IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
12 سال پیش
سلام ...

نقل قول:

آقای طالبزاده اگر مایل به جواب دادن هستید قبل از اینکه به بنده جواب بدید اسم خودتون رو از دایرکتوری ایوائو ایران به هر اسم دیگه غیر از این اسم تغییر دهید ، بعد جواب بدید ( البته اگر خواستید ) ...طبق پستی که شما تو فروم ایرواسپیس گذاشتید اعلام کردید که دوستان گول نخوردند یه وقت نکنه آقای توماری از اسم استفی سابق شما سو استفاده هویتی کنند.

من مدتیست که اینجا چیزی نمینویسم . اما توصیه شما رو بسیار به جا میبینم . حذف این اکانت یا تغییر اون رو به هر چیز دلخواه به عهده جناب مرصعی میذارم چون از اختیار من خارجه یا حداقل بلد نیستم . در مورد وقایع اتفاقا کم از شما نکشیدیم . اما جواب نوشتار شما رو به موقع همون جایی که در ایرو عرض کردم میدم . امیداورم از نظر شما اشکالی نداشته باشه .

راستی ... یه چیز کوچک ... اگر خاطرات رو بیان میکنید ، کمی دقیقتر بفرمایید بد نیست . در مورد جی سی ای ، تا اونجا که ذهن کند من یاری میکنه عرض کردم ، چرا جی سی ای بدم ... شما ایرانی هستید . چرا بر نگردید ایران و همینجا فعالیت کنید ... خاطرتون هست یا من دارم دروغ میگم ..؟ یادتونه به دنبال کدوم حرفتون این پیشنهاد رو دادم ؟ کاش اونها رو هم به همین دقت بیان میکردید ... بد نبود ... بعد هم قضاوت رو میسپردید به خوانندها ...

جواب بالایی ها رو نمیخوام ... جوابی هم نمیدم تا زمانی که عرض کردم . شما و دوستان دیگه هر آنچه خاطره دارید بفرمایید ...
شب بخیر ...
Amin Tomari
  • Amin Tomari
  • 51.56% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
12 سال پیش
سلام مجدد
بنده تو چند سال گذشته با این سیستم ماجراها داشتم و اگر بخواهم توضیح بدهم شاید بیشتر از 12-13 صفحه بشود که البته قصد این کار رو دارم و شاید بصورت یک کتاب الکترونیکی پی دی اف تهیه کنم با نام : خاطراتم در آیوائو و یا شایدم : ظلمی که به ما روا نبود یا : ماجراهای آقای خ.ط و یا همچین اسمی.
اول می خواهم از آقای برنا بخاطر صداقت در گفتارشون تشکر و قدردانی کنم من تمام اون قسمت از حرف های ایشون که در پست قبلی اذعان کردند و بنده در جریانش بودم رو تایید میکنم.

دوستان می خواهم یک اعترافی بکنم..
من تو تمام عمرا فقط به یک نفر حسودیم شده اونم به کسی که بلد بود یک مسئله رو جوری عنوان کنه که کلا همه چیز از بیخ و بن عوض بشه مثلا در مورد ماست جوری حرف بزنه که شما باورتون بشه که هیچ قسم قرآن بخوری که ماست سیاهه
اون شخص کسی نیست جز آقای خ.ط

این طرز نوشتن اسامی افراد رو که اول اسم و فامیلیه شخص مورد نظر رو می نویسم از آقای خ.ط تقلید میکنم که تو پستشون که دقایقی قبل از پست بنده نوشته بودن و در اون داستان دروغینی رو به بنده نسبت داده بودند .(پ.ن: من عادت دارم با هر کسی مثل خودش رفتار کنم) جالبه که ایشون در اون پست عملا از بنده اسم بردند و این قضیه کاملا مرتبط با مسائل انجمن بود و کلی لایک هم گرفت ولی پستی که بنده چند دقیقه بعد از ایشون دادم که متنش همین اعلامیه بود(پست اول همین تاپیک که توسط آقای نوازان منتشر شد) و هیچ اسمی از شخصی هم نبردم و فقط خطابم به مسئولین و سمت ها بود مورد هدف ایشون قرار گرفت و گفتند که این پست مربوط به دعواهای آیوائو هست و هیچ ارتباطی با اینجا ندارد و به پست بنده اخطار دادند (برید پست رو ببینید پایین سمت راست علامت کارت زرد هست که نوشته از طرف آقای طالبزاده این پست مورد اخطار واقع شده) و پست بنده رو ویرایش کردند و بعد از اون دوستانشون رو وارد عمل کردند و تهمت هاشون رو از طریقه دوستانشون به بنده نسبت دادند با همون سیاست و ادبیات معروفشون که معرف اذهان همه هست به این شکل که مثلا آقای ایکس: بنده به آقای توماری تبریک میگم ولی ایشون .... فلان فلان اونجا فلان کارو کرده بسان کارو کرده و سر کلاس آقای ایکس حاضر میشده و .... (پ.ن: خدا لعنت کنه دروغگو رو) و در آخر باز هم تبریک میگم به ایشون ..

از اون جالبتر اینکه ایشون در حال حاضر اون تاپیک رو قفل کرده چون میترسیدند از بر ملا شدن خیلی چیزها و همچنین تمام پست هایی که حرف حق توش زده میشد رو پاک کردند و فقط پست های دوستانشون اونجا باقیست البته که یه چند تا از پست هایی که در اون دوستان فقط به بنده تبریک گفته بودند و چیزیه دیگری ننوشته بودند (مثلا ریختنه پته ایشون رو آب ) رو پاک نکردند تا حفظ آبرو بشه
برید ببینید من با سند و مدرک حرف میزنم فقط زود اقدام کنید چون ایشون مدیر انجمن شبیه ساز هستند و هر کاری که بخواهند میکنند.
از اون جالبتر اینکه در آخرین پست اون تاپیک که آقای طالبزاده خطاب به بنده نوشتن هر چیزی که لایق و شایسته خودشون بوده رو به بنده نسبت دادند
مثلا بازی و رفتار کودکانه با خیلی چیز های دیگه خوب حق هم دارند اگر من هم زبونم لال جای ایشون بودم همین کارو میکردم و همین حرف هارو میزدم وقتی که حرف دیگه ای برای گفتن نداشته باشم
و باز هم از اون جالبتر اینه که ایشون تو اخطارشون خطاب به بنده این طور نوشتند:

حد و مرز مباحث

شما مطالب بالا رو خوندید دوستان خودتون دودوتا چهارتا کنید و نتیجه بگیرید .. خنده دار نیست که به بنده گفتند حد و مرز مباحث؟

و باز هم از اون جالبتر گفتند که قراره تو اون انجمن که ایشون از قضا مدیرش هستند و به بنده اخطار هم داده بودند به خاطر حد و مرز مباحث پست جدیدی درست کنند و در اون تمام دروغ ها شون رو در مورد اختلافات با بنده و امثال بنده بنویسند.!! چی بگم یا بهتر بگم چی میتونم بگم ... دیگه حرفی نمیمونه ..

بگذریم..

نقل قول از آقای طالبزاده:
(راستی ... یه چیز کوچک ... اگر خاطرات رو بیان میکنید ، کمی دقیقتر بفرمایید بد نیست . در مورد جی سی ای ، تا اونجا که ذهن کند من یاری میکنه عرض کردم ، چرا جی سی ای بدم ... شما ایرانی هستید . چرا بر نگردید ایران و همینجا فعالیت کنید ... خاطرتون هست یا من دارم دروغ میگم ..؟ یادتونه به دنبال کدوم حرفتون این پیشنهاد رو دادم ؟ کاش اونها رو هم به همین دقت بیان میکردید ... بد نبود ... بعد هم قضاوت رو میسپردید به خوانندها ...)

نظر بنده در این مورد:
آقای برنا شما چرا اون موقع که درخواست جی سی اِ به آقای طالبزاده دادی و ایشون به شما گفته برگردین دیویژن بر نگشتین؟ خوب برادر من بر میگشتین تا ایشون تمام بلاهایی که قبلا سرتون آوردن رو باز هم در بیارن دیگه .. من اینجا حق رو به آقای طالبزاده میدم...

ادامه دارد..

Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
IR-DIR نوشت:

سلام ...

نقل قول:

آقای طالبزاده اگر مایل به جواب دادن هستید قبل از اینکه به بنده جواب بدید اسم خودتون رو از دایرکتوری ایوائو ایران به هر اسم دیگه غیر از این اسم تغییر دهید ، بعد جواب بدید ( البته اگر خواستید ) ...طبق پستی که شما تو فروم ایرواسپیس گذاشتید اعلام کردید که دوستان گول نخوردند یه وقت نکنه آقای توماری از اسم استفی سابق شما سو استفاده هویتی کنند.

اما جواب نوشتار شما رو به موقع همون جایی که در ایرو عرض کردم میدم . امیداورم از نظر شما اشکالی نداشته باشه .

راستی ... یه چیز کوچک ... اگر خاطرات رو بیان میکنید ، کمی دقیقتر بفرمایید بد نیست . در مورد جی سی ای ، تا اونجا که ذهن کند من یاری میکنه عرض کردم ، چرا جی سی ای بدم ... شما ایرانی هستید . چرا بر نگردید ایران و همینجا فعالیت کنید ... خاطرتون هست یا من دارم دروغ میگم ..؟ یادتونه به دنبال کدوم حرفتون این پیشنهاد رو دادم ؟ کاش اونها رو هم به همین دقت بیان میکردید ... بد نبود ... بعد هم قضاوت رو میسپردید به خوانندها ...

شب بخیر ...

از نظر من اشکال داره ! ... 😠

طرف خودتون رو چی حساب فرمودید؟ ... فکر کردید ما پشت گوش مخملین هستیم و حالیمون نیست ؟ ... جنابعالی و سایر دوستانی که در Aerospacetalk دارید توی بحث های اینچنینی که قرار میگیرید، وقتی سنگرتون رو از دست میدید و به قول امروزی ها کم میارید و به قول قدیمی ها لونگ میندازید،برای اینکه اوضاع خرابتر نشه پستها رو سانسور میکنید ... چند روز گذشته شاهد ماجرا بودیم ... هنوز گروه امین توماری چشم باز نکردند شما شروع به قیل و قال فرمودید ، شمایی که داعیه بزگ بودن دارید باید سکوت میکردید نسبت به تاپیکی که گروه جدید راه انداختند نه اینکه ریتم همیشگی بچه بازی رو پیشه کنید ....
بله آقا ... اشکال داره ... اگر حرفی هست همینجا بزنید

اما نسبت به تکه های که پررنگ کردم...

کمی دقیقتر بفرمایید بد نیست
اگر دقیقتر بفرماییم که شما به قولی کم میاری و سینه خیز معروفتون رو میرید!

تا اونجا که ذهن کند من یاری میکنه
تا اونجا که ذهنتون یاری میکنه یا تا اونجا که دوست دارید ذهنتون یاریتون کنه؟

شما ایرانی هستید . چرا بر نگردید ایران و همینجا فعالیت کنید
به همین راحتی ... ؟؟؟ شما گفتید و این آقا قبول کرد و اومد و قصه ما به سر رسید کلاغه به خوشی و خرمی به خونش رسید؟؟ ... اگر میومد و بی آبروش نمیکردی من اسممو عوض میکنم ... اگر زمان بر میگشت تست میکردیم!

من دارم دروغ میگم ..؟
دور از جون ... خدا منو خفه کنه اگه دروغ بگید ، شما دروغ نمیگید آقای محترم، فقط همه چیز رو نمیگید ... اونجوری که دوست داشته باشید با کلمات بازی و فرافکنی میکنید!

میگن چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ... هر بار سعی کردم با احترام بنویسم با برخوردهای به اصطلاح محترمانه شما مواجه شدم که باعث میشد از اینکه با شما دهن به دهن شدم پشیمون بشم ...
همیشه ابتدا با لحن آرام حرف زدم و شما با یه حس ارباب رعیتی سخنرانی کردید برام ، منو جری کردید تا جواب چون شمایی رو بدم که عشق ایجاد نزاع داشتید
یکبار شد درگیری ایجاد بشه و مسئله رو منطقی تمومش کنید؟ ... همیشه عربده و عربده کشی

جدیداً مد شده جملات قصار میگن از زبان ائمه اطهار که ایرانیها رو منکوب میکنه ، متن این احادیث رو وقتی میخونیم و در کنار جملات همیشگی ائمه قرار میدیم به راحتی جعلی بودن اون اکاذیب رو میشه تشخیص بدیم ... الآنم فکر نکنید همه گوشاشون درازه ... چوپون دروغگو هم بیاد از شما چیزی رو بگه ،وقتی جملاتش به صحبتهای شما بخوره قبول میکنیم!!! ... ببینید دیگه چه کردید!!!

یادم نمیره کاربرها میومدن دست به دامن منو چند نفر دیگه میشدن که آقا تورو خدا به ما بگو باید چیکار کنیم، اینا هی مارو سر میدوونن!
از وقتمون میزدیم تا تنبل بازی گروه شما رو جمع کنیم که استبداد کبیر راه انداخته بودید ... انقدر هم ادبیاتتون قشنگ بود که همه رو فراری داده بودید

یادتونه براتون اوایل ایمیل زدم که بیاید مطالب رو از پایه توضیح بدید ...مثلاً VOR رو .... به 24 ساعت نکشید خبرش برام اومد که شخص محترمی اومدن روی IR_MEMBERS و دارن میگن یه (کلی بد و بیره) کسی اومده گفته به من VOR رو بگو ...
خب نگو ... ! ... من مستحق فحش خوردن بودم؟ ... منکرش نشو خواهشاً !!! سند و مدرک ندارم که ثابت کنم چون 2 نفر اومدن گفتن که یکیشون از دوستان خودتون که همیشه پای حرفهاتون رو تشکر میزنه و دیگری هم دوست خودم بود که الآن نه دوست شما یادشه نه دوست من ... !

خود امین توماری میدونه چی میگم ، چرا چند بار گفتم اخلاق مهمه ... همه با اخلاق رو دوست دارن، برای اینکه اگر مثل شما باشه حکومت دیکتاتوری شما رو ادامه بده همین بلا سرش میاد ! من دلم برای این میسوزه!

حالا چرا اینطوری حرف زدم؟؟؟ ... هرکی بخونه زیر زبون میگه اینم که اینهمه حرف زد ادبیاتش خیلی بد بود !!!
شما بهم آموزش دادید چطور باید برخورد کنم آقای رئیس! ... چشممو ببندمو دهنمو باز کنم و با عوام فریبی متن بنویسم ... البته من سرشتم اینطوری نیست و درس ناجوانمردی یاد نمیگیرم ... ببخشید درستون رو افتادم ، آخه تا همینجاشو یاد گرفته بودم 😊 ... سرم بره هم با صداقت حرف میزنم هر چند به ضررم تموم شه ... حد اقل شهامتش رو دارم که اگر هم بازنده نبردی میشم، از خودم اسم خوب بجا بذارم!

الآنم با این 3 تا پستی که علیه شماست و به خدایی که اون بالا هست البته اگر اون خدا رو میپرستید حرف حقه ... تریپ مظلوم نمایی بر ندارید که "دست تو روو شده برام قصه هاتو بلد شدم " !!!!
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
amiralik72
  • amiralik72
  • 51.32% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
12 سال پیش
پیرو فرمایشات دوستان عزیز من هم این نکته رو بگم که خود شخص بنده چندین و چند بار خواستم با شبکه ایوائو ارتباط برقرار کنم و اما چون تجربه کاریم در مورد شبیه ساز پرواز به نسبت کم بود و هنوز هم وارد فیلد خلبانی نشده بودم و اطلاعات کافی هم در رابطه با نحوه کار با شبکه نداشتم و همچنین نحوه برخورد دوستان استف با کاربران تازه وارد را شنیده بودم یکبار هم جرات نکردم از این دوستان یک سوال هم بپرسم! و هر بار که در ایوائو رجیستر می کردم تا مدتی با این شبکه کار نمی کردم تا اکانتم بسته می شد.پارسال هم که یک جلسه کلاس های آموزشی ایوائو رو در تابستون شرکت کردم و انقدر که همه استف عزیز به کاربرای تازه وارد لطف داشتند! جلسات بعدی رو شرکت نکردم.این دوستان به قدری جو خشک و مستبدانه ای در شبکه ایجاد کرده بودند که من همیشه پیش خودم فکر می کردم این جا مگه یه محیط مجازی نیست؟!!! چرا همه اینطور رفتار می کنن؟ مگه خبریه اینجا؟!انگار به خود دوستان هم الهام شده بود که کسی شدند! همیشه از این می ترسیدم که با برخورد بد این دوستان در صورت پرسیدن یک سوال و یا انجام یک اشتباه در محیط پروازی مواجه بشم. و این شد که برای همیشه با خودم عهد بستم که تا وقتی این استف سر کار هستند وارد این سیستم نشم و نشدم و منتظر چنین روزی هم بودم که بالحمدالله روزش رسید و من هم بسیار خوشحال شدم.چون سیستم با مدیریت دوستان داشت زیر سوال می رفت.فک می کنم این اتفاق باید خیلی زودتر از این می افتاد.چون 4 5 سال مدیریت به این ترتیب زمان کمی نبود برای اینکه یه سری ها از دویژن دلزده بشن یا اینکه دویژن رو ترک کنند!
الان هم بسیار خوشحال که کسانی مثل جناب توماری که خلبان( Real) هستند و (رزومشون چه از لحاظ علمی و چه از لحاظ شخصیتی برای همه مشخص هست) و همچنین آقای وحید نوازان به عنوان اعضای اصلی انتخاب شدند. می دونم که استف جدید به موفقیت میرسه چون شخصیت این دو دوست عزیز رو میشناسم و 100% کسانی هم که در پست های دیگه انتخاب می کنند از افراد لایق هستند.در ضمن این رو هم بگم که آقای توماری مواقعی که در وتسیم کلاس های آموزشی بود واقعا از جون و دل مایه میزاشتن و من به شخصه شاهد این قضیه بودم . انتخاب چنین مدیری واقعا به حق هست و امیدوارم که به زودی ارزش از دست رفته ایوائو رو برگردونن به حالت اولش(با انتخاب استف شایسته که هم تحصیلکرده باشند هم با شخصیت باشند هم صبور باشند و... ویژگی های دیگه که تو این مدت از استف قبلی ندیدیم رو داشته باشند!!!)
با امید موفقیت روز افزون برای تیم مدیریتی جدید@};- و جذب دوباره Member های فراری!
saba.h
  • saba.h
  • 54.26% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش
راستش نمیخواستم وارد بحث بشم.گفتم کدورت ها رو بذارم کنار تیم جدید اومده چوب لا چرخش نذاریم.اما دیگه زور داره .من دو ساله عضو این شبکه بودم و کمی و کاستی هایی دیدم اما اینجور که شما مدیر پیشین رو اژدهای چندسر جلوه میدید خودتون هم همچین آش دهنسوزی نیستید که.آقای برنا اول بجای تشریح حس وطن دوستی بگو چندتا کاربر تازه وارد بردی هند،ما که یادمون نرفته جلو سوپروایزر میگفتی انگلیسی بلد نیستم جوابگو نبودی،چی شده حالا نامه به مدیریت کل رو میکنی،بابا بیخیال پیاده شو با هم بریم.آقای توماری شما یه منصبی رو قبول کردید چرا هی دنبال کوبوندن مدیران قبلی هستید؟آقا کارتو بکن زمان همه چی رو معلوم میکنه،انشالا که بتونی به یه جایی برسونی ما که بدمون نمیاد.در ضمن جناب محمدیفر امیدوارم وارد بحث شده اید از اصل موضوعات اطلاع داشته باشید چون کلا روا نیست قاطی بحثی بشید که به احتمال زیاد میتونه بی ارتباط به شما باشه.
UserPostedImage