mohammad razzaghi
  • mohammad razzaghi
  • 57.5% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
15 سال پیش
خب، همه با Google Map آشنایی داریم،
میدونیم که امکانات زیادی دره و خیلی جاها ازش استفاده شده،
یک نمونش استفاده هواپیمایی مجازی metroairvirtual  که مسیر های در حال پرواز رو نمایش میداد، خیلی برام جالب بود (اوایل راه اندازی گوگل مپ بود (-; )

اما امروز، به یک استفاده ی دیگه از این فناوری گوگل برخوردم، نمایش مسیر پروازی هواپیما به صورت Live به همراه نام ایرلاین ارتفاع، تصویر هواپیما (به کمک Airliners) و کلی چیزای دیگه که خودتون میتونید اینجا  ببینید.
البته تا اونجایی که من متوجه شدم فعلا فقط اطراف هلند سرویس دهی میشه ولی مطمئنا به زودی جهانی خواهد شد...
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
خیلی جالب بود محمد جان
این گوگل فکر کنم تا چند سال دیگه آدمها و حیوانات و ...زیر آب و روی آب و.. رو هم رهگیری کنه
PC Flight Simulation Geek Since 1998
mohammad razzaghi
  • mohammad razzaghi
  • 57.5% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
15 سال پیش
تا اونجایی که من میدونم Google و خیلی از شرکتهای دیگه در زمینه های مختلف، وقتی به تکنولوژی و ترکیب تکنولوژی (مثل همین کاربرد بالا) میرسن تا مدتها ممکنه اعلام رسمی نکنند، به دلایل مختلف،
من فکر میکنم تو همین لحظه بشر به فناوری هایی رسیده که اگر مطرح بشه مخ افرادی مثل من سوت میکشه،
شایدم دلیل اعلام نکردنشون همین باشه😉
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
بدون شک همینطوره
راجب گوگل هم این  مقاله جالبیه
PC Flight Simulation Geek Since 1998
S.Salahshour
  • S.Salahshour
  • 66.36% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
15 سال پیش
بسیار جالب و زیباست......همیشه تکنولوژی از بدو پیدایش مورد استفاده عام قرار نمی گیرد و یک پروسه خاص را طی می کند.....و گاهی اوقات درصد زیادی از مردم هیچگاه از آن بوی نمی برند