفاع 25 هزار پایی سقوط کرده از کجا فهمیدن اجکت کرده ؟؟؟!! اوون سانحه رو میگی ؟؟!!!

درضمن من گفتم 90 %...!!
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
IRA289
  • IRA289
  • 52.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
من کاملا قبول دارم که ناوگان هوایی ما چه نظامی و چه غیر نظامی چه هواپیما و چه هلیکوپتر هامون عمرشون تموم شده و مشکل دارن ولی خواهش میکنم موضوع سقوط این پرنده رو با سقوط هواپیمای مسافری مثل پرواز ارومیه یا ... یکی ندونید و با هم مقایسه نکنید..
تو پرواز غیر نظامی شما به این دلیل از زمین کنده میشید که برید به شهر مقصد و به کار و زندگی روزمرتون برسید حتی فکر سقوط رو هم نمی کنید اگه غیر از این باشه که اصلا سوار نمیشد ولی یه هواپیمای نظامی جنگنده زمانی از زمین کنده میشه که بره برای دفاع از اسم و ناموس این مملکت و همشون اینو میدونن که ممکنه این آخرین پروازشون باشه من اینجا می شناسم خلبانهای رو که وقتی آلرت هستن اول وصیت نامه می نویسند و بعد میرن سر شیفت آلرت. این پرواز هم یه پرواز اسکرامبل(پروازی که هنگام بروز تهدید به مرزها انجام میشه و پرنده آلرت باید حداکثر تا 5 دقیقه از زمین کنده بشه).خلبان ارتش ...... نمیدونم از چه کلمه ای استفاده کنم که لایقشون باشه .😕