سلام جناب بهروزی
در مورد لینک باید بهتون بگم دعوای آقایون با خوشونه...فقط میخوام بگم آقای طالبزاده که ادعا میکنن 38 سالشونه با این پست ها رفتار کاملاً بچگانه ای رو انجام دادن..!! اصلاً تاپیک مربوط به کاربر سویسی هست..آقای بازیاری سوال کردند و MD جواب ایشون رو دادند...جلو اومدن آقای طالبزاده و آقای توماری از شخصیت این 2 دوست کم کرد...چه در نحوه ادبیاتی جفت دوستان چه در انتخاب محل مناسب برای بوکسینگ ! ... با ایمیل همه چی درست میشه...!! علنی کردنش اونم جایی که هیچ ارتباطی به شروع کننده ی بحث نداره رفتاری دور از منطق هست...آدم شک میکنه این دوستان اصلاً در ایوائو مدیر دیویژن بودن با این پست ها...!!
در مورد جناب سیاح کاملاً درست میفرمایید..کمی اغراق بود ( [flower] ) ...ایشون میتونستن به این رقمی که گفتم برسن...شک نکنید..دوستان قدیمی تر میدونن..کاری به ساعت ندارم ( ملا لغتی نباشیم...هدف من نشون دادن علاقه ایشون به ایوائو بود که به آقای طالبزاده و دوستان ثابت شده..!! ) این آقایون کاری کردند این بنده خدا از سیستم فرار کرد...چون با اذیت کردن هایشان و اجازه ندادن به این آقا که از دیویژن ایران بره ( شرایطی که خودشون توش قرار دارن ) باعث شدن که از شبکه بروند....جالبه که تا زمانی که آقای سیاح درخواست تغییر دیویژن داد ، آقایون به فکر گذاشتن کلاس آموزشی برای ایشون واسه پاس کردن امتحاناشون..آقای طالبزاده بیشتر در جریان هستند..درحالی که اون زمان آرزوی کاربران داشتن کلاس آموزشی خصوصی بود...نه پاس دادن کاربران به منوال و آکادمی..!!
الان این آقایون دیگه با کاربر عادی هیچ فرقی ندارن...مدیر هم نیستن مثل بعضی ها کاسه لیسی کنیم... به اندازه ی کافی مهارت پیدا کردم که احتیاجی به کاسه لیسی نداشته باشم...پس اینجا هر حرفی گفته میشه فقط و فقط برای شفاف سازیه...چه 150 ساعت چه 105 ساعت...مهم علاقه بود که آقایون کشتند به حمدالله..!!
بهتره قبل از وارد شدن به بحث ( خصوصاً دوستان جدید ) از گذشته دیویژن اطلاعات کافی کسب کنن ، نه اینکه تا من یا دوستان پست گذاشتیم به اصطلاح سوتی بگیرید و ملا لغتی و عددی رفتار کنید ( مثل
اینجا ! که روش خوبی واسه حاشیه زدن و در رفتن از اصل موضوع هست )
موفق باشید
سپهر
ویرایش بوسیله کاربر
12 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی فرو نکنین لطفاً ...!