mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
9 سال پیش

سلام دوستان @};-

من هم با fsx خودم یه مشکلاتی دارم که گویا خود به خود پیش اومده 🤦 لطفا اگر راهی داره یاری کنید

سرعت نواخت استروب لایت من در اکثر ادانها چهار پنج برابر شده و از حالت طبیعی خارج شده . فکر کنم به جزایان افکت مربوط باشه ولی چی باید کرد ؟؟

و اینکه از چند وقت پیش دور و زیر افکد فرودگاهای دیفالت fsx چمن کاشته شده که مربوط به افکتهای خود fsx هست ولی کلا یه چیز نافرمی شده ، مثلا فرودگاه بندر عباس مثل فرودگاه فرانکفرت سبز شده

من از active sky استفاده میکنم که امکان جایگزینی تکسچرهای مختلف به جای دیفالت رو داره .
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
9 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام دوستان @};-

من هم با fsx خودم یه مشکلاتی دارم که گویا خود به خود پیش اومده 🤦 لطفا اگر راهی داره یاری کنید

سرعت نواخت استروب لایت من در اکثر ادانها چهار پنج برابر شده و از حالت طبیعی خارج شده . فکر کنم به جزایان افکت مربوط باشه ولی چی باید کرد ؟؟

و اینکه از چند وقت پیش دور و زیر افکد فرودگاهای دیفالت fsx چمن کاشته شده که مربوط به افکتهای خود fsx هست ولی کلا یه چیز نافرمی شده ، مثلا فرودگاه بندر عباس مثل فرودگاه فرانکفرت سبز شده

من از active sky استفاده میکنم که امکان جایگزینی تکسچرهای مختلف به جای دیفالت رو داره .

سلام
برادر شما شک نکن که هر دو مشکل از افزونه هاست.... برای استروب لایت شما این مشکلو روی هواپیمای خاصی دارید یا کلا همشون همین حالت هستن؟
در مورد Active sky من چندان اطلاعاتی ندارم اما تا اونجا که من تجربه کردم برنامه FScene همچین حالتی رو اطراف فرودگاهها ایجاد میکنه ، که معمولا قبل از نصب از فایل های اصلی سیمولاتور بک آپ میگیره و شما میتونید دوباره اونهارو جایگزین کنین.

OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
ارسال شده توسط : saeed IRA345 

سلام
مشکلی برام پیش اومده که مطمئن هستم از ویندوز 8 هست :
همیشه وقتی شبیه ساز (FSX) رو اجرا می کنم و تیک آف می کنم به 5 دقیقه نکشیده شبیه ساز هنگ می کنه.
تمام اینترنت رو گشتم و راه حل هایی پیدا کردم ولی کمکی به من نکردند.
اولین بار هست که از ویندوز 8 استفاده می کنم قبلا در ویندوز 7 بدون هیچ مشکلی اجرا می شد، البته بعضی ها میگن که ویندوز 8 FSX رو پشتیبانی نمی کنه!
شاید بهتر باشه برم سراغ prepar3D یا X-plane !
خیلی ممنون می شم اگه راه حلی به من پیشنهاد بدید.
این هم مشخصات سیستم :
CPU : Core I7 3.6 GHz / RAM : 8 GiG / Geforce GT 730 / Graphics Memory : 4 GiG / Windows 8.1 Enterprise

سلام علیکم

خیر ، به شخصه هم اکنون از سیستم عامل windows 8.1 enterprise x64 استفاده میکنم ، بدون هیچ مشکلی شبیه ساز رو اجرا میکنه .

فقط ظاهرا تنها ضعفی که داره در این هست که مسئله کاهش فریم ریت بطور ناگهانی ( والبته بی دلیل ) و خروج از شبیه ساز ( مثل Fatal error ) در اون یک مقدار بیشتر بروز داره تا windows 8 x64 .

البته خودم توی این حدودا 8 ماهه که این سیستم عامل رو نصب کردم فقط یک بار دچار افت فریم ریت بی دلیل شدم . البته مسئله خروج از شبیه ساز و یا همون CTD هم قابل حل شدنه ، که یکی از راه حل هاش هم همین فایل DLLـی هست Majid عزیز قرار دادند .

البته درباره مشکل شما ، اگر انقدر سریع دچار CTD میشید ، یکم بررسی بیشتر نیاز داره ...

برای اولین سوال اینکه از کدوم سرویس پک های شبیه ساز استفاده میکنید ؟
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام دوستان @};-

سلام محسن جان .

به سبز شدن که میفرمایید عینا توی FTX هم اتفاق میوفته . بخاطر همینه که من مدت هاست از فرودگاه امام پرواز نکردم !!!

این مشکل استروب لایت ار کی شروع شده ؟ قبل اکتیو اسکای یا بعدش ؟

چمن های فرودگاه ها چطور ؟
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
9 سال پیش
سلام دوستان من @};-

نقل قول:

سلام
برادر شما شک نکن که هر دو مشکل از افزونه هاست.... برای استروب لایت شما این مشکلو روی هواپیمای خاصی دارید یا کلا همشون همین حالت هستن؟
در مورد Active sky من چندان اطلاعاتی ندارم اما تا اونجا که من تجربه کردم برنامه FScene همچین حالتی رو اطراف فرودگاهها ایجاد میکنه ، که معمولا قبل از نصب از فایل های اصلی سیمولاتور بک آپ میگیره و شما میتونید دوباره اونهارو جایگزین کنین.

مجید جان من مشکل استروب رو تقریبا روی همه پرندهام دارم ، به جز بعضی از ادانهای حرفه ای که انگشت شمارن .
در مورد fscene هم سرچ کردم تو سمیلیتورم فقط یه دو تا میژن به این نام دارم ! و مشکلم در مورد چمنها مربوط به افکدهای دیفالته و هر چی سینری جداگانه ریختم این مشکل رو نداره .

نقل قول:

به سبز شدن که میفرمایید عینا توی FTX هم اتفاق میوفته . بخاطر همینه که من مدت هاست از فرودگاه امام پرواز نکردم !!!

این مشکل استروب لایت ار کی شروع شده ؟ قبل اکتیو اسکای یا بعدش ؟

چمن های فرودگاه ها چطور ؟

امید جان مشکل استروب مدتها بعد از اکتیو اسکای بوده ، اگر اشتباه نکنم یه ادان فیری مربوط به f27 ریختم که اینجوری شد ، افکت هم داشت این ادان که ریپلیس کردم تو فلدر افکت ، بعدن که پاکش کردم مشکل باقی بود ، البته اگر مشکل از این ادان بوده باشه ، درمورد چمن هم این داستان مدتها بعد از اکتیو اسکای به وجود اومده .