V.NAVAZAN
  • V.NAVAZAN
  • 51.62% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
بسمه تعالی

عرض سلام خدمت همه اعضای سایت . اعضای شبکه پرواز و کنترلر های آنلاین آیوائو و وتسیم و همه دوستاران دنیای شبیه سازی پرواز و کنترلر به صورت آنلاین
حلول ماه مبارک رمضان رو خدمت شما دوستان و سروران عزیز تبریک و تهنیت عرض میکنم و امیدوارم استفاده کافی و وافی را از این ماه پر خیر و برکت ببرید و مارا از دعای خود محروم ننمایید.
همان طور که اطلاع دارید حدود دو ماه قبل مدیر و کمک مدیر بخش ایران در آیوائو به دلایلی نامعلوم که تا به این لحظه هنوز هم مشخص نیست بدون هیچگونه اطلاع قبلی استعفا دادند و دست اعضا رو به اصطلاح تو حنا گذاشتند
بنده هم به عنوان یک عضو شبکه آیوائو از این موضوع مطلع شدم و ترجیح میدم نظرم راجع به این موضوع رو بعد از اعلام احتمالیه دلایل استعفا دهندگان خدمتتون عرض کنم تا از وقوع هر گونه تشنج جلوگیری کنم
ببینید دوستان شبکه آیوائو طی سالهای گذشته فراز و نشیب و حرف و حدیث های زیادی داشته است
اشخاصی بودن که به طرفداری از سیاست های دیویژن اقدام به حمایت های آنچنانی میکردند و یا اشخاصی که بعد از بی نتیجه ماندن انتقاد ها و بی جواب ماندن مشکلاتشون مجبور به ترک دیویژن یا رفتن به دیویژن کشور های دیگر میشدند (دوستان میتوانند برای مثال اعضای دیویژن های دیگر از قبیل هند یا اندونزی و ... رو مشاهده کنند تا ایرانی هایی که به آنجا رفتند و بعضا به آنها سمت های مدیریتی در دیویژن آن کشور ها داده اند) (سوالی که پیش می آید این است که چرا باید اعضاء و کاربران ایرانی به دیویژن کشور های دیگر پناه ببرند و در آنجا فعالیت کنند؟)و یا اینقدر از این دیویژن خاطرات بد داشتند که به شبکه های دیگر آنلاین میرفتند (بماند که چه حرف ها و تهمت های ناروایی پشت سر آنها زده میشد) و یک عده هم مثل بنده به اصطلاح خانه نشین شدیم و دوستانی هم برای همیشه این شبکه رو ترک گفتند و جالبه بدونید که بعضی هاشون بعد از گذشت مدتی طولانی و از بین رفتن اکانتشان در کشور های دیگر اکانت جدید ساختند فقط به این دلیل که میخواستند از سرویس های این شبکه استفاده کنند (اینکه در دیویژن ایران می توانستند یا خیر به قضاوت شما) ولی یک چیز را فراموش نکنیم تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها ..
وصف حال افرادی که خدمتتون عرض کردم گوشه ای از مشکلات بود و تعداد افرادی که با این مشکلات دست و پنجه نرم میکنند کم نیست .
متاسفانه در شبکه آیوائو مشکلاتی نظیر باند بازی شالوده این دیویژن رو از هم پاشوند و این چیزیست که از قبل هم انتظار آن میرفت. در هر مجموعه ای که قرار باشد تعدادی به صورت گروهی دور هم جمع شوند و مجموعه را اداره کنند مسلما تعدد نظرات زیاد و گوناگون است ولی این مشکل با انتخاب افراد اصلح و کارآمد (که باید دارای شرایط مشخصی نیز باشند) در قسمت هایی که هرکدام تخصص آن را دارند و دادن اختیار کامل به آنها قابل حل میباشد البته هر کسی برای خودش شیوه مدیریتی خاصی دارد و نتیجه این شیوه در عمل مشخص می شود..
حال آنکه بسیاری از دوستان و اعضای قدیمی شبکه آیوائو از تمام این مشکلات و رخداد ها آگاهند و از همه ایشان میخواهم در صورت مطرح شدن مسائل حتما نظرها و حرف های دلشان را بازگو کنند تا همگان از واقعیت های ناگفته در مورد این شبکه آگاه باشند

بنده بعد از مطلع شدن از این استعفای ناگهانی و وضعیت بحرانی دیویژن ایران احساس مسئولیت کردم و درخواست خودم را برای مسئولین آیوائو فرستادم
(منظور بنده از وضعیت بحرانی بسته شدن دیویژن در صورت عدم کاندیدا شدن افراد اصلح و غیر فعال شدن اعضای ایرانی و پراکنده شدن اعضا به کشور ها و دیوژن های مختلف. عدم انجام امتحان های درخواست داده شده توسط اعضا که منجر به کنسل شدن امتحان ها میشد و وضع آموزشی دیویژن و عدم انجام ایونت های کافی و خیلی مسائل دیگر است)
منظور بنده از احساس مسئولیت دلسوزی بخاطر افرادی که با عشق و علاقه به این شبکه وارد می شدند و بعد از مدتی به دلایل گوناگون زده شده یا به دیویژن های دیگر مهاجرت و یا برای همیشه شبکه رو ترک میگفتند است و اینکه بلاها و اذیت و آزارهایی که بنده و امثال بنده تحمل کردیم شامل افراد بعد از ما نشود.
در آن زمان بنده با یکی از اعضا صحبت هایی انجام دادم و مذاکره کردم و به نتیجه رسیدیم و کارهای نهایی در این دو ماه طاقت فرسا و پر کار و بعد از صرف هزینه ای بسیار زیاد از طرف جناب نوازان و بنده به انجام رسید و در نهایت در تاریخ 17جولای معادل 27 تیر بنده و جناب وحید نوازان به عنوان خدمت گزاران اعضای شبکه آیوائو منصوب شدیم
دلیل اینکه اسامی مسئولین اسبق بر روی سایت باقی بود این بود که اگر اسامی رو پاک میکردند سرور آیوائو دیویژن ایران رو غیر فعال میشناخت و برای جلوگیری از این امر اسامی تا اتمام کار و کعرفی مسئولین جدید باقی ماند.
برنامه هایی که بنده برای زنده کردن مجدد شبکه و رفع مشکلات و ایرادات گذشته در نظر گرفته ام به دو بخش کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم می شود که شرح مختصری خدمتتون عرض می کنم و توضیحات تکمیلی را انشااله دوستان در سایت رسمی دیویژن ایران مطالعه خواهند کرد.
برگزاری کلاس های آموزشی مدون و منظم به صورت دائمی برای اولین بار برای دوستان تازه وارد و رفریش کرس برای دوستان قدیمی توسط اساتید واقعی و مجرب (دارای مدرک آکادمیک و تجربه در سمت خود)
سیستم پیشرفته برگزاری امتحان تئوری برای اولین بار در سایت دیویژن تعبیه شده تا دوستان بعد از شرکت در کلاس های آموزشی خود را محک بزنند و تا حدی با شیوه امتحان های تئوری و آشنایی باسوالات آشنا بشوند سوئال ها را بنده شخصا آماده کردم و مطمئن هستم آمادگی افراد برای امتحان رو 100 درصد افزایش میدهد(این سیستم به تایید دپارتمان آموزش آیوائو رسیده و تقدیر به عمل آمده که جا داره اینجا از جناب نوازان بخاطر راهندازی تشکر ویژه داشته باشم)
برگزاری امتحان های عملی کاملا منطبق با قوانین آیوائو و نه سخت تر یا آسانتر و البته به همراه سوپروایزر های آیوائو برای جلوگیری از هرگونه حرف و حدیث
برگزاری ایونت های منظم و برنامه ریزی شده با همکاری دیویژن های کشور های منطقه که تا به این لحظه اعلام آمادگی کرده اند و همچنین برای اولین بار برگزاری ایونت هایی با همکاری ویرچوال ایرلاین ها
ثبت روت های پروازی داخل و خارج ایران برای سهولت در کار اعضا در زمان پر کردن فلایت پلن
برنامه ریزی کلی برای فعال کردن دائمی واحد های مراقبت پرواز در راستای هرچه فعال تر شدن ایران و استفاده اعضا
استفاده از کنترلر های واقعی در یونیت های مراقبت پرواز و آموزش
استفاده از خلبان های واقعی در پست های عملیات پرواز و واجد های زیر مجموعه و آموزش
استفاده از اساتید واقعی با دانش و مدارک آکادمیک و همچنین دارا بودن تجربه آموزش در دانشکده های پرواز و خلبانی
هر سه ماه یک بار گزارش کاملی از فعالیت های مدیران بخش های مختلف در روی سایت منتشر می شود و در صورت ناراضی بودن اعضا و احیانا کم کاری بدون توجه به هرگونه رابطه دوستانه احتمالی و یا سمت شخص مورد نظر توبیخ و در صورت تکرار از سمت خویش برکنار می شود.
سیاست کلی بنده در مورد مدیران قسمت های مختلف دارا بودن سواد و تخصص کافی در مورد مسئولیت انتخابی و همچنین رفتار و اخلاق شایسته یک خدمت گزار که باعث جذب و دلگرمی اعضای محترم باشد است
همچنین برای اینکه ایجاد دموکراسی کامل و دوری از هرگونه حرف و حدیث (هرچند که اجتناب ناپذیر است) فرمی تهیه گردیده و در سایت رسمی دیویژن ایران قرارداده شده است که از تاریخ نشر این نامه به مدت پنج روز اشخاصی که تمایل به همکاری دارند فرصت دارند این فرم را پرکنند. لازم به ذکر است بعد از مدت معین تمامی فرم ها بازبینی شده و افراد اصلح انتخاب خواهند شد و بعد از انتخاب رزومه تمام افرادی که رزومه فرستاده اند برای عموم به نمایش در خواهد آمد تا بصورت کاملا شفاف مشخص باشد که چه کسانی انتخاب شده اند
متاسفانه از لحظاتی قبل شاهد شروع شدن حرف و حدیث ها هستیم از دوستان خواهشمندم از جواب دادن به هرکدام از این تهمت ها خود داری کنند چون ما بدنبال ایجاد تنش و حسد ورزی و کینه نیستم و معتقدیم که دوستان و اعضا بهترین قضاوت گراننند.
همچنین سیستم رایگان ارسال پیامک و ایمیل در سایت آماده گردیده تا دوستان از وقایع و ایونت ها و امتحان ها و ... آگاه بشوند.
در پایان از دوستان میخواهم با هم متحد شویم و با کمک همدیگر یک تیم مدیریتی جدید متشکل از افراد کارآمد شناخته شده در این زمینه و دارای دانش و سواد و اخلاق و ... برای پیش بردن این دیویژن داشته باشیم البته قطعا افرادی از روی کینه و حسد ورزی در پی ایجاد جنجال و تنش و انداختن سنگ دست به کار خواهند شد و حرف و حدیث هایی نیز زده خواهد شد بنده عاجزانه از اعضای محترم خواهش میکنم که اولا حدالمکان به پست های این افراد پاسخ ندهند و از بروز جنجال جلوگیری کنند و حفظ احترام فراموش نشود حتی اگر آن افراد لایق احترام نباشند و یا به شما بی احترامی کنند
امیدوارم اشخاصی که واقعا لایق سمت ها (از هر نظر) هستند و خون دل این شبکه را خورده اند درخواست همکاری بدهند متشکرم
از طرف مسئولین قبلی ازهمه دوستانی که قبلا درخواست امتحان عملی داده بودند و امتحان هایشان به دلیل عدم برگزاری کنسل شده عذر میخواهم و این نوید رو به شما میدهم که با درخواست مجدد شما برای امتحان های عملی در اسرع وقت و کاملا منطبق با قوانین آیوائو و (نه سخت تر و یا آسانتر) امتحان های شما برگزار شود.در ضمن آن دسته از دوستانی که ممتحن هایشان از مسئولین قبلی مشخص شده تقاضا دارم تا به آدرس [email protected] ایمبل زده و بنده را مطلع کنند تا اقدامات لازم صورت پذیرد.

آدرس وب سایت رسمی دیویژن ایران در شبکه آیوائو:

http://www.ivaoiran.com 

ارادتمند همه شما دوستان

امین توماری & وحید نوازان
تیم مدیریتی دیویژن ایران در شبکه آیوائو
Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
سلام ؛ وقت بخیر

خوشحالم که وضع بلبشو به اتمام داره میرسه اما لازم میدونم به عنوان یک دوست نکته ای رو بگم

جناب نوازان و طوماری عزیز ، در طول مدت فعالیت خودم در شبکه مجازی آیوائو متوجه شدم که سیاست بازی های خاصی وجود داره که سر منشأ اون زفتار بیرونی اعضا با هم هست ، بعنوان مثال من با آقای نوازان دوست هستم ، و با هم عیاق هستیم ، اما اگر روزی جناب طوماری با من برخورد بدی داشته باشیم آقای نوازان هم طی اون با من یکی شده و بعد از صحبت با دیگران ، جمع کثیری علیه شما شوریده میشن!
همچنین این نکته رو باید مد نظر داشت که در نظام سیاسی یا در کل هر موضوعی که یک فرد بالا دستی باید رهبری داشته باشد ، اعضای موافق و مخالف خواهیم داشت ، آن چه مهم هست ، اینه که شما بتونید نظر افراد مخالف رو به خودتون جلب کنید.
شرط اول اخلاق خوب هست ، اینکه افراد رو مثل کارگر زیر دست نگاه نکنیم و بدونیم که سمت گرفته ایم برای خدمت به این افراد نه اینکه بر آنها مسلط بشیم!
این چیزی هست که همیشه کاربران رو آزار داده و امیدوارم تکرار نشه و نگاه حکومتی نداشته باشیم و شاهد داستانهایی از قبیل مزرعه حیوانات جورج اورول و مثل قوز بالا قوز نباشیم!

انشاالله که موفق باشیم و بتونیم با سایر دیویژن های فعال و بزرگ رقابت خوبی انجام بدیم [flower]

[loveiran] [loveiran] [loveiran]

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
V.NAVAZAN
  • V.NAVAZAN
  • 51.62% (معمولی)
12 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

سلام ؛ وقت بخیر

خوشحالم که وضع بلبشو به اتمام داره میرسه اما لازم میدونم به عنوان یک دوست نکته ای رو بگم

جناب نوازان و طوماری عزیز ، در طول مدت فعالیت خودم در شبکه مجازی آیوائو متوجه شدم که سیاست بازی های خاصی وجود داره که سر منشأ اون زفتار بیرونی اعضا با هم هست ، بعنوان مثال من با آقای نوازان دوست هستم ، و با هم عیاق هستیم ، اما اگر روزی جناب طوماری با من برخورد بدی داشته باشیم آقای نوازان هم طی اون با من یکی شده و بعد از صحبت با دیگران ، جمع کثیری علیه شما شوریده میشن!
همچنین این نکته رو باید مد نظر داشت که در نظام سیاسی یا در کل هر موضوعی که یک فرد بالا دستی باید رهبری داشته باشد ، اعضای موافق و مخالف خواهیم داشت ، آن چه مهم هست ، اینه که شما بتونید نظر افراد مخالف رو به خودتون جلب کنید.
شرط اول اخلاق خوب هست ، اینکه افراد رو مثل کارگر زیر دست نگاه نکنیم و بدونیم که سمت گرفته ایم برای خدمت به این افراد نه اینکه بر آنها مسلط بشیم!
این چیزی هست که همیشه کاربران رو آزار داده و امیدوارم تکرار نشه و نگاه حکومتی نداشته باشیم و شاهد داستانهایی از قبیل مزرعه حیوانات جورج اورول و مثل قوز بالا قوز نباشیم!

انشاالله که موفق باشیم و بتونیم با سایر دیویژن های فعال و بزرگ رقابت خوبی انجام بدیم [flower]

[loveiran] [loveiran] [loveiran]

با سلام و وقت بخیر به شما دوست عزیز:

در مورد صحبت های شما لازم می دونم چند نکته رو بگم

اول این که بنده و آقای توماری (با ت دو نقطه ) 🤫 از اول کار با هم صحبت های مان را کرده ایم و از نقطه نظر و ایده های هم با خبر هستیم

دوم این که شبکه آیوائو با بررسی ها و گفتگو های زیادی این پست را به ما سپرده و مهم ترین علت هم این هست که ما ثابت کردیم صادق هستیم و توانایی این کار را داریم به دور از هر گونه ریا بازی خواهان این هستیم که فضایی ایجاد بشه که همه با هم دوست ورفقیق باشند .

با توجه به این که هنوز تیم مدیریتی دیویژن شکل نگرفته و برنامه های ما نیاز به زمان برای شکل گیری داره از همین جا از شما و تمام دوستان خواهشمندم صبور باشند.

از آنجایی که من آقای توماری را به خوبی می شناسم برخلاف بعضی از افراد اصلا با همکار خود به شکل کارگر زیر دست نگاه نکردن و نمی کنند.

با توجه به این که شما در تایپیک قبلی از جملاتی قبیل قوز بالا قوز و چیز های به این شکل استفاده کردید و همچنان می کنید نمی دانم چی هست ولی اینو میدانم که این گونه صحبت ها در مورد تیم ( نه فرد خاص ) هیچ کمکی به بهبود وضع دیویژن نخواهد کرد.

دیویژن برنامه های بسیاری برای دوستان و مشتافان این شبکه در نظر دارد و با گذشت زمان همه شاهد این تغییرات خواهند شد .

Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
سلام مجدد

میتونم بپرسم چرا با این لحن جواب میدید؟ ... نکنه شما هم حس اینو دارید که کلی دشمن دارید؟ .. والا ما آزارمون به مورچه هم نمیرسه!

دوستانی که در فیسبوق هستند با ترول آشنا هستند ، لحظه ای که داشتم پست قبلی رو براتون مینوشتم حس نوشتن نامه امیرالمؤمنین به مالک اشتر رو داشتم! .. انگار مالک نامه رو سر سری و به منزله دشمن ستیزی خونده که فکر کنم یکم کم لطفی کرده و این کاملاً مشهوده!

جوابهایی رو که دارم میدم صرف رفع اتهام دشمنی هست که به من وارد شد، و با گشاده رویی [heyyou] ... دشمن هیچ احدی هم نیستم[approve] :

نقل قول:

اول این که بنده و آقای توماری (با ت دو نقطه ) 🤫

اولاً بنده حقیر فکر میکنم اگر برای خدمتگزاری باشه، دیگه شخص اهمیتی نخواهد داشت !!! ثانیاً .. چندین بار شده که اسم بنده رو بجای "محمدی فر" ، "محمدیفر" نوشته اند ، باید بزنم بکشمشون؟؟؟ ... ضمناً امین توماری عزیز با "ط" یا "ت" ، برای ما امین هست .. نفسشه که مهمه [oldman]

ثالثاً ... مفهوم استفاده از 🤫 رو متوجه نمیشم! ... الآن یعنی خفه شم؟ ... من که دارم تشویقتون میکنم برای موفقیت در فعالیتهاتون ، تشویق دوست نداری؟ 😊

نقل قول:

دوم این که شبکه آیوائو با بررسی ها و گفتگو های زیادی این پست را به ما سپرده و مهم ترین علت هم این هست که ما ثابت کردیم صادق هستیم و توانایی این کار را داریم به دور از هر گونه ریا بازی خواهان این هستیم که فضایی ایجاد بشه که همه با هم دوست و رفیق باشند .

دوست عزیز، دل من صندوقچه اسرار همه هست ، چه مشکلات شخصی چه حرفهای دیگه ... لذا فکر نکنید با کسی برخورد کردید که بی خبر هست ... هر کس ندونه ، اما بنده از همه چیز خبر دارم، در این مدت هم هرکس ازم پرسید محمد چه خبر ، رول بچه خنگه رو براش بازی کردم که مثلاً نمیدونم اصلاً چه کسانی دخیل هستند!

نقل قول:

از آنجایی که من آقای توماری را به خوبی می شناسم برخلاف بعضی از افراد اصلا با همکار خود به شکل کارگر زیر دست نگاه نکردن و نمی کنند.

را بطه عزیزان staff رو عرض نکردم ...
رابطه ی staff با member رو توصیه کردم خدمتتون [bowing]

نقل قول:

با توجه به این که شما در تایپیک قبلی از جملاتی قبیل قوز بالا قوز و چیز های به این شکل استفاده کردید و همچنان می کنید نمی دانم چی هست ولی اینو میدانم که این گونه صحبت ها در مورد تیم ( نه فرد خاص ) هیچ کمکی به بهبود وضع دیویژن نخواهد کرد.

وقتی اون پست رو گذاشتم با چندی از دوستانم در موردش حرف زدم و اونها هم ملاحظه کردند ! ... تأکید کردم براشون که امیدوارم مفهوم حرف رو متوجه بشه خواننده محترم ، و اگرنه اون رو توهین حساب میکنه ... استفاده از مثل "قوز بالای قوز" در این حال و هوا اگر مفهومش ادا نشه حکم در گیری فکری رو امضا میکنه که نباید اینگونه میشد .

برای اینکه هنوز گنگ نباشید عرض کنم، منظورم این بود که حکومت لاط بازی تکرار نشه! ولا غیر ...

نسبت به بخشی که پر رنگ کردم عرض کنم که اگر متن قبلی رو به منزله دلسوزی و احساس مسئولیت و کمک بنده به خودتون میگرفتید ، هیچوقت این جمله رو نمینوشتید! چرا که "اینگونه صحبتها" گونه خاصی نبود !!! ... چندین بار برای دوستانم گفتم مردم داری و گشاده رویی باعث میشه حرفت برو داشته باشه نه دادو هوار ... شما این مطلب رو به چه منزله ای برداشتید که میگید "اینگونه" نمیدونم!!!!

نقل قول:

دیویژن برنامه های بسیاری برای دوستان و مشتافان این شبکه در نظر دارد و با گذشت زمان همه شاهد این تغییرات خواهند شد .

برنامه های خوبی بود ، انشاالله که موفق باشید، بنده هم از هیچ تلاشی دریغ نمیکنم ، در سیستم قبلی هم ، وقتی مسئولین کاربرهای تازه وارد رو به منوال خوانی ارجا میدادند، به من پناه میاوردند، بنده از ساعت 9 شب تا خود صلاة صبح براشون توضیح میدادم ، پس بدونید تلاشم جدید التأسیس نیست!
صداقت هم بگم که بنده به خاطر احساس وظیفه براتون فرم فرستادم ، یا رد میشه یا قبول! .. اگر شد که با تمام قوا در خدمت کاربران عزیز هستیم ، اگر هم نه ، همون شیوه کمک زیرپوستی رو پیش میگیریم و دعا به جون خدمتگزار میکنیم

یا علی @};-

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
V.NAVAZAN
  • V.NAVAZAN
  • 51.62% (معمولی)
12 سال پیش
احساس مسئولیت و توجه شما قابل تقدیره اما:

شما نامه حضرت علی به مالک اشتر رو پیش کشید و من اعتقاد دارم باید علی گونه رفتار کنیم و فقط عدالت را پیشه کار خود قرار دهیم.

و لازم به ذکر برای شما و همه عزیزان که من وقت و فرصت کافی برای پاسخ به همه موارد را ندارم و از همین جا اعلام می کنم که دوستانی ما را تشویق میکنند که صبور باشند

و از شرکت در هر گونه صحبت های بی پایه و اساس خودداری کنند .

فقط این مطلب رو ذکر کنم :

یک بار دیگه به اطلاع دوستان می رسانم فرمی که در سایت دیویژن ایران قرار گرفته است از امروز که اطلاعیه داده شده به مدت 5 را اعتبار دارد و تمام دوستانی که فکر میکنند و یا تمایل

دارن در قسمت Staff با ما همکاری کنند، می توانند فرم مخصوص که با نام Request & Apply for Staff Position  در سایت قرار گرفته را پر کنند .

و لازم به ذکر است که بعد از اتمام این مدت زمان لینک حذف و از بین تمامی افرارد با بررسی و مشورت دو نفره اعضای Staff معرفی خواهند شد و مشخصات افراد برای عموم

به نمایش درخواهد آمد.

در رابطه با انتخاب شما لازم می دونم که بگم من با شما هیچ دشمنی ندارم و من تنها تصمیم نمی گیرم و مطمئنا شما ویژگی هایی دارید