aliakbar
  • aliakbar
  • 52.88% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
سلام

CPU من i5 3570k ، مادربرد Sabertooth Z77 و کارت گرافيک هم GTX 560Ti است. چندي قبل که به صفحه اين مادربرد در سايت شرکت سازنده رفته بودم متوجه شدم که يکي از نرم افزارهايي که براي دانلود قرار داده اند جديدترين درايور VGA سي پي يو يا همان مجتمع گرافيک پردازنده است. مي خواستم ببينم آيا نصب اين درايور در بهبود عملکرد سيستم بطور کلي و شبيه سازهاي مايکروسافت ( 2004 و مخصوصا ايکس ) تاثيري دارد؟و آيا اين کار را توصيه مي کنيد؟
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
aliakbar نوشت:

سلام

CPU من i5 3570k ، مادربرد Sabertooth Z77 و کارت گرافيک هم GTX 560Ti است. چندي قبل که به صفحه اين مادربرد در سايت شرکت سازنده رفته بودم متوجه شدم که يکي از نرم افزارهايي که براي دانلود قرار داده اند جديدترين درايور VGA سي پي يو يا همان مجتمع گرافيک پردازنده است. مي خواستم ببينم آيا نصب اين درايور در بهبود عملکرد سيستم بطور کلي و شبيه سازهاي مايکروسافت ( 2004 و مخصوصا ايکس ) تاثيري دارد؟و آيا اين کار را توصيه مي کنيد؟

منظورتون Intel(R) Graphics Accelerator هست؟

PC Flight Simulation Geek Since 1998
aliakbar
  • aliakbar
  • 52.88% (معمولی)
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
aliakbar نوشت:

بله

مادربورد شما جدا از کارت گرافیکی که دارید ، یک کارت گرافیک هم بصورت آنبورد داره و دلیلش هم این هست که با سوئیچ کردن بین این دو تا حد قابل ملاحظه ای از مصرف برق کم میکنه.نصب و بروز کردن این کارت گرافیک تاثیری در بازده شبیه ساز شما نداره چون اصلاً در زمان اجرا ، کارت گرافیک دوم شما هست که مسئولیت پردازش رو بر عهده داره.

PC Flight Simulation Geek Since 1998
aliakbar
  • aliakbar
  • 52.88% (معمولی)
12 سال پیش
جناب تورج با سلام

يکي ديگر از نرم افزارهايي که در صفحه مادربرد کامپيوتر من در سايت شرکت سازنده وجود دارد نرم افزاري است به نام Lucid Virtu که با نصب آن سيستم امکان استفاده همزمان از هر دو کارت گرافيک اصلي و مجتمع گرافيک پردازنده را پيدا مي کند. آيا نصب اين نرم افزار را براي استفاده از آن جهت شبيه ساز ايکس توصيه مي کنيد؟