😁 جالب بود ممنون از مطلب در مورد پرنده ی مارتین
اما بازم برام جای سواله...ما تو این 33 سال سانحه های جنگنده زیادی دیدیم...99% شون خلبانان عزیزمون شهید شدن..خیلی کم پیش میاد خلبان زنده بمونه..مثله اف 5 مهرآباد یا سانحه مانور تو تبریز...درسته ؟؟!!
در مورد خط دوم صحبت هاتون منظورتون اینه که سیستم راداری و لاکنینگ از اجکت مهمتره ؟؟ [amazed] 😲 [amazed]
اما چیزی که من برداشت میکنم از حرفاتون بخصوص اوون جمله ای که گفتین فرصت اجکت کردن پیدا نمیکنن اینه که یا آموزش به خلبانانمون ضعیفه و خلبان نمیتونه شرایط اجکت کردن رو درک کنه تا کار از کار بگذره ( فرصت نکنه ایی که گفتی ) یا اینکه خلبانامون دوست دارن شهید بشن 😲 و خلبان و ناوگان هامون کم بشه ...!! 😲 😲 😕
آخه کدوم خلبان هست که دوست داره شهید بشه وقتی که طبق گفته ی حرف های شما که اجکت ها سالم هستن ؟؟؟!!! یعنی این همه سانحه تو این 33 سال و همه سانحه ها خلبان فرصت اجکت نداشته ...!!؟؟؟
یا اجکت ها دیگه غیرقابل استفاده هستن یا اینکه اجکت ها به گفته ی حرف شما سالم هستن فقط خلبانا بلد نیستن استفاده کنن یا دوست دارن شهید بشن..!! درسته...ممکنه فرصتی پیش بیاد که خلبان نتونه اجکت کنه...اما آخه تو 33 سال چند بار این موقعیت ها پیش میاد...!!؟؟؟
در مورد قطعات بی کیفیت چینی درست میگی دوستم...😢 اما آخه دیگه نیان ادعا ( همون کلمه ای که تورج جان حذف کرد [blackhee] ) ادعا کنن که ما در صنعت هوانوردی جنگی اینیم ( [attack] [10of10] ) ...میان یه اف 5 رو رنگ میکنن به اسم صاعقه میخوان بگن دیگه آخرشیم....نه عزیز دل...بیان مثل کشورهای دیگه صادق باشن...خیلی راحت بگن وضعیت خوبی نداریم تو نیروی هوایی 🤔 .... من مطمئن هستم اگر خدایی نکرده جنگ بشه در نبرد هوایی شکست میخوریم و کشته زیاد میدیم 😢 امیدوارم که اصلاً کار به اونجاها نرسه اما اصلاً نیروی هوایی همونطور که تورج جان گفت وضع خوبی نداره.... [funcrazy]
ویرایش بوسیله کاربر
13 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی فرو نکنین لطفاً ...!