usofk
  • usofk
  • 55.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش
amin نوشت:

سلام دوستان .

یه پیشنهاد دارم ولی خودم نمی دونم عملی هست یا نه .:-k من دیدم دوستان همکاری کردن با هم برای ساخت صحنه های ایران و ...

حالا من با خودم فکر کردم ، اگر از دوستان کسانی در کار طراحی هواپیما مهارت دارند (من هم خودم یه چیزهایی بلدم ..) با هم همکاری کنیم .
میشیم یه تیم ، چند تا هواپیما (از ساده شروع می کنیم . مثلا مثل پروجکت توپولف که معلومه 2 3 نفرند) درست می کنیم برای FS ، محصولاتی که در بازار هست رو اصلاحات روش انجام می دیم.

اگر کسی مایل هست ، من اینجا هستم . خوشحال میشم . چون واقعا جای چند تا هواپیما تو FS واقعا خالیه .

الان توی سایتها بگردی همه جور هواپیمارو پیدا میکنی حتی جنگ جهانی اول
پس فعلا تا اینجاشو بقیه رفتن[gofly]

اما 90% اینها پنلهاشون ناقصه
یعنی یا هیچی براشون نساختن یا اگه هم داره اصلا به واقعیت شبیه نیست
SU34
عکس از سرور میزبان حذف شده است.

اما من اصلا نخواستم وارد طراحی 3Dکه وققتگیرهست بشم
و چون به این هواپیما علاقه دارم فقط یک پنل2D براش ساختم
البته اونقدرها هم دادن مختصات و پیدا کردن گاج مناسب راحت نبود
عکس از سرور میزبان حذف شده است.

اگر میخای واقعا وقت بزاری میتونی روی پنلهای3D-2Dو همینطور روی فایل cfg.* طیاره ها کار کنی
چون الان همین su34 مثل بادکنک پرواز میکنه و تراتل روی صفره اما همچنان تا کیلومترها استال نمیکنه

خدایا آنکه تورا دارد چه ندارد؟
و آنکه تورا ندارد چه دارد؟ امام حسین(ع)
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
12 سال پیش
سلام به همه برادرا. 😮
خوب برادر ابراهیم شما که خوب کلنگ میزنی، بیا کلنگ ایجاد یه کارگروه برای تولید Scenery رو بزن. 🤣
ما فعلاً توی کار بازنقش وارد شدیم.ببینیم ااگر موفق میشیم وارد Scenery ایران هم میشیم.
راستی Scenery ایران که کاری نداره.ایران یا بیابونه یا جنگل.
در جنوب و مرکز ایران شن و ماسه و در شمال هم درخت و جنگل. 😛
ولی یه سری عراضی هستن مثل علی آباد کتول که خیلی زیبا هستن.باید مثل ORBX روی این جاها کار کنیم. [approve]

الان روی Paint Craft وضوح بالا کار میکنیم.بعد که خوب جواب داد یه کارگروه تشکیل میدیم برای Scenery.
چطوره.اگر خوبه بزن لایکو. [heyyou]
Siavash
  • Siavash
  • 51.32% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
12 سال پیش
چقدر ناگهاني بحثتون قطع شده... ظاهرا يك دفعه همه بي انگيزه شدن!!
در مورد شروع كار هم اگه عشق به كار داشته باشيد اولش بع صورت ايندي (Indie) كار رو شروع ميكنيد و با هزينه ي شخصي و با حداقل امكانات پيش ميريد و كم كم پيشرفت مي كنيد...
عامل مهم ديگه هم علاقه مندي طرف همكار شماست كه من با تجربه ي تلخ عدم وجودش مواجه بودم....
اگه كسي راهنماييم كنه حاضرم خيلي كار ها بكنم ولي نمي دونم از كجا شروع كنم. در مورد كار حضوري هم امكانش رو ندارم. همين كرايسيس(Crysis) رو 600 نفر از طريق اينترنت كد زدن...

مهم اينه كه واقعا از اين كار لذت ببريم, وقتي سرمايه نداريد بايد با علاقه مندان كار كنيد. پول شده اولويت همه چيز, اين كه نميتونيم يه كار مشترك رو درست حسابي راه بندازيم مخصوصا با دوستامون معلوم ميشه كه شباهت زيادي بينمون نيست... واقعا اينجور همكار و دوست كم پيدا ميشه, همه وسط كار ميرن دنبال لهو و لعب يا كاري كه فقظ به سود خودشون باشه... آدم رو هم دلسرد ميكنن...

اوف.... من ميخواستم يك وبسايت راه بيندازم كه انداختم اما بخش كدينگ با يك دوستي بود(كدينگ من در كل از اون بهتر بود ولي تحت وب نه ) بعد ايشون شروع كردن به ريپ زرن و من هم توانايي و وقت.اداره يك وبسايت به طور حرفه اي رو نداشتم و.خودم هم دلسرد شدم... الان در مورد هر استارت آپي دودل هستم , كلي ايده هم دادم به اين دوستمون ولي در اثر تنبلي هاي هردومون چند ماه بعد كپي خارجي تقريبا همشون در اومد....

آقا من پايم ولي حرفه.اي نيستم خواهشن يكم جو دوستانه داشته باشيد و تاكيد بر حرفه اي و اداري عمل كردنداشته باشيد, دنبال اينهمه آدم اضافي هم نباشيد, همين REX رو دو نفر تو يكسال درست كردن... من فقط ميخوام كمك كنم اما هر جا ميرم فقط دنبال فوق حرفه ها هستند و به من حتي يك جواب خشك و خالي هم نميدند...
حال خوندن زندگي نامه ي استيو رو هم ندارم....

محيط كار رو خشك نگيريد كه آدم علاقه اي به كار نداشته باشه, فقط به خاطر پول دو تا كار بكنه سريع فرار كنه, اين كار بايد حتي جزو تفريحات افراد باشه....

اميدوارم هر چه زودتر اين كار راه بيفته...

با سپاس.
Siavash
  • Siavash
  • 51.32% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
12 سال پیش
دوستان نتیجه ی این بحث چه شد؟ بگید ما هم بفهمیم، یکدفعه همه شاد شدید و ناگهان بحث قطع شد.

آیا کارتان را شروع کرده اید؟؟؟
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
Siavash نوشت:

چقدر ناگهاني بحثتون قطع شده... ظاهرا يك دفعه همه بي انگيزه شدن!!
در مورد شروع كار هم اگه عشق به كار داشته باشيد اولش بع صورت ايندي (Indie) كار رو شروع ميكنيد و با هزينه ي شخصي و با حداقل امكانات پيش ميريد و كم كم پيشرفت مي كنيد...
عامل مهم ديگه هم علاقه مندي طرف همكار شماست كه من با تجربه ي تلخ عدم وجودش مواجه بودم....
اگه كسي راهنماييم كنه حاضرم خيلي كار ها بكنم ولي نمي دونم از كجا شروع كنم. در مورد كار حضوري هم امكانش رو ندارم. همين كرايسيس(Crysis) رو 600 نفر از طريق اينترنت كد زدن...

مهم اينه كه واقعا از اين كار لذت ببريم, وقتي سرمايه نداريد بايد با علاقه مندان كار كنيد. پول شده اولويت همه چيز, اين كه نميتونيم يه كار مشترك رو درست حسابي راه بندازيم مخصوصا با دوستامون معلوم ميشه كه شباهت زيادي بينمون نيست... واقعا اينجور همكار و دوست كم پيدا ميشه, همه وسط كار ميرن دنبال لهو و لعب يا كاري كه فقظ به سود خودشون باشه... آدم رو هم دلسرد ميكنن...

اوف.... من ميخواستم يك وبسايت راه بيندازم كه انداختم اما بخش كدينگ با يك دوستي بود(كدينگ من در كل از اون بهتر بود ولي تحت وب نه ) بعد ايشون شروع كردن به ريپ زرن و من هم توانايي و وقت.اداره يك وبسايت به طور حرفه اي رو نداشتم و.خودم هم دلسرد شدم... الان در مورد هر استارت آپي دودل هستم , كلي ايده هم دادم به اين دوستمون ولي در اثر تنبلي هاي هردومون چند ماه بعد كپي خارجي تقريبا همشون در اومد....

آقا من پايم ولي حرفه.اي نيستم خواهشن يكم جو دوستانه داشته باشيد و تاكيد بر حرفه اي و اداري عمل كردنداشته باشيد, دنبال اينهمه آدم اضافي هم نباشيد, همين REX رو دو نفر تو يكسال درست كردن... من فقط ميخوام كمك كنم اما هر جا ميرم فقط دنبال فوق حرفه ها هستند و به من حتي يك جواب خشك و خالي هم نميدند...
حال خوندن زندگي نامه ي استيو رو هم ندارم....

محيط كار رو خشك نگيريد كه آدم علاقه اي به كار نداشته باشه, فقط به خاطر پول دو تا كار بكنه سريع فرار كنه, اين كار بايد حتي جزو تفريحات افراد باشه....

اميدوارم هر چه زودتر اين كار راه بيفته...

با سپاس.

سلام ...
اینجا خاک گرفت بود دیگه! 🤣

کاری که ما میخواستیم انجامش بدیم یک پروژه بزرگ بود ، ابتدا از سطح کوچکی فعالیت رو آغاز و در ادامه (عین برنامه های چشم انداز) به تأسیس شرکت برسونیم و پروژه رو ملی کنیم!
چنین کاری نیاز به سرمایه داره ... زمانی که این پیشنهاد رو دادم میتونستم بچه هارو از نظر مالی ساپورت کنم اما الآن یکی میخواد منو برای زنده موندن ساپورت کنه! 😂

طی چند روز گذشته (البته نه اون تاپیکی که دوستان زدند) ... با چند نفر صحبت داشتیم تا در زمینه ساخت ریپینت کشور رو بالا ببریم و اگر خدا به حق این روزهای عزیز کمکمون کنه ماجرا رو جدی کنیم ! ... اما طرحی که من داشتم برای همه زمینه ها بود که از اون شور افتاد و داره خاک میخوره
من منتظر بودم تا سرمایه ایجاد بشه تا دوباره مطرحش کنم .. که هنوز اتفاق نیوفتاده به لطف بعضیا!!![funcrazy]

خیر ... کاری شروع نشد و مثل کذشته با کیفیت پایین و به صورت فردی کارها انجام میشه! ... حتی دیگه آموزش هم نداریم! 😞

چنین کاری به مدیریت سرمایه،پروژه و سایر فاکتورها نیازمند هست و اینقدر جدی هست که اگر به تأسیس شرکت برسه و ضرر دهی بیشتر از سودش باشه دسته جمعی میشیم برادران دالتون! [blackhee]

یا علی [flower]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو