این دعوا نیست! بحث هست![approve] قبل از هر چیز باید بگم که من با شما زیاد آشنا نیستم و نمیدونم جنسیتتون چیه؟😕 به حمد خدای باری تعالی هم که توی پروفایلتون مشخص نمی باشد هستید!
اما...
جنس حرفها زنانه بود! البته ببخشید اگه مرد هستید!
صندلی داغ رو شروع میکنیم[blackhee]
دوست عزیز.اینکه دخترا 80 درصد قبولی دانشگاه رو مال خودشون میکنند،تقصیر پسرایی که فکرشون در سال کنکور به همه چیز هست الا آزمون!!!!
ما که همونجایی که میخواستیم توی اولین سال قبول شدیم شکر خدا! دختران هم بهشون زیادی پروبال دادند برای پیدا کردن ... هم که شده به مدرک احتیاج دارن تا بعدها بزنن توی سرش!😂
اینکه یه مرد از بیکاری خونه نشین هست از بی عرضه گی خودشه و البته اینکه دوست داره بلافاصله بعد از مدرک لیسانس یک کار رده بالا بهش بدن با حقوق خفن و کار کم.این چیزا ربطی به غیرت از نوعی که شما میگید نداره.
خدا رو شکر که شما با مدرک دکتری تون راننده تاکسی آژانس نشدید!
به این بچه ها با مدرک IR یه مارشالری هم بدن راضی اند توی این وضعیت!
بله اتفاقا چند نفر از این عزیزان از دوستان بنده هستند ولی این استخدام شدنشون نیازمند بند پ هست نه چیز دیگه
خدا باعث و بانی رو لعنت کنه[attack] 😠
درد من حصار برکه نیست بلکه درد من زیستن با ماهیانی است که یک لحظه هم فکر اقیانوس به مغزشان خطور نمیکند
وقتی دوست ندارید با یک کشور پیشرفته مقایسه بشید پس توقع آبادانی مملکت رو نداشته باشید.
لعنت به هر کس که آبادانی کشورش رو نخواد! ولی با قیل و قال کردن این خاک آباد نمیشه! ضمناً.... شما فیلم سینمایی زیاد میبینید،نه؟ احتمالاً اسمش هم ایران 1500 هست! ماشینهایی فضایی هم توشه!، فعلاً بذار مردم از شوک تخم مرغی و آقای خاور نشان بیان بیرون ،بعد یه فکری به حال آبادانی هم می کنیم.
بازم تقصیر خانم ها نیست که اومدن جای مردا رو گرفتند،تقصیر آقایونی که بجای اینکه فکر کار و مرد شدن باشن به .....
یکم لای قرآن رو باز کنی بد نمیبینی!شما هم مثل یکی از دوستان بنده هستید که فکر میکنه امام رضا فقط آدم خوبی بوده و اصلاً سواد نداشته! و امثال این چیزها! (بی ربط بود میدونم!)
با اشک ریختن کاری درست نمیشه،خدا گفته از تو حرکت از من برکت.
امیدوارم این رو قبول داشته باشید
قربون دستت برو خفت جناب سربازی رو بگیر تا منم به جونت نق نزنم! 40 میلیون چرک کف دست هم بدی دیگه ماه میشی![heyyou]
نمیدونم چرا این طرز صحبت کردندتون من رو یاد رانندهای مردی میندازه که اگه یک راننده خانم ببینند (همه میدونند که خانم ها از نظر رعایت مقررات بهتر از آقایون هستند)که داره مقررات رو رعایت میکنه و با سرعت مجاز بین دو خط حرکت میکنه اول بوق رو میگیرن روش بعد میرن کنارش دوتا تیکه از نوع تیکه های شما بهش میندازن و بعد از سبقت میگیرن روشون و جلوشون هی ترمز میکنند
خانوما بیخود فرمودند که رانندگیشون بهتره!(از هز 10 نفر 3 تاشون)به عقیده من البته😎
"آنچه برای خود میپسندی برای دیگران بپسند و آنچه برای خود نمیپسندی برای دیگران مپسند" من خودم اینقدر قانونی ام که روزانه دارم مورد تمسخر قرار میگیرم!
ضمناً اگه پاش باشه عزیزان رو راهی دره هم میفرماییم!😝
و البته اگه بخوایم کلی به خلبانی این بانو و بیکار بودن شمار زیادی از خلبانان مرد و البته زن اشاره کنیم میرسیم به برنامه ریزی کلان هوانوردی و تحریم ها و کمبود ناوگان که به دلایلی که همه میدونند نمیشه در این تاپیک مطرح بشه.
مگه من 3 ساعت دارم چی میگم؟ میگم به ظرفیت ها نگاه کنید وبعد حرف عدم توجه به بانوان رو بکشید وسط!
اما....
من نمیفهمم که چرا ما داریم با هم بحث میکنیم؟😕 😲 🤔
زندگیتو بکن عزیز جان!
من امیدم به خداست،امیدتون به خدا باشه،در راه قدم بذارید،بهش میرسید
منم کلاً اخلاقم مثل مردان باستان هست! این اخلاقمم رو از هیچ جنبنده ای در خانواده به ارث نبردم! فحش بیخود ندید![oldman]
در نهایت،چون آبمون تا روز محشر هم توی یک جوق نمیره.....☮
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو