و دوست عزیزم سپهر خان،
اولش اینکه تشنج بین دیویژنی نبوده اصن! دومنش من هرگز دنبال حاشیه نیستم! اینجام جنگ نیس بخوای از پس کسی بر بیای یا بر نیای! من هم مثل شما نیستم که بخوام تشنج ایجاد کنم به executive میل بزنم.
من اصلا با توپ پر نیومدم! نصف حرفای دوستان رو قبول کردم! با توپ شما میومدم که ... در مورد نارضایتی از سایت دیویژن، تا به این لحظه بنده هیچ فیدبک منفی راجع بهش دریافت نکردم جز آقای پارسیان که در همین انجمن فرمودند که قالب یکنواخته. بقیه دوستان همه کاملا راضی بودن. اونایی هم ناراضی بودن به گوشم نرسوندن!
ظاهرا شما خیلی خوب خبر از همه داری که کی رفته و کی به کی چی میل داده ها! مشکوکه!
در مورد تناقض با حرف های آقای توماری، والا نمیدونم کدوم حرفم متناقض بوده. به صراحت عرض میکنم هیچ مشکلی با هیچ کس ندارم
من مگه دیوانه ام یه دفعه میل بزنم به Executive !؟ اگه آقای توماری به بنده ایمیل نمیدادن و حرف غیر منطقی نمیزدن هیچ وقت این مسائل بوجود نمیومد ! ( دورغ میگم ؟! )
بازم گفتم متاسفانه بنده خبر زیاد دستم میرسه ! اکثر کسانی که میشناسم از قالب دیویژن به عنوان کپی یاد میکنند و ناراضی هستن ! ( نمیدونم شاید اخلاق ما ایرانی ها هست )
ظاهرا شما خیلی خوب خبر از همه داری که کی رفته و کی به کی چی میل داده ها! مشکوکه!
چی مشکوکه ؟ شما هم اگه حاشیه برات درست میکردن خیلی حساس میشدی رو اخبار دیویژن ! [approve]