سلام جناب بهروزی
بهتره قبل از وارد شدن به بحث ( خصوصاً دوستان جدید ) از گذشته دیویژن اطلاعات کافی کسب کنن ، نه اینکه تا من یا دوستان پست گذاشتیم به اصطلاح سوتی بگیرید و ملا لغتی و عددی رفتار کنید ( مثل اینجا ! که روش خوبی واسه حاشیه زدن و در رفتن از اصل موضوع هست )
موفق باشید
سپهر
با سلام
راستش اینجا قصد دفاع از کسی رو ندارم و بر عکس بعضی دوستان قصد کوبیدن هم ندارم خیلی از دوستان میدونن که خیلی جاها باهم اختلاف نظر داریم(تاکید میکنم اختلاف نظر اگر توهینی بشه مسئله فرق میکنه) اما بیشتر پروازامون هم باهم بوده و بیشترین لذت هم در پرواز باهم دیگه بردیم! درسته که ساعت پروازی زیادی ندارم اما حتی قبل از اینکه دیویژنی تشکیل بشه در ایوائو عضو بودم(اکانت قبلی به دلیل اینکه مدت زیاد فعالیت نکردم پاک شده) و اطلاعات کافی نسبت به دیویژن دارم.قصد بنده هم سوتی گرفتن نیست بلکه میگم دوستان واقعیت رو بگن بله بنده به شخصه شاهد فعالیت ها و پشتکار جناب سیاح بودم.
شما فرمودید در انجمنهای عمومی ایوائو مسائل شخصی رو گفتن منم گفتم از نظر من یک سوال عمومی رو شما با اسم اوردن یکی از اعضا شخصیش کردید که خدا رو شکر بحث شما ادامه پیدا نکرده.بعدش مدیر جدید یک پستی رو گذاشتن که گذاشتنش اونجا از نظر من اصلا درست که نبوده هیچ احتیاجی هم نبوده خیلی راحت میشد در یک انجمن مثل همین انجمنهای ایرانسیم گفته بشه متاسفانه اگر هم بحث وقار بوده ایشون با این کارشون این وقار رو زیر سوال بردن!
در مورد صحبتهای جناب طالبزاده هم والا من سخنگوی ایشون نیستم اما چیزی که من میبینم در تمام صحبتهاشون اولش مخاطبشون رو مشخص کردن در مورد HELL هم که فرمودید قبلا هم واژهایی مثل زندان یا همچین چیزی رو استفاده کردن که فکر نمیکنم مربوط به دیویژن جدید باشه بیشتر با دوران میدیرت خودشون فکر میکنم در ارتباط باشه البته باز هم میگم صحبتهای ایشون رو خودشون اگه لازم باشه میتونن پاسخگو باشن!
و اما جناب برنا من و شما داریم سر این مسائل صحبت میکنیم در حالی که مدیر محترم جدید هر جا هر چیزی دوست داشته باشن میگن بعدشم میگن اگر کسی حرفی زد ادامه ندید که حسودن و کینه ورزی میکنن و به دنبال تنش هستن خلاصه ادبیاتشون رو شما خودتون بهتر میدونید و به راحتی خودشون رو میکشن کنار! و اگر هم حرف شخصی بین من و شما مونده بهتره اینجا ادامه پیدا نکنه البته هر جور خودتون صلاح میدونید بنده ای دی یاهووم رو براتون پیغام شخصی میکنم اونجا فکر میکنم راحتتر میشه صحبت کرد!
و اما حرف اخرم با شخص آقای توماری هست و برای اخرین بار هم میگم چون واقعا دیویژن ایران رو دوست دارم: آقای توماری به عنوان یک عضو کوچک دیویژن خدمتتون میگم اگر به فکر وقار دیویژن هستید نحوه بیانتون رو عوض کنید که خیلی مهمه مطمئن باشید مدیری که برای اولین بار میخواد تیم مدیریت رو در یک نوشته اعلام کنه و نوشتش به جای تشکر از مدیران قبلی (بد یا خوب) با کوبیدن اونها شروع میشه و منتقدین رو حسود و کینه ورز بدونه تاثیر خوبی نداره!جناب توماری مدیریت دیویژن فقط ایونت و کلاس اموزشی نیست درسته اینا مسائل اصلیه اما اختلاف نظر هم همیشه وجود داره که به نظر من شما تو این مورد خوب که عمل نکردید هیچ کلا شانه خالی کردید و هر جا حرفی بخواید میزنید بعدم کسی مخالف باشه دشمنه! شک نکنید که با این نوع برخورد جنجال بیشتر خواهد شد! امیدوارم این دفعه دیگه در دسته حسودان قرار نگیرم!!
با ارزوی موفقیت روز افزون برای مدیران و اعضای دیویژن