Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
13 سال پیش
🙏 خدایا شکرت[-o<
مثل اینکه عشاق الپرواز دارن کم کم قدمهای محکمی بر میدارند!
یه همت میخواد...
به خرج بدین ،بعد از کمی سختی چنان لذتی ببرید که تابحال نبردید!
امیدوارم همه چیز با موفقیت به انجام برسه[flower]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
mehran617
  • mehran617
  • 59.66% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
13 سال پیش
سلام[approve]
کیهان جان واقعا عالیست ![10of10] واقعا منم خودم خسته شدم از اینکه پروازهای خارجیم به فرودگاه هایی است که به زیبایی طراحی شده ولی در ایران ....😢
من خودم دارم کارهای اولیه طراحی صحنه فرودگاهی و شهر مشهد و رو آغاز کردم با چند نفری آشنا شدم برای کارهای گرافیکی خودم هم تا حدودی آشنا هستم ولی اصل کاری طراحی های سه بعدی است که متاسفانه تا الان کسی رو پیدا نکردم طبق برنامه ریزی حدود دو ماه دیگر رسماً شروع به کار خواهیم کرد [gofly]
UserPostedImage
keyhan
  • keyhan
  • 50.36% (معمولی)
  • بال کاغذی
13 سال پیش
درود دوستان

من پیشنهاد می کنم که اگر قراره کار گروهی را آغاز کنیم، برای جلوگیری از دوباره کاری و رعایت قوانین Team Work تا برگزاری جلسه حضوری با اعضای انتخاب شده کسی کاری را شروع نکنه. اینکه اول چه فرودگاهی را شروع کنیم و با چه سطحی و ... از مواردی است که باید گروه با هم تصمیم گیری کند. فکر می کنم در این مرحله باید اول اعضای گروه را انتخاب کنیم و بعد حتماً این اعضاء یک جلسه حضوری جهت معرفی و آشنایی بیشتر با هم داشته باشند. شروع پروژه هم بر می گردد به همین موضوع، که من امیدوارم هرچه زودتر اتفاق بیافتد.

با سپاس

کیهان
irelectronic
  • irelectronic
  • 51.14% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
13 سال پیش
دو پیشنهاد:
1- در شبیه ساز X-Plane  یا MFS موج آب بصورت گرافیکی نشان داده شود. (مثلاً اگر ارتفاع موتور 0.5 یا 1 متر است واقعاً در صحنه موج نیم متری یا یک متری دیده شود)

2- بسته الحاقی برای شبیه ساز Vehicle Simulator   همانند FSUIPC تهیه شود که بتواند داده هایی را از آن دریافت یا به آن ارسال کند.

اگر کسی آمادگی دارد شماره تماسش را پیام خصوصی کند تا در مورد هزینه و زمان صحبت کنیم.
در ضمن لازم نیست یک نفر هر دو مورد را بتواند انجام دهد.
amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
12 سال پیش
سلام دوستان .

یه پیشنهاد دارم ولی خودم نمی دونم عملی هست یا نه .:-k من دیدم دوستان همکاری کردن با هم برای ساخت صحنه های ایران و ...

حالا من با خودم فکر کردم ، اگر از دوستان کسانی در کار طراحی هواپیما مهارت دارند (من هم خودم یه چیزهایی بلدم ..) با هم همکاری کنیم .
میشیم یه تیم ، چند تا هواپیما (از ساده شروع می کنیم . مثلا مثل پروجکت توپولف که معلومه 2 3 نفرند) درست می کنیم برای FS ، محصولاتی که در بازار هست رو اصلاحات روش انجام می دیم.

اگر کسی مایل هست ، من اینجا هستم . خوشحال میشم . چون واقعا جای چند تا هواپیما تو FS واقعا خالیه .

UserPostedImage UserPostedImage