Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
maryam نوشت:

آقای Mehornet اپلیکیشن یعنی چی؟ پس این خلبانایی که تو این ارلاىنها کار میکنن با باند بازی و رشوه و پارتی اومدن روی کار؟ تر و خشک نسوزونید پس موفق باشید

شما تصور بفرمایید در حال حاضر سن بنده داره به 20 نزدیک میشه ...
دانشجو هستم تا از خدمت مقدس بدون تعقل سربازی معافیت دانشجویی داشته باشم و درس خلبانی بخونم ...
هر روز که قیمت بالا میره (بدلیل همون تحریمی که به ضم خیلی ها تأثیر نداره!!! ) ، بنزینمونم که اونجوری شد ... قیمتها سر به فلک کشید ... ماها هم که روی گنج نخوابیدیم ، نون شبمون رو بخوریم باید شکر خدا به جا بیاریم ... بعد با چند تا دانشجوی خلبانی که دوره ها رو گذروندن و پارتی هم دارن حرف میزنم میگم فلانی من میخوام دانشگاه رو کش بدم، برم هم ریتینگهای خلبانی رو بگیرم حتی IP ... بعدش دیسپچری و A&P و بقیه داستانها ... با کوله پشتی پر برم سربازیو بعدشم بیام استخدام ... میگه پارتی داری؟
میگم آره ... خدا ... 🙏 .... میخنده میگه من بابام خلبان کله گنده ایرلاین اول کشوره ...راهم نمیدن .... برای دو نکته : 1) باید براشون نفع داشته باشم (زیر میزی)
2) هرچی سنت کمتر بهتر ...

الآن کسی رو میشناسم سنش از من کمتره ، IR داره! ... میتونم از مسئولین بپرسم که ایشون از کی شروع کردند؟ ... از 18 که نکردند!!! یقیناً از کمتر از 17 بوده
کدوم گوش درازی بهش اجازه داده؟ ... پاپا جونش لابد دستی بر آتش داشته !!!
توی مجله به صراحت اومده عکس انده خته که پسری به اسم (بوووق) کم سنو سال ترین خلبان ایران با 16 سال سن ... با افتخارم نوشته
دیگه فحشی نبود که نثارش نکرده باشم ... این عین بی عدالتیه

من برم زندگیمو بذارم ، پدر و مادرم از جون مایه بذارن، خودم با تمام قوا درسمو بخونم که به اینجا برسم، به خاطر ..... بودن آقایون استعداد مملکت به باد فنا بره بعد یه احمق ...قسم میخورم همینه ... یه احمق که IR به زور گرفته و به قول یکی از دوستان بجای اینکه توی پرواز به فکر کارش باشه توی فکر اینه که دوست دخترش بهش بی محلی میکنه بره استخدام شه ... عین اوا خواهر ها هم هست ... همینه که هوانوردی رو به کثافت کشیده دیگه !

اونوقت من باید از الآن به فکر خودکشی باشم! چرا که مهدی موعود هم باشم ، عالم دهر هم باشم با بی عدالتیشون به جایی نمیرسم ... این بود عدالتتون؟؟؟ 9 ماهه حامله اید !!!!

1 ماهه شب خواب ندارم ... دارم دیوونه میشم ... کسایی که نمیدونستن هواپیما موتورش کجاشه رفتن برای من IR گرفتن ، صادق مونده و حوضش!

نمیدونم دیگه باید چیکار کنم !!!! ... به خداوندی خدا دیگه بریدم ...

اوایل تابستان تماس گرفتم یکی از مدارس خلبانی ، میگم PPLچند؟ میگه گراوندش 2.5 میلیون ،مجموعاً هم میشه 10 تومن ....... به 24 ساعت نکشید فرداش همون ساعت زنگ زدم که اصلاعات بگیرم ازشون برای کاری ... بهم میگه گراوند 2.8 و مجموع دوره با پرواز هم 13 میلیون ... هفته بعدشم که بنزین اونطوری شد ... مطمعنم الآن زنگ بزنم میگه مجموعاً 15-20 میلیون ....

خیــــــــــــــــــــــــلی نامردین .... خیلی! لعنت خدا بر شما باد

من که هیچکسو ندارم ... همه کس من خداست ... توکلم به خدشه ... دیدم کسیو که اونم پارتی نداشت رفت آسمان استخدام شد

خدایا به همین روزهای عزیز ، به قرآنت قسمت میدم ، تو که میدونی توو دل من چه خبره ... خودت یاری ام بده که تنها یاورم تویی

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
آقای MehOrnet این بر میگرده به عرضه خوده طرف که کار جور کنه ثانیا بنده سنم کمه دیگه از این آمارها چیزه زیادی نمیدونم آقای محمدی فر آقای نادری و خوده جنابالی اگه خیلی اعتراض دارین برید یه پلاکارت تو دستتون بگیرید برىد جلو حرفتونو بزنىد نه اىنکه کارتون جور نشد بىاىد بىاىد اىنجا دىگران رو به بدوبىراه بگىرىد در ضمن آقاى عزىز اىنقدر فرافکنى نکن
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

danial
  • danial
  • 50.06% (معمولی)
  • آزمایشی
12 سال پیش
خوبه یکی پیدا شد حرف دل منو بزنه
حدود 23 سالمه لیسانس مهندسی برق گرفتم دارم میخونم واسه ارشد،هرچقدر درس و معافیت تحصیلی رو
کشش! دادیم بلکه اوضاع درست شه نشد که نشد!استعداد پروازمون داره خاک میخوره.همون وقت
که 18 سالم بود و سرم باد داشت بابام گفت فک کردی همینجوریه؟همششش پارتی بازیه،تا نور
چشمی هاشون هستن نوبت به تو نمیرسه.این از آموزشگاه های خصوصی و قیمتاشون،اون از ایرلاین
اول مملکت! که دانشجو خلبانی میگیره به شرط دیپلم!!!یعنی کسی که رفته دانشگاه و درس خونده باید بره
بوق بزنه،بعد یه عده از همه جا رونده و مونده بگن آخ جون دیپلم بدو بریم.آخرم همینا میشن بخشی از خلبانامون
ولو قلیل!،که باهاشون که صحبت میکنی با کارشون مشکل دارن!و میگن پشیمونیم، از همون اولم واسه پز لباسش رفتیم
آخرم دلمون به شبیه ساز پرواز خوش باشه و نیش و کنایه دور و بری هارو هم به جون بخریم که متوهم و
بی فکری! بگن خلبانی پر،بشین سر درست پسر جون
حستو میفهمم برادر،دل منم پره ولی بیشتر بگم حوصله ت سر میره
توکل کن به خودش،هرچی اون بخواد همممون میشه
amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
maryam نوشت:

آقای MehOrnet این بر میگرده به عرضه خوده طرف که کار جور کنه ثانیا بنده سنم کمه دیگه از این آمارها چیزه زیادی نمیدونم آقای محمدی فر آقای نادری و خوده جنابالی اگه خیلی اعتراض دارین برید یه پلاکارت تو دستتون بگیرید برىد جلو حرفتونو بزنىد نه اىنکه کارتون جور نشد بىاىد بىاىد اىنجا دىگران رو به بدوبىراه بگىرىد در ضمن آقاى عزىز اىنقدر فرافکنى نکن

ای بابا!😲
مریم جان مگه میشه با این کارا (پلاکارت) بجایی رسید؟!؟ جز اینکه یه وصله سیاسی بچسبونن و بندازن زندان و لایسنس هم که کلی پاش هزینه رفته و زحمت کشیده شده باطل بشه ☮
موضوع ریشه ایه 😶
حالا یه جایی هم پیدا شده دوستان خودشونو خالی کنن دیگه!
محمد جان شما درستو بخون زحمتت رو بکش بلاخره خدا جای حقِّ....
UserPostedImage
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
maryam نوشت:

شما توی خونه نشستی فکر میکنی همه چیز به همین راحتیهاست ...
خانم عزیز ووو توی این مملکت کسی که آدموار کار کنه بهره نمیبره !!! ... عرضه چیه؟ ... 3 ساعت دارم برای کی روضه أنا غریب یا الله میخونم ؟؟؟
پلاکارت؟؟؟ ... برید خودتون برای حزب بانوان بکنید این کاری... به ثانیه اگه پشت میله ندیدی خودتو من اسممو عوض میکنم

همه جای دنیا قدرت دست اونیه که پول بیشتر داره ... ما نداریم... باید خفه خون مرگ بگیریم!
شما هم یکم اطلاعات هوانوردیتونو بالا ببرید که نسنجیده چنین چیزهایی نگید ، وقتی فرمودید این بر میگرده به عرضه خوده طرف که کار جور کنه مونده بودم بخندم یا بگم بابا تو دیگه کی هستی!!! ... مریم خانم این حرف عین سخنان گهربار این جناب بوق هست ...

من هر روز دارم با این و اون تماس میگیرم بلکه تقی به توقی بخوره ( باز این 2 تا داداش خوردن به هم [blackhee] ) چیزهایی میشنوم و میبینم که حتی همین دوستان عزیز که لایسنس دارن نمیدونن .. اگه بدونن قالب تهی میکنن ... تا همینجاشم عشقمونو ثابت کردیم ... دیگه میمونه خدا ... اگه خدا هم طرف ما نباشه پس کی میخواد کمکمون کنه ؟...

اگه بخوام چند تا از اون حرفها رو بزنم ، در این فروم به قول تورج جان بسته میشه! ... نمیزنم ... اما کارمون با کرام الکاتبینه
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو