سلام ...
آقای طالبزاده اگر مایل به جواب دادن هستید قبل از اینکه به بنده جواب بدید اسم خودتون رو از دایرکتوری ایوائو ایران به هر اسم دیگه غیر از این اسم تغییر دهید ، بعد جواب بدید ( البته اگر خواستید ) ...طبق پستی که شما تو فروم ایرواسپیس گذاشتید اعلام کردید که دوستان گول نخوردند یه وقت نکنه آقای توماری از اسم استفی سابق شما سو استفاده هویتی کنند.
اما جواب نوشتار شما رو به موقع همون جایی که در ایرو عرض کردم میدم . امیداورم از نظر شما اشکالی نداشته باشه .
راستی ... یه چیز کوچک ... اگر خاطرات رو بیان میکنید ، کمی دقیقتر بفرمایید بد نیست . در مورد جی سی ای ، تا اونجا که ذهن کند من یاری میکنه عرض کردم ، چرا جی سی ای بدم ... شما ایرانی هستید . چرا بر نگردید ایران و همینجا فعالیت کنید ... خاطرتون هست یا من دارم دروغ میگم ..؟ یادتونه به دنبال کدوم حرفتون این پیشنهاد رو دادم ؟ کاش اونها رو هم به همین دقت بیان میکردید ... بد نبود ... بعد هم قضاوت رو میسپردید به خوانندها ...
شب بخیر ...
از نظر من اشکال داره ! ... 😠
طرف خودتون رو چی حساب فرمودید؟ ... فکر کردید ما پشت گوش مخملین هستیم و حالیمون نیست ؟ ... جنابعالی و سایر دوستانی که در Aerospacetalk دارید توی بحث های اینچنینی که قرار میگیرید، وقتی سنگرتون رو از دست میدید و به قول امروزی ها کم میارید و به قول قدیمی ها لونگ میندازید،برای اینکه اوضاع خرابتر نشه پستها رو سانسور میکنید ... چند روز گذشته شاهد ماجرا بودیم ... هنوز گروه امین توماری چشم باز نکردند شما شروع به قیل و قال فرمودید ، شمایی که داعیه بزگ بودن دارید باید سکوت میکردید نسبت به تاپیکی که گروه جدید راه انداختند نه اینکه ریتم همیشگی بچه بازی رو پیشه کنید ....
بله آقا ... اشکال داره ... اگر حرفی هست همینجا بزنید
اما نسبت به تکه های که پررنگ کردم...
کمی دقیقتر بفرمایید بد نیستاگر دقیقتر بفرماییم که شما به قولی کم میاری و سینه خیز معروفتون رو میرید!
تا اونجا که ذهن کند من یاری میکنهتا اونجا که ذهنتون یاری میکنه یا تا اونجا که دوست دارید ذهنتون یاریتون کنه؟
شما ایرانی هستید . چرا بر نگردید ایران و همینجا فعالیت کنید به همین راحتی ... ؟؟؟ شما گفتید و این آقا قبول کرد و اومد و قصه ما به سر رسید کلاغه به خوشی و خرمی به خونش رسید؟؟ ... اگر میومد و بی آبروش نمیکردی من اسممو عوض میکنم ... اگر زمان بر میگشت تست میکردیم!
من دارم دروغ میگم ..؟دور از جون ... خدا منو خفه کنه اگه دروغ بگید ، شما دروغ نمیگید آقای محترم، فقط همه چیز رو نمیگید ... اونجوری که دوست داشته باشید با کلمات بازی و فرافکنی میکنید!
میگن چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ... هر بار سعی کردم با احترام بنویسم با برخوردهای به اصطلاح محترمانه شما مواجه شدم که باعث میشد از اینکه با شما دهن به دهن شدم پشیمون بشم ...
همیشه ابتدا با لحن آرام حرف زدم و شما با یه حس ارباب رعیتی سخنرانی کردید برام ، منو جری کردید تا جواب چون شمایی رو بدم که عشق ایجاد نزاع داشتید
یکبار شد درگیری ایجاد بشه و مسئله رو منطقی تمومش کنید؟ ... همیشه عربده و عربده کشی
جدیداً مد شده جملات قصار میگن از زبان ائمه اطهار که ایرانیها رو منکوب میکنه ، متن این احادیث رو وقتی میخونیم و در کنار جملات همیشگی ائمه قرار میدیم به راحتی جعلی بودن اون اکاذیب رو میشه تشخیص بدیم ... الآنم فکر نکنید همه گوشاشون درازه ... چوپون دروغگو هم بیاد از شما چیزی رو بگه ،وقتی جملاتش به صحبتهای شما بخوره قبول میکنیم!!! ... ببینید دیگه چه کردید!!!
یادم نمیره کاربرها میومدن دست به دامن منو چند نفر دیگه میشدن که آقا تورو خدا به ما بگو باید چیکار کنیم، اینا هی مارو سر میدوونن!
از وقتمون میزدیم تا تنبل بازی گروه شما رو جمع کنیم که استبداد کبیر راه انداخته بودید ... انقدر هم ادبیاتتون قشنگ بود که همه رو فراری داده بودید
یادتونه براتون اوایل ایمیل زدم که بیاید مطالب رو از پایه توضیح بدید ...مثلاً VOR رو .... به 24 ساعت نکشید خبرش برام اومد که شخص محترمی اومدن روی IR_MEMBERS و دارن میگن یه (کلی بد و بیره) کسی اومده گفته به من VOR رو بگو ...
خب نگو ... ! ... من مستحق فحش خوردن بودم؟ ... منکرش نشو خواهشاً !!! سند و مدرک ندارم که ثابت کنم چون 2 نفر اومدن گفتن که یکیشون از دوستان خودتون که همیشه پای حرفهاتون رو تشکر میزنه و دیگری هم دوست خودم بود که الآن نه دوست شما یادشه نه دوست من ... !
خود امین توماری میدونه چی میگم ، چرا چند بار گفتم اخلاق مهمه ... همه با اخلاق رو دوست دارن، برای اینکه اگر مثل شما باشه حکومت دیکتاتوری شما رو ادامه بده همین بلا سرش میاد ! من دلم برای این میسوزه!
حالا چرا اینطوری حرف زدم؟؟؟ ... هرکی بخونه زیر زبون میگه اینم که اینهمه حرف زد ادبیاتش خیلی بد بود !!!
شما بهم آموزش دادید چطور باید برخورد کنم آقای رئیس! ... چشممو ببندمو دهنمو باز کنم و با عوام فریبی متن بنویسم ... البته من سرشتم اینطوری نیست و درس ناجوانمردی یاد نمیگیرم ... ببخشید درستون رو افتادم ، آخه تا همینجاشو یاد گرفته بودم 😊 ... سرم بره هم با صداقت حرف میزنم هر چند به ضررم تموم شه ... حد اقل شهامتش رو دارم که اگر هم بازنده نبردی میشم، از خودم اسم خوب بجا بذارم!
الآنم با این 3 تا پستی که علیه شماست و به خدایی که اون بالا هست البته اگر اون خدا رو میپرستید حرف حقه ... تریپ مظلوم نمایی بر ندارید که "دست تو روو شده برام قصه هاتو بلد شدم " !!!!
ویرایش بوسیله کاربر
12 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو