mohsenfff
  • mohsenfff
  • 52.26% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
11 سال پیش
دوستان گرامی همان طور که از عنوان تاپیک پیداست میخوام دعوت کنم از کلیه علاقه مندان که یک هفته از وقتشون رو اون هم نه به صورت دائم بلکه روزی 1 تا 2 ساعت اختصاص بدن به توسعه سنری ایران برای fsx
خیلی ساده تر از اون چیزی هم هست که فکر میکنید
هدف اصلی در کوتاه مدت اینکه وضعیت سنری ایران و یا حداقل مسیر پروازی بین شهرهای اصلی ایران از این وضعیت اسف بار بیاد بیرون.چون متاسفانه هیچ جای این سنری شبیه ایران نیست
در دراز مدت و ظرف چند سال میشه کم کم فرودگاه و نمیدونم انواع و اقسام جزئیات رو اضافه کرد
هدف اینکه یک سنری درست کنیم که از فاصله 10000 فوتی چیزی شبیه به ایران به نظر برسه.
مراحل کار هم بسیار ساده است:
1-برنامه SBuilderX رو دانلود میکنیم و نصب میکنیم و آموزشش رو هم از همین بخش فورم دریافت میکنیم
2-شب ها که دانلود رایگانه میذاریم برنامه خودکار تمام عکس های گوگل مربوط به استان خودمون رو بگیره .زوم هم بین 11 تا 13 کافیه .
3-فردای اون روز تمام عکس ها رو کامپایل میکنیم و فایل نهایی رو کمپرس کرده و در اختیار بقیه قرار میدیم و بقیه هم فایل هاشون رو در اختیار ما قرار میدن این روند ممکنه از یک هفته تا یک ماه بسته به مساحت استان و وقت کاربر متغیر باشه
تمام
به همین راحتی
در این میان ممکنه یه سری سوالاتی هم پیش بیاد از قبیل
سوال:آقا کی حسه این کارها رو داره ، حالا یه روزی که یکی صحنه شهر یا دهاتی از ایران رو ساخت میریم دانلود میکنیم تا اصلاع ثانوی هم سنری orbx که هست همینو میریم میزنیم تو رگ.
جواب:متاسفانه چنین چیزی تا امروز که من این تاپیک رو زدم وجود نداشته. با اینکه آموزش هم به اندازه کافی بوده اما چون سازمان دهی و برنامه ریزی وجود نداشته سنری ایران به هیج جای نرسیده و در حد ویرایش فرودگاه و ساخت یک شهر باقی مانده .بنابراین بعیده که تا 100 سال دیگه هم سازمانی یا اشخاصی بخوان این کار رو بکنن . بنابراین اگه بخوایم اتفاقی بیفته باید خودمون دست به کار بشیم
سوال:چی چی این وسط گیر من میاد؟
شما اگه زحمت بکشی و استان خودت رو تکمیل بکنی و در اختیار دیگران قرار بدی و 30 نفر دیگه ای هم مثل تو فکر کنند در نهایت تو یک ماه یا حداکثر چند ماه میتونی بر فراز کل ایران پرواز کنی.تو یه استان میسازی اما 31 استان نصیبت میشه. اگه 100 نفر مثل تو فکر کنند میتونی یک سوم یک استان رو بسازی و کل ایران رو تحویل بگیری
سوال:حالا سخته یا آسون؟
مثل آب خوردن فقط کافیه آموزش اولیه رو تو یک ساعت یاد بگیری و بعدش شب ها یه سری عکس دانلود کنی و فرداش این عکس ها رو به هم بچسبونی .اینکه کجاها رو دانلود کنی و چقدر دانلود کنی هم من نقشه رو بهت میدیم. شما فقط یه اینترنت پرسرعت لازم داری و یه کامپیوتر با رم خوب.نه میخواد فکر کنی نه میخواد خلاقیت از خودت نشون بدی نه وقتی تلف کنی.
سوال:پس بقیه آموزش ها از قبیل طراحی شب ،آب ،شیب زمین و ..برای چیه؟
جواب:اینها آموزش سطح متوسط رو به پیشرفته هستند که برای صحنه هایی است که یک شکل و ریخت درست و حسابی داشته باشه .هدف ما در مرحله اول اینکه حداقل یه شبه ایرانی بسازیم که کوهش شبیه زاگرس و دماوند باشه در آینده میشه کم کم جزئیات رو اضافه کرد.
سوال :حالا من هم اومدم و مشارکت کردم اگه بقیه نیومدند چی؟
جواب :هیچی پروژه رو کنسل میکنیم.
سوال:آقا این ملت مرده خوردن .من بشینم از وقت و زندگیم بزنم که آقا و خانم x و y برن دانلود کنن حالشو ببرن؟
جواب :این پروژه برای کسانیه که عشق پرواز دارند و بس و اگه میخوان سنری بسازن برای عشق خودشون میخوان این کار رو بکنن. میخوان وقتی از رو ایران حرکت میکنند به جای تکسچرهای تکراری و حال به هم زن کوهها و دره های ایران رو ببینن .پس این کار صرفا عشقیه. در ضمن اینکه همان طور که قبلا هم گفتم نه عجله ای است روزی یک ساعت هم کافیه و اگر احیانا کسی هم نیمود پروژه تعطیل میشه .
سوال:: حالا کی به کیه؟
جواب : فعلا این اولین پست من برای جلب همکاریه نه با مدیر سایت هماهنگی کردم و نه دستیاری دارم.شما آقا یا خانمی که علاقه مندید میتونید یه پیغام به من بدید. اگر افراد زیاد شدن و کسانی بودن که در یک استان زندگی میکردند من شماها رو به هم معرفی میکنم با هم میتونید کار گروهی کنید،اطلاعاتتون رو با هم در میان بذارید،در این سایت در ضمن کار دوستان جدیدی پیدا کنید و میتونید در آینده پروژه های بسیار گسترده ای رو مثل ساخت فرودگاه ،ترافیک و غیره و.. به اتمام برسونید.
یه کار دیگه هم که میتونید بکنید اینکه همون کار سابق رو انجام بدین یعنی بشینید دست رو دست بذارید و منتظر باشید تا بقیه یه کاری انجام بدن و قید کار گروهی رو بزنید که در نهایت همون نتیجه قبلی رو خواهد داشت.

به هر حال اگه مشتاق بودید یه پیغام برنید شاید افرادی پیدا شدند که مثل شما فکر میکردند و شاید تونستیم برای اولین بار در ایران یه کار گروهی رو آغاز و به اتمام برسونیم

من تا یک ماه منتظر میشم تا هر کی این تاپیک رو دیده و مشتاقه برای همکاری پیغام بده اگه تا یک ماه تونستم یه 10 نفری جمع کنم از ماه آینده کار رو شروع خواهم کرد.
با تشکر از همه شما.
د
Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
11 سال پیش
با سلام خدمت عزیزان . . .@};-

من قبلا هم این نوع تایپیک رو گذاشته بودم چه در مورد طراحی سنری و چه کمک در ترافیک اگه یادتون باشه , در مورد ترافیک که تورج عزیز با کمال میل قبول کردند و ترافیک من به مشکل بر خورد ولی در

مورد سنری باید یک فکر اساسی کرد , اگر میبینید که این همه کم و کاستی در مورد شبیه ساز پروازمون هست چه در FSX و چه در FS2004 کم و کاستی از خودمون هست و میتونیم بهتر و بهتر باشیم به دو

دلیل زیر:

1. تمام امکانات طراحی رو داریم .

2. طراحان خوب داریم چه برای سنری چه برای بازنقش و . . .

حالا یه مساله هست , کسی که یک بازنقش یا سنری رو طراحی میکنه یا رایگان در اختیار عزیزان قرار میده یا به صورت فروش , اگر رایگانه که هیچ و اگر پولی باشه به نظر من بهتر هست چون هم طراح یه چیزی

گیرش میاد هم طراح تشویق میشه برای کار بعد و در نتیجه پیشرفت و بهبود خیلی مسائل البته اگر خیلی چیزهارو یاد بگیریم و رعایت کنیم و در حق طراحی که روز و شب زحمت کشیده . . .
Co-pilot
  • Co-pilot
  • 54.84% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
11 سال پیش
سلام برادر محسن ... چه عجب از این ورا [blackhee]

برادر این بیانیه ای که شما دادی رو من خیلی وقت پیش توی ذهنم داشتم .ولی متاسفانه به دلیل مشکلاتی مثل نبود سهولت ، خستگی کار و نداشتن ذوق کافی موجب میشد که فعالیتم متوقف بشه .. من خودم یکارایی صورت دادم که میشه گفت تنها 25 درصد کار رو پیش رفتم 😊
من با گفته ابراهیم موافقم .... این پروژه که به امید خدا اگه راه بیفته و محال بدونم تعداد کثیری اعلام حضور کنند زحمت بسیار زیادی داره ... جنگ اول بهتر از صلح آخر ( همین الآن مقوله هزینه پروژه تو کار باشه ، هم تعداد بالایی شروع به کار میکنن و هم پروژه زودتر به امید خدا شروع به کار میکنه 😍 انشاءالله که سینری ایران هرچه زودتر ساخته بشه 🙏

به هر حال من اولین نفری هستم که اعلام حضور میکنم 😄 قبلا هم یکارای کردم .. کیش و اهواز

kish island

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

AHWAZ

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage
mohsenfff
  • mohsenfff
  • 52.26% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
11 سال پیش
بله منم کاملا موافقم.حالا ما این تاپیک رو میذاریم اگه افراد بالای 10 نفر شدند کار رو شروع میکنیم اگر هم که دیدیم خبری نیست خوب دیگه مجبوریم قید کار رو بزنیم
برادر تبریک میگم کارهای قشنگی انجام دادی.
تشکر میکنم از دو دوست عزیزی که تمایل به همکاری کردند.
capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
11 سال پیش
سلام ، منم موافقم و اعلام آمادگی برای همکاری می کنم اما در زمینه طراحی 3D و محوطه سازی فرودگاه ها آخه تکسچر هم وقت گیره هم فریم ریت استفاده کننده هارو پایین میاره و اونقدر ها هم واقهی نیس آخه گوگل چن وقته آپدیت نیس بگم چن سال بهتره و بیشتر مثل یه عکس پایین صفحه هست
که از بالا زیباست اما از نزدیک خیــــــر مگر چراغ سه بعدی بش اضافه بشه اووووووووووووووو فقط یک شهر چن ماه وقت میبره حالا یه کشور دیگه...
اما مسلما با همکاری همدیگه میتونیم

UserPostedImage
UserPostedImage