mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
13 سال پیش
Touradg نوشت:

از دست دادن خلبان و پرنده در موقیعت جنگی قابل قبول هست این که بجنگند بزنند یا بخورند و..ولی چیزی که جداً منو عذاب میده این هست که هم خلبان و هم پرنده رو بی هیچ دلیل ارزشمندی در زمان صلح از دست بدیم.

سلام تورج جان
به نظرت حضور ناوهای جنگی امریکا و کشورهای دیگه اونم با تهدید قبلی و توپ پر اعلام جنگ نیست . به نظر من ما اصلا تو شرایط صلح نیستیم . معنی پرواز اسکرامبل هم که مشخصه
حتما تامکت ما نباید اونجا میبود

البته بعضی وقتها تمرین پرواز اسکرامبل اونم بدون اطلاع قبلی به خدمه پروازی شیفت برای بالا بردن سرعت عمل انجام میشه..... ولی در این مورد خدا داند.

Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
mehornet نوشت:

سلام درود به همه کسانی که برای نام ایران از جان گذشتن❤
در مورد عمر صندلی قابل اجکت اف14 باید بگم که هنوز تاریخ انقضا اونا سر نرسیده و در مورد این جریان به نظر میرسه خلبانها این جنگنده اصلا فرست ایجکت نداشتن .

نظر شخصی من اینه که این تامکت مورد اصابت مستقیم و شدید قرار گرفته و ..... 😊

سلام دوست عزیز...

یه سوال...

بعد از 33 سال هنوز تاریخ انقضاش نرسیده ؟؟ 😲 😲 پس کی تاریخش میرسه ؟؟!! 😕 😲

از سال 2006 تمام اف 14 ناوگان های آمریکا از رده خارج شدن و قطعات اونا رو دیگه نمیزنن...فکر هم نمیکنم از سال 2006 به بعد ایران قطعه برای اف 14 هاش خریده باشه...!! تحریمم که بودم ...الانم شدید تر شده...روسیه هم بازی های سیاسی خودشو داره و اینا هم به غیر از روسیه کسی رو ندارن..پس قطعات رو از کجا میگیرن که تاریخ انقضاش هنوز نرسیده...!! ؟؟ [funcrazy]

چیزی که من گفتم مستند صحبت های خود خلبان اف 4 ارتش بود....!! 😊 😲
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
13 سال پیش
Sepehr Ebadi Borna نوشت:

سلام دوست عزیز...

یه سوال...

چیزی که من گفتم مستند صحبت های خود خلبان اف 4 ارتش بود....!! 😊 😲

سلام دوست عزیز...

اگر تصور شما اینکه تمام صندلیهای ایجکت تامکتها دیگه کار نمیکنن سخت در اشتباه هستین تازه اون وقت وای به حال اف 5 اف 4 هامون که سنشونم بیشتر .این که ما تو تحریمم هم که جای خود داره . در ضمن چیزای مهمتری از این جنگندها در حال از بین رفتنه تا سیستم ایجکت . به عنوان مثال سیستمهای راداری و لاکنینگ و ... همنطوری که گفتم بیشتر موتورها.
اگر یه تحقیق کوچیک در باره Martin-Baker GRU-7A بکنی چیزای جالبی در بارش پیدا میکنی 😎
اینکه قطعات بی کیفیت چینی داره وارد میشه درسته ولی به نظرت چاره دیگری هم هست 😕
منبع من هم یکی از مینتننسهای کار کشته ارتشه .و البته چند تا سایت.😛
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
😁 جالب بود ممنون از مطلب در مورد پرنده ی مارتین

اما بازم برام جای سواله...ما تو این 33 سال سانحه های جنگنده زیادی دیدیم...99% شون خلبانان عزیزمون شهید شدن..خیلی کم پیش میاد خلبان زنده بمونه..مثله اف 5 مهرآباد یا سانحه مانور تو تبریز...درسته ؟؟!!

در مورد خط دوم صحبت هاتون منظورتون اینه که سیستم راداری و لاکنینگ از اجکت مهمتره ؟؟ [amazed] 😲 [amazed]

اما چیزی که من برداشت میکنم از حرفاتون بخصوص اوون جمله ای که گفتین فرصت اجکت کردن پیدا نمیکنن اینه که یا آموزش به خلبانانمون ضعیفه و خلبان نمیتونه شرایط اجکت کردن رو درک کنه تا کار از کار بگذره ( فرصت نکنه ایی که گفتی ) یا اینکه خلبانامون دوست دارن شهید بشن 😲 و خلبان و ناوگان هامون کم بشه ...!! 😲 😲 😕

آخه کدوم خلبان هست که دوست داره شهید بشه وقتی که طبق گفته ی حرف های شما که اجکت ها سالم هستن ؟؟؟!!! یعنی این همه سانحه تو این 33 سال و همه سانحه ها خلبان فرصت اجکت نداشته ...!!؟؟؟

یا اجکت ها دیگه غیرقابل استفاده هستن یا اینکه اجکت ها به گفته ی حرف شما سالم هستن فقط خلبانا بلد نیستن استفاده کنن یا دوست دارن شهید بشن..!! درسته...ممکنه فرصتی پیش بیاد که خلبان نتونه اجکت کنه...اما آخه تو 33 سال چند بار این موقعیت ها پیش میاد...!!؟؟؟

در مورد قطعات بی کیفیت چینی درست میگی دوستم...😢 اما آخه دیگه نیان ادعا ( همون کلمه ای که تورج جان حذف کرد [blackhee] ) ادعا کنن که ما در صنعت هوانوردی جنگی اینیم ( [attack] [10of10] ) ...میان یه اف 5 رو رنگ میکنن به اسم صاعقه میخوان بگن دیگه آخرشیم....نه عزیز دل...بیان مثل کشورهای دیگه صادق باشن...خیلی راحت بگن وضعیت خوبی نداریم تو نیروی هوایی 🤔 .... من مطمئن هستم اگر خدایی نکرده جنگ بشه در نبرد هوایی شکست میخوریم و کشته زیاد میدیم 😢 امیدوارم که اصلاً کار به اونجاها نرسه اما اصلاً نیروی هوایی همونطور که تورج جان گفت وضع خوبی نداره.... [funcrazy]
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
دوستان عزیز بحث جنگ وهدف قرار گرفتن تامکت به دلایل عقلی و منطقی و شواهد موجود کاملاً منتفی هست.ارتش رو در پاسخ دادن و انتقام گرفتن اینقدر بی غیرت حساب نکنید.دراین خصوص یک مقدار مطالعه کنید زد و خوردهای ایران با سایر کشورها رو در این سی و چند سال.

ایجکت نیاز به شرایط خاص داره که یکی از اونها کمتر بودن زاویه بنک هواپیما از 90 درجه است.ارتفاع خیلی کم تامکت در اون لحظه و سرعت زیاد احتمالاً مجالی به این عزیزان برای ایجکت نداده.

نکته دیگه اینکه در خصوص مسائلی که اطلاع و آگاهی (به معنای کلمه) ندارید و صرفاً جایی خوانده اید و یا شنیده اید اظهار نظر نکنید که این نوعی بی احترامی محسوب می شود.

و آخر اینکه دست کم گرفتن و به سخره گرفتن تلاشهاهر چقدر هم کوچک ناپسندیده هست از نظر من.صاعقه گنجشک رنگ شده نیست عزیزان.دست بردارید از این عام بودن و حرفهای کوچه بازاری.بحث علمی کنید و نتیجه فنی بگیرید.

و یادتون باشه اگر ایران قابل فتح بود ، آمریکا ، ناتو و یا هر ناکس دیگه ای ثانیه ای دریغ نمی کرد.
تا این لحظه بیشتر از آنکه از ناخودی بخوریم از خودی خوردیم.
PC Flight Simulation Geek Since 1998