alirezaspace
  • alirezaspace
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان
10 سال پیش
این مشکل توی تمام شبیه سازم وجود داره. چه سینری هایی که نصب کردم و چه سینری و فرودگاه های دیفایلت شبیه ساز
FPSDoug
  • FPSDoug
  • 50.12% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
10 سال پیش
ارسال شده توسط : alirezaspace 

این مشکل توی تمام شبیه سازم وجود داره. چه سینری هایی که نصب کردم و چه سینری و فرودگاه های دیفایلت شبیه ساز

scenery.cfg ـتون فاسد شده
پیشنهاد میشه کلاً شبیه ساز رو از اول نصب کنید یا scenery.cfg رو بعد از گرفتن بکاپ پاک کنید
just allah
  • just allah
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار
10 سال پیش
سلام بر دوستان
یک سوال
من pmdg 777 را نصب کردم ولی پس از پرواز دیگر تراتل در دست من نیست و قدرت موتور خودکار کنترل میشود . چه کار کنم ؟ چه کلیدی را بزنم ؟
saeed IRA345
9 سال پیش
سلام
مشکلی برام پیش اومده که مطمئن هستم از ویندوز 8 هست :
همیشه وقتی شبیه ساز (FSX) رو اجرا می کنم و تیک آف می کنم به 5 دقیقه نکشیده شبیه ساز هنگ می کنه.
تمام اینترنت رو گشتم و راه حل هایی پیدا کردم ولی کمکی به من نکردند.
اولین بار هست که از ویندوز 8 استفاده می کنم قبلا در ویندوز 7 بدون هیچ مشکلی اجرا می شد، البته بعضی ها میگن که ویندوز 8 FSX رو پشتیبانی نمی کنه!
شاید بهتر باشه برم سراغ prepar3D یا X-plane !
خیلی ممنون می شم اگه راه حلی به من پیشنهاد بدید.
این هم مشخصات سیستم :
CPU : Core I7 3.6 GHz / RAM : 8 GiG / Geforce GT 730 / Graphics Memory : 4 GiG / Windows 8.1 Enterprise
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
9 سال پیش
ارسال شده توسط : saeed IRA345 

سلام
مشکلی برام پیش اومده که مطمئن هستم از ویندوز 8 هست :
همیشه وقتی شبیه ساز (FSX) رو اجرا می کنم و تیک آف می کنم به 5 دقیقه نکشیده شبیه ساز هنگ می کنه.
تمام اینترنت رو گشتم و راه حل هایی پیدا کردم ولی کمکی به من نکردند.
اولین بار هست که از ویندوز 8 استفاده می کنم قبلا در ویندوز 7 بدون هیچ مشکلی اجرا می شد، البته بعضی ها میگن که ویندوز 8 FSX رو پشتیبانی نمی کنه!
شاید بهتر باشه برم سراغ prepar3D یا X-plane !
خیلی ممنون می شم اگه راه حلی به من پیشنهاد بدید.
این هم مشخصات سیستم :
CPU : Core I7 3.6 GHz / RAM : 8 GiG / Geforce GT 730 / Graphics Memory : 4 GiG / Windows 8.1 Enterprise

سلام
بنظر من دو راه حل وجود داره که البته امیدوارم بتونه مشکل شمارو حل کنه:
1- استفاده از UIAutomationCore.dll به اینصورت که شما این فایل رو از لینک زیر دانلود میکنید ودر فولدر اصلی شبیه ساز کپی میکنید.
http://www.mediafire.com/download/mik2mlqdz1w/UIAutomationCore.zip 

2- اگر از برنامه یا همون ماژول معروف FSUIPC استفاده میکنید اونو به نسخه های بالاتر ارتقا بدید ، حداقل نسخه 4 به بعد میتونه کمک بکنه.

موفق باشید.