Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش

roozbeh.rzv نوشت:

سلام علیکم
خسته نباشید با این توپ پرتون! والا اگر شما بفرمایید الان مشکل چی هست خوشحال میشم!
موارد مثبت و منفی دیویژنو خودم میگم. از مثبتا شروع میکنم چون خودم استفم :دی
مثبت :
1- سایت بسیار کامل دیویژن که در دو زبان فارسی و انگلیسی آماده شده (مطمئنم سایت دیویژنو تا حالا یک دور چرخ نزدید! ببینید چیا داره!)
2- منابع غنی بروزترین چارت ها در سایت دیویژن
3- ارایه چندین تور بسیار عالی از زمان تاسیس دیویژن جدید
4- برگزاری موفقیت آمیز یکی دو تا ایونت خصوصا ایونت IR742 و ایونت روز مراقبت پرواز و ...
5- پاسخگویی سریع و مهربانانه تیم استف به سوالات کاربران و درخواستهاشون
6- افتتاح آکادمی ایوائو ایران که در نوع خودش اولین هست و اون دغدغه شما رو نسبت به عدم آموزشو این بحثا کاملا برطرف میکنه چون خیلی کامله و اقلا در بخش آموزش مراقبت پرواز خیلی جامع هست. از ایرواسپیس ها تا هواشناسیو همه چیز. تازه زبانشم فارسیه. البته این آکادمی الان در مراحل آماده سازی و همینطور که پیشتر هم اطلاع رسانی شده ایشالا تا اواسط بهمن آماده میشه.

حالا منفی :
1- در بحث آنلاین نایت ها در اوایل خوب پیش رفتیم ولی بعدش متاسفانه خیلی نامناسبه و اصلا قابل قبول نیست!!
2- سنتر تهران متاسفانه دیر به دیر فعال میشه. از تمامی دوستانی که ریتشو دارن فقط آقایان آملی، نادری، شعبان و بالازاده گهگاهی آنلاین میشن که بنده بعد از تماس با مدیریت دیویژن و بعد از گذروندن دوره آموزش این پست، این اجازرو گرفتم که با وجود نداشتن ریت (به دلیل استف بودن باید برای امتحان و گرفتن ریت یک سوپروایزر حاضر باشه و هماهنگی با سوپروایزر قدری مشکله. یک بار هم امتحان دادم که به دلیل عدم وجود ترافیک مناسب کنسل شد) در مواقع مورد صلاح مدیریت و دپارتمان مراقبت پرواز ، به بنده اجازه باز کردن واحد سنتر داده میشه.
3- عدم ادامه کلاس های آموزشی (البته این بدلیل مشغله کاری دوستانی هست که آموزش میدن)
4- عدم حضور اعضا در کانال صوتی تیم اسپیک دیویژن به دلیلی که واقعا نمیدونم! حتی خود استف ها هم نمیان! منم به شخصه نمیرم انقد دیدم هیچکس نیست! ایشالا بزودی یه نوتم در این مورد میزنیم
5- تعداد کم ایونت های برگزار شده
6- متاسفانه تنش در دیویژن خیلی زیاده و باید یه آشتی کنونی ایجاد بشه که متاسفانه هیچکدوم از طرفین حاضر نیست کوتاه بیان!

موارد دیگه یادم اومد همینجا میگم.

در ضمن، دوستانی که از بعضی چیزها راضی نیستن و انتقاد یا پیشنهادی دارن، حتما به استف مربوطه اطلاع بدن! اگر با سایت مشکل دارید، میبینید جایی مشکلی هست، صفحه ای خرابه، ... چه میدونم هر مشکلی که تو سایت میبینید به بنده به نشانی [email protected] اطلاع بدید تا در اسرع وقت رسیدگی بشه. اگر مشکلی در آکادمی میبینید با واحد آموزش ، [email protected] به همراه سی سی به [email protected] ارتباط برقرار کنید. اگر میبینید یکی از اعضا از قوانین تخطی میکنه به [email protected] و [email protected] ایمیل بزنید. اگر میبینید یکی از کنترلرها مشکلی ایجاد کرده با [email protected] تماس بگیرید. اگر میبینید استفی کارشو به درستی انجام نمیده به [email protected] ایمیل بزنید. اگر در ذهنتون هست که ایونتی برگزار بشه و میخواید پیشنهادش بدید یا یک تور طراحی کردید و مایلید تمام اعضای در اون شرکت کنن، به [email protected] و [email protected] ایمیل بدید.
همه چیز دست استف نیست. خود اعضا هم باید حرکتی از خودشون نشون بدن. ممکنه استف متوجه مشکلی که وجود داره نشه. شما باید بهش یاداوری کنید!

=================

سلام سپهر جان
مواردی رو که به من مربوط میشه اینجا عنوان میکنم باقیش ایشالا بعدا
والا من نگفتم از دیویژن راضیم! هم بدیاشو گفتم هم خوبیاشو. تعدادشونم یکی بود! هیچوقت طرفداری بیخود نکردم! گفتم آره، یه جاهایی واقعا بد عمل شده، و یه جاهایی هم خوب.
در مورد اون ایمیل، وقتی شما به کل استف ایران ایمیل میدید، یعنی به همشون مربوط بوده که دادید دیگه! اگه مربوط نبوده ولی ایمیل دادید، میشه مصداق بارز همون اسپمی که خودتون فرمودید!! تازه اگه بحث اسپم و ایمیل بی ربطه که شما خودت اسپمر محسوب میشی با اون ایمیلت که به کل استف هند دادی!! اصلا یه ذره ام نمیشه گفت به اونا مربوط بوده! الان خوبه اونام برن به executive بزنن بگن اسپمه اسپمه!! من هم از جانب خودم حرف میزنم، نه آقای توماری یا هر کس دیگه! من فقط نظر خودمو میگم! نگفتم دیویژن خیلی عالیه و فلانه و بمانه! آقا دیویژن خیلی جاها مشکل داره، همرو هم لیست کردم تا جایی که به ذهنم رسید و گفتم اگه بازم به ذهنم برسه میام میگم! واقعیته! همه میبینن! نمیشه مشکلاتو قایم کرد!
در مورد سایت که کاملا به خودم مربوطه، عرض کنم خدمتتون که قالب از دیویژن انگلستان هست، درست. ولی خیلی از دیویژنها قالبشون همینه و اتفاقا به نظر من این یک مزیته که همه یکپارچه بشن و اونایی هم که نیستن به نظرم باید بشن! قبول کنیم که سایت دیویژن در حال حاضر از تمامی سایت هایی که این دیویژن داشته قابل قبول تر و کاملتر و به روز تره. البته کاستی ها هم همیشه هست و خوشحال میشم دوستان بهم گوشزد کنن که اصلاح بشه تا حد امکان. یه لیست از دیویژنهایی که همین قیافه رو دارن:
انگلستان، آمریکا، هند (دیویژن خودتون)، ترکیه، امارات، کویت، اندونزی، کانادا، استرالیا، عربستان، سوریه، سوئد و ...
قالب آکادمی هم کی گفته مال آمریکاس؟؟؟ میشه بفرمایید؟؟ متن آموزش‌ ها مال آمریکاس که اونم قرار نیست اصلا بذاریم! ترجمه اون رو میذاریم نه خودشو! که فک نکنم هیچ حرفی و هیچ اشکالی در این زمینه باشه!
لازم به ذکره از انگلستان بخاطر قالب و از آمریکا بخاطر مطالب، اجازه کتبی گرفتیم و در سایت هم نوشتیم.
راستی، درسته قالب سایت اصلش مال انگلستان بود، ولی برای قسمت فارسی خیلی دردسر و زحمت کشیده شد. چون قالب فقط برای زبانهای چپ به راست طراحی شده بود و اصلا طراحش به این فکر نبوده که اصلا زبانهای راست به چپی هم وجود داره و در واقع یک دور باز نویسی کردم کد ها رو. اگه دقت کنی میتونی قالب امارات و کویت رو ببینی که چقد داغونه!
راجب از دیویژن رفتن ها هم که فکر کنم منظورت دوستان ایرلاین پرشین هست که دلیلش کاملا مشخصه !! IRN002
فکر کنم هیچ examinerی مادرزاد examiner نبوده!! خوب اینو که هرکسی میدونه وقتی یکی بخواد برای اولین بار در یک سطحی اگزم بگیره باید زیر نظر کس دیگه ای باشه! هیچ شکی تو این قضیه نیست!
ولی خوب در زمینه امتحانات هم برای خود من خیلی مشکل وجود داره چون چند ماهه منتظر امتحان هستم. برای بقیرو در جریان نیستم والا.
هنوز در مورد اینکه ایمیلهارو اسپم تشخیص دادی متقاعد نشدما!

و جواب آقای ضیایی (اگه املاش غلطه، که فکر کنم نباشه، ببخشید به بزرگی خودتون ببخشید) ...
کاملا با شما موافقم که بعضی دوستان که نامبردن اسمشون درست نیست، هنوز توانایی کنترل ندارند. حق با شماست. هیچ حرفی در این زمینه نمیتونم بزنم!
بقیه دوستان رو کار ندارم، لطفا اگر در کنترلینگ من مشکلی دیدید، حتمنه حتمنه حتما بهم بگید! بدون شوخی میگم. واقعا خوشحال میشم بدونم اشکالاتم چیه پس لطفا اگر در حال پرواز من حتی گراند همون علی اباد صفلا به قول شما بسته بودم و مشکلی دیدید بصورت چت برام بنویسید تا دیگه تکرار نکنم. ممنونم دوست من
آقای مرصعی ببخشید تاپیک تبریک شما به اینجاها کشیده شد. البته کاملا دوستانه با هم صحبت کردیما

در مورد ایمیل بگم که بنده EC هستم موظف هستم تشنجهایی که بین دیویژنی بوجود میاد رو به مقامات بالاتر گزارش بدم چون به اصطلاح یک مدیر بالاسرم هست ( IN-HQ ) خودم زیر نظر اونا هستم !( به بقیه استف ها دادم تا دیگه به من اصرار نکنن که ایوینت با دیویژن ایران بزار! ) همه فهمیدن که مدیرش وقتی اینجوری تنش ایجاد میکنه ارتباط با این دیویژن معنی نداره ! اما از اونجایی که ظاهراً آقای توماری که خودشون مسئول همه افراد در دیویژن هستند، باید به بقیه استف هاشون جواب پس بدن و به همه استف ها ی ایران ایمیل فرستادن بنده هم این ایمیل رو Reply to all کردم تا یه جورایی اعاده ی حیثیت بشه ! جناب توماری احساس کردن خیلی شیر شدن که بهونه الکی بگیرن و به اصطلاح قدرت نمایی کنند ! اما خب از همون ایمیل به علیه خود ایشون استفاده شد ! خود Executive هم در جوابی که به من دادند از کاری آقای توماری شک شده بودند ! اما بدونین من از پس هرکسی برنیام از پس شما دوستان تازه استف و حاشیه پرست خوب برمیام ! شما هم به Executive میل بزنید بگید اسپم هست ! ببینید Executive چه جوابی بهتون میده ! اگه آقای توماری قبل از ایمیل دادن با همون دوستانی که ازشون حرف شنوی دارن مشورت میکردن میفهمیدن که اگه ایمیل نمیدادن کار به Executive نمیرسید ؟! وگرنه میشه دخالت تو کاری دیویژن رو برام معنی کنید ؟!

کلاً شما به غیر از وبسایت چه نقطه قوتی رو تو دیویژن میبینید ؟ اینکه آقای توماری به استف ها میگه شما نمیخواد کاری کنین فقط اسمتون تو لیست باشه ؟
آقا روزبه ! خیلی چیزهارو شما اطلاع ندارید ! و لزومی هم نداره که جایی بازگو بشه ! همیشه قبل از اینکه با توپ پر بیاین جلو 1 % فکر کنین که ممکنه قضیه ای باشه شما خبر نداشته باشید ! در مورد وبسایت دیویژن هم کاربران تا اونجایی که میدونم ناراضی هستن و از قالب آماده خوششون نمیاد ! دیویژن هند هم داره وبسایت خودش رو طراحی میکنه که بخش ایونتش رو کاملاً در اختیار بنده قرار داده !

فقط دوستان Persian Airline نیستند که از دیویژن رفته اند ! دوستان دیگه هم رفتند که خبر ندارید ! ببین میگم خبر نداری از خیلی چیزا ! 😁 ( از آقای توماری بپرسید ! )

نقل قول:

فکر کنم هیچ examinerی مادرزاد examiner نبوده!! خوب اینو که هرکسی میدونه وقتی یکی بخواد برای اولین بار در یک سطحی اگزم بگیره باید زیر نظر کس دیگه ای باشه! هیچ شکی تو این قضیه نیست!
ولی خوب در زمینه امتحانات هم برای خود من خیلی مشکل وجود داره چون چند ماهه منتظر امتحان هستم. برای بقیرو در جریان نیستم والا.

پس چرا آقای توماری به همون دوستمون که از دیویژن خارج شدند در آخرین ایمیل گفته من هفته ای 3،4 تا Exam میگیرم ، وقت ندارم! ، جریان چیه ؟ به من ربطی نداره که Exam گرفته میشه یا نه ! میخواستم جواب شما رو با ایمیل آقای توماری بدم !

خیلی وقته نمیبینیم کسی امتحان بگیره ! نه تنها شما بلکه دوستانی هستن قبل شما ، ماهها منتظر امتحان گرفتن هستن !

در مورد زبان انگلیسی هم بنده EC هستم ، طبیعی هست که اشتباه انگلیسی ممکنه از بنده سربزنه ! اما یه DIR که حرفش مثل سوپروایزر هست نباید اینجوری حرف بزنه ! اینه که بی آبرویی میشه ! بی آبرویی یعنی آقای توماری پرواز تهران - کرمان بزنن ، سر از چابهار دربیارن چون پای سیستم نبودن که بشینن ! این برای هر دایرکتوری یعنی افتضاح !

بی آبرویی یعنی اگه به فروم دیویژن ایران تو ایوائو سر بزنیم مشخص میشه میبینیم که دایرکتور کلمه ی City رو به این صورت جمع ببنده Citys ! اینجا  ! ( البته عکس هم موجود هست در صورتی که آقای توماری این تاپیک رو اصلاح کنند ! هرچند اصلاح هم کنند تاریخ اصلاح زیر پست زده میشه ! ) شما یه دایروکتور به من نشون بده که مشکل زبان انگلیسی داشته باشه ! این افتضاحه !

خواهشاً اگه مدیریت بلد نیستید کنار بکشید ! به خدا شرف داره کسی اینکاره نیست خودش بگه من مدیریت بلد نیستم ! نه اینکه سر لجبازی و خودسری دیویژن رو نابود کنه ! ( البته از نظر شما استف دیویژن حرکت رو به جلو داره با اشکالات زیاد ! )

کسی از قدرت و کشور خودش بدش نمیاد ! بنده میتونستم دستیار آقای توماری بشم ! اما نخواستم و به کارم تو دیویژن هند ادامه دادم ! چرا از دستیاری آقای توماری دست کشیدم ؟ برید یکم فکر کنید ببینید برای چی نیومدم دیویژن ایران ! به نظر خود بنده آقای توماری شخصیت بسیار متزلزلی دارن ! حرفاشون رو 180 درجه عوض میکنن و کلاً آدم دیگه ای میشن ! ( اثباتی برای این حرف وجود نداره اما خود آقا امین خوب در جریانه ! خواستید هم بگین دروغ میگم ، کاری به شماها ندارم ! میخوام حقیقت رو متوجه بشید ! )

اخیراً هم متوجه تناقض های حرفهاتون با آقای توماری شدم ! امیدوارم مشکلی بین شماها وجود نداشته باشه ! [flower]

آقای بالازاده و توماری هم به هم Award الکی میدن ! اثبات برای این حرفم دارم ! میخوام بگم بعضی از دوستان ( بلا نسبت شما روزبه آقا ) با عقده میدیرت دارن دیویژن رو هدایت میکنن !

بیاین ایندفه تو سرو کله هم بزنیم بلکه مشکل ایران برطرف شه !

با تشکر
سپهر عبادی برنا

عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش
http://iransim.ir/forum/default.aspx?g=posts&m=8364#post8364 
Persian Repaints
12 سال پیش
متاسفانه دعوا در دیویژن ایران تمام بشو نیست.
از تمامی دوستان خواهش می‌کنم حداقل به خاطر وطنتون هم که شده این دعوا هارو پایان بدید.بیایید گذشته رو فراموش کنیم. به آینده فکر کنیم روزی که هیچ‌کس به خاطر خصومت شخصی خودش و چند تای دیگه رو از دیویژن ایران خارج نکنه.
Cpt.mohammadifar
  • Cpt.mohammadifar
  • 50.02% (معمولی)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش

roozbeh.rzv نوشت:

سلام دوست عزیز. اول از همه درخواست دارم اسم تاپیک رو اصلاح بفرمایید. اینطوری که خوب معلومه تهش به کجا میرسه! پیشنهاد من: بحث و تبادل نظر پیرامون دیویژن ایران
همینجا بگم شخص بنده اصلا دنبال دعوا نیستم! کاملا دوستانه و با احترام صحبت میکنم. با هیچکس هم دشمن نیستم. فقط میخوام به یه نتیجه گیری برسیم که انشاالله در جهت اصلاح کاستی ها و حرکت رو به جلو باشه.
ممنون و متشکر :)

و علیکم السلام ؛

اول باید یادآوری کنم که پاسخ شما پیش بنده محفوظ هست، اما صلاح میبینم شما جواب دوستان رو بدید و بعد وارد بحث با بنده بشید چراکه دوگانگی ایجاد میشه !
اما فعلاً پاسخ همین پست رو خدمتتون عرض کنم :

- با درخواستتون موافقت نشد، دوست نداشتم به این صراحت بگم خدمتتون اما بی تجربه بودنتون بر بنده موضوعی اثبات شده است ... البته تأیید صلاحیت شما از اشخاصی معلوم الحال بعید نیست چون خود ایشان هم صلاحیت ندارند
- شاید بنده بیرون از این فضا با افراد دوست صمیمی باشم اما داخل محیط کار یا بعنوان مثال اینجا، با هیچ احدی تعارفی ندارم،هر چیزی جایگاه خودشو داره چه واحد و چه متقابل لذا احترام جای خود، بحث هم جای خود... بنده هم با احترام با شما سخن میگم تا زمانیکه بدنبال حقیقت باشید! در صورتی که وارد ابهام بشید بیدارتون میکنم !
- بدنبال نتیجه هستید؟ ... پس به دادگاه من خوش آمدید [bowing]
پیشفرض تنیجه : بی لیاقتی نسبت به خدمترسانی در برابر ایران و ایرانی
پیشنویس حکم : تا وضع وخیمتر نشده تمومش کنید

- جسارتاً سن شریف چند سال هست؟ چون وقتی مطالبتون رو میخونم حس میکنم دارم با مربیان مهد کودک صحبت میکنم یا به قولی "خاله شادونه" !
بسه پسر جان ، چقدر از این عبارت بچه گانه استفاده میکنی؟ از چی میترسی؟ ... وقتی تحمل شنیدن حقیقت ، تحلیل شدن و یا حرف مخالف رو نداری، خیلی کار اشتباهی کردی که مسئولیت پذیرفتی 😠 یکم محکم باش ، چقدر بی تجربگیت رو میخوای نشون بدی؟ هی بعد هر پست عین بهمن هاشمی میگی با من مهربون باش [blackhee] ... والا به خدا

وقتی به دوستان میگم بنده عادت ندارم با فرد جزء صحبت کنم و با رأس امور کار دارم، از من خرده میگیرن ... خب بفرمایید ، اینم مصداق بارزش ...

انشاالله در ادامه هستم خدمتتون [approve]

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش

Persian Repaints نوشت:

متاسفانه دعوا در دیویژن ایران تمام بشو نیست.
از تمامی دوستان خواهش می‌کنم حداقل به خاطر وطنتون هم که شده این دعوا هارو پایان بدید.بیایید گذشته رو فراموش کنیم. به آینده فکر کنیم روزی که هیچ‌کس به خاطر خصومت شخصی خودش و چند تای دیگه رو از دیویژن ایران خارج نکنه.

تا وقتی دیویژن ایران غوطه ور در مشکلات هست این دعواها اجتناب ناپذیر هستن !

کسانی که از دعوا خوششون نمیاد بهتره اصلاً نیان تو این تاپیک ! یا حداقل پست ندن که تمومش کنید و بحث رو کنار بزارید !

اگه الان بگیم خیلی دیویژن ایران خوبه و داره پیشترفت میکنه داریم هم سر خودمونو شیره میمالیم هم به دوستان تازه وارد خیانت میکنیم !

باید اعتراض وجود داشته بشه تا نقاط ضعف برطرف بشه !