Co-pilot
  • Co-pilot
  • 54.84% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
11 سال پیش
سلام و خسته نباشید @};-

محسن جان شما گفتی که در تهیه عکسهای هوایی در بعضی نقاط از ماهواره MSN satelite یا bing استفاده کنیم . میخواستم بگم آیا تنظیماتی هست ، که برای استفاده از ماهواره MSN satelite در برنامه gmapmaker یاید انجام بدیم . من کلی عکس با استفاده از این ماهواره ( msn ) دانلود کردم ولی متاسفانه عکسها بینهایت ناقص دانلود شدن 😠 . من فکر میکنم نیاز به تغیراتی مثل تغیرات اتخاذ شده در پستهای قبل یرای استفاده از ماهواره google satelite باشه 🤔
mohsenfff
  • mohsenfff
  • 52.26% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
11 سال پیش
ارسال شده توسط : Co-pilot 

سلام و خسته نباشید @};-

محسن جان شما گفتی که در تهیه عکسهای هوایی در بعضی نقاط از ماهواره MSN satelite یا bing استفاده کنیم . میخواستم بگم آیا تنظیماتی هست ، که برای استفاده از ماهواره MSN satelite در برنامه gmapmaker یاید انجام بدیم . من کلی عکس با استفاده از این ماهواره ( msn ) دانلود کردم ولی متاسفانه عکسها بینهایت ناقص دانلود شدن 😠 . من فکر میکنم نیاز به تغیراتی مثل تغیرات اتخاذ شده در پستهای قبل یرای استفاده از ماهواره google satelite باشه 🤔

اگه در عکس ها رضا مربع سیاه میافته دوباره اون قسمت ها رو دانلود کن احتمالا مشکل اینترنتیه
تیک گزینه wait between request رو در برنامه جی مپ بردارد.

شما یه کار خیلی خوب میتونی انجام بدی .تمام مناطق رو با bing بگیر و عکس هاش رو بساز ،بعد اون مناطق شهری رو بعدا برگرد با گوگل بگیر و بریز تو پوشه ای به نام high priority و این رو ما میذاریم در راس scenery library شبیه ساز تا عکس هاس گوگل نشون داده بشه نه بینگ
در ضمن میتونی برنامه sasplanet   رو دانلود کنی و به طور همزمان اونجاهایی که داری میگیری رو چک کنی
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
11 سال پیش
سلام به همه دوستان خوبم @};-

دوستان لازم دیدم در مورد ادیت عکسهای گوگل یا بینگ یه مواردی رو شرح بدم ( با اجازه استاد محسن )

همونجوری که استحزار دارین در خیلی از قسمتهای عکسهای ماهوارهای مشکلات رنگ به اشکال مختلف نمایان هست ، که باید با دقت درست بشه که نیاز به آشنایی شما به فتو شاپ و البته یه سیستم سخت افزاری نسبتا قوی داره ( مخصوصا در مورد رم و cpu ) ترجیحا از نسخیه cs 4 به بعد فتوشاپ استفاده کنید تا خروجیهای برابر داشته باشیم . توضیحات نرم افزاری آقا محسن هم خیلی خوبه و باید برای رسیدن به دقت بالاتر از ابزارهای clone stamp و قلمهای مختلف استفاده کرد . و استفاده آزمایشی از حالت اتوماتیک atuo levels و atuo contrast برای رسیدن به بالاترین کیفیت عکس.

در این مورد یه چیز خیلی مهمه که در نهایت رنگ واقعیه محیطی که اون رو ادیت میکنم چی هست ، چون ممکنه در حد گسترده ادیت فتوشاپ رنگهارو به حالت غیر واقعی در بیاره . اینجا نیاز به عکسهای هوایی دارین که فصلهای مختلف هم روش اثر داره .

مورد دیگر اختلاف کلی بین رنگ عکسهای ماهوارهای مختلف هست . به عنوان مثال رنگ نقشهای بینگ دارای رنگهای آبی و سبز بیشتر و نقشهای یاهو همراه با رنگ سبز بیشتر هست . با توجه به تجربه پروازیم ( البته نه در همه جای ایران بزرگ ) به این نتیجه رسیدم که رنگ عکسهای گوگل به حقیقت نزدیکتره ولی درخشندگی و کیفیت عکسهای بینگ بهتر هست که خود این باعث میشه شما مجبور باشین رنگهارو ادیت دقیق بکنید تا خروجی کلیه کار همه در مرزهای اتصال به هم برابر باشه .

این کار نیاز به هماهنگیهای خاصی داره . و به چند تا تکنیک ساده که اگر مجالی بود شرح میدم .

دوستان این پروژه ارزش دقت کردن رو داره .

توقع میره ادیت شما حداقل در این حد باشد

UserPostedImage   UserPostedImage  

before . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . after

[approve]