چقدر ناگهاني بحثتون قطع شده... ظاهرا يك دفعه همه بي انگيزه شدن!!
در مورد شروع كار هم اگه عشق به كار داشته باشيد اولش بع صورت ايندي (Indie) كار رو شروع ميكنيد و با هزينه ي شخصي و با حداقل امكانات پيش ميريد و كم كم پيشرفت مي كنيد...
عامل مهم ديگه هم علاقه مندي طرف همكار شماست كه من با تجربه ي تلخ عدم وجودش مواجه بودم....
اگه كسي راهنماييم كنه حاضرم خيلي كار ها بكنم ولي نمي دونم از كجا شروع كنم. در مورد كار حضوري هم امكانش رو ندارم. همين كرايسيس(Crysis) رو 600 نفر از طريق اينترنت كد زدن...
مهم اينه كه واقعا از اين كار لذت ببريم, وقتي سرمايه نداريد بايد با علاقه مندان كار كنيد. پول شده اولويت همه چيز, اين كه نميتونيم يه كار مشترك رو درست حسابي راه بندازيم مخصوصا با دوستامون معلوم ميشه كه شباهت زيادي بينمون نيست... واقعا اينجور همكار و دوست كم پيدا ميشه, همه وسط كار ميرن دنبال لهو و لعب يا كاري كه فقظ به سود خودشون باشه... آدم رو هم دلسرد ميكنن...
اوف.... من ميخواستم يك وبسايت راه بيندازم كه انداختم اما بخش كدينگ با يك دوستي بود(كدينگ من در كل از اون بهتر بود ولي تحت وب نه ) بعد ايشون شروع كردن به ريپ زرن و من هم توانايي و وقت.اداره يك وبسايت به طور حرفه اي رو نداشتم و.خودم هم دلسرد شدم... الان در مورد هر استارت آپي دودل هستم , كلي ايده هم دادم به اين دوستمون ولي در اثر تنبلي هاي هردومون چند ماه بعد كپي خارجي تقريبا همشون در اومد....
آقا من پايم ولي حرفه.اي نيستم خواهشن يكم جو دوستانه داشته باشيد و تاكيد بر حرفه اي و اداري عمل كردنداشته باشيد, دنبال اينهمه آدم اضافي هم نباشيد, همين REX رو دو نفر تو يكسال درست كردن... من فقط ميخوام كمك كنم اما هر جا ميرم فقط دنبال فوق حرفه ها هستند و به من حتي يك جواب خشك و خالي هم نميدند...
حال خوندن زندگي نامه ي استيو رو هم ندارم....
محيط كار رو خشك نگيريد كه آدم علاقه اي به كار نداشته باشه, فقط به خاطر پول دو تا كار بكنه سريع فرار كنه, اين كار بايد حتي جزو تفريحات افراد باشه....
اميدوارم هر چه زودتر اين كار راه بيفته...
با سپاس.