سلام به همه دوستان @};-
آقای محسن ، من از پیشنهاد شما استقبال میکنم و دوست دارم در این مورد یه کاری کرده باشم [approve]
ولی نیاز به آموزش مقدماتی دارم ، هر چند یه کارهایی کردم ولی با برنامه SBuilderX آشنا نیستم . به طراحی فایلهای افکد هم آشنا هستم که امید وارم به کار بیاد و البته چندتا مورد دیگه ...
این نظر شخصی من هست که کارهایی در این حد بهتره فروشی نباشه و به صورت رایگان برای همه رو سایتهایی مثل فلایت سیم قرار بگیره تا زمانی که به یاری خدا به حد حرفه ای برسیم .
حلا برادر اگر عدد افراد به 10 نرسید بازم لطفا اونای دیگه رو شهید نکن و بالاخره یه استارتی باید به این کار زد هر چند بعضی از دوستان ( آقا یوسف ) عزیز قبلا کارهای خوبی ارائه کردن و بعضی دیگه هم در حال کار روی طرحهای خودشون هستن.
Co-pilot جان دمت گرم معلومه تو این مورد یه کارایی کردی . من عاشق اهواز و کلا جنوب ایرانم [barareh] کارون آرومه ولی غرور داره
متشکرم از شما
والله دلیلی که میگم حداقل 10 نفر برای اینکه کار زیاد سبک نیست من نمیخوام کار به دوش فقط چند نفر بیفته و بقیه فقط از دسترنج دیگران استفاده کنند .پولی کردن این طرح هم که بچه ها میگن در همین راستاست.شما یا در کار شرکت کن و یا اینکه با یه اندک پولی بقیه رو که وقتشون رو میذارن رو این کار ساپورت کن.اگه همین الان به شما بگن آیا حاضری 5 یا 10 هزارتومن بدی ولی در عوض تمام سنری ایران رو داشته باشی آیا قبول نمیکنی؟
حالا یکی میگه پولی ،یکی میگه مجانی .
به هر حال یه حد وسطی باید اینجا مراعات بشه
اگه قراره کار پولی بشه پس کیفیت هم باید بره بالا .و وقت زیادی رو هم باید بذارید روی کار و علاوه تعداد همکار هم باید زیاد باشه
اگه قراره مجانی باشه میشه کیفیت کار رو پایین آورد یعنی لازم نیست اتوژن و عکس های با کیفیت بالا و تکسچر اضافه کرد.کیفیت در بدترین حالت هم به نظرم خیلی از کیفیت دیفالت fsx بهتر خواهد بود.
به هر حال اگه قراره این کار انجام بگیره باید همه با هم به یه توافقی برسیم
توافق در تعداد افراد ،توافق در کیفیت کار ،توافق در نحوه همکاری ،توافق در هزینه ها،توافق در وقتی که قراره گذاشته بشه
وگرنه دوستان اگه بخواهم به همان رفتار گذشته عمل کنیم تا 100 سال دیگه هم که تاپیک بزنیم و درخواست بدیم همین آش و همین کاسه است.
بنابراین یه نظری در مورد این سوالات پایین بدین تا ببینم جمع در کل به چه سمتی گرایش داره
به نظر شما کار رو پولی کنیم یا مجانی؟
به نظر شما برای کل سنری ایران چند عضو لازم هست؟
شما دوست دارید به تنهایی کار کنید یا با همکار هم میتونید کار کنید؟
نظر شما در مورد کار با کیفیت نه چندان بالا اما سرعت بالا چیست ؟
ما اگه دوستان 5 نفر هم شدیم اما با هم هماهنگ باشیم و در یک راستا حرکت کنیم و بدونیم چه کار داریم میکنیم خیلی بهتر از اینکه 100 تا باشیم ولی همه متفرق و پراکنده .
اگه دیدیم حس و حال حسابی نیست ولش میکنیم زوری نیست که.
ویرایش بوسیله کاربر
11 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص