سوال نظرسنجی: آیا این روش هایی که در این تاپیک ذکر شده اند برای شما مفید بوده اند

مجموع: 40

YoNES
  • YoNES
  • 50.08% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
10 سال پیش
بله آقا مجید من هم یه چیزایی برای ساخت ترافیک هوایی می دونم .
http://www.aerospacetalk.ir 
یه بنده ی خدایی چند سال پیش این مقاله رو گذاشته بود

خوب حالا یه دونه پوشه زیپ شده دانلود کردید که توش یه فایل به اسم TTools.exe دارید.

حالا فرض میکنیم شما توی ترافیکتون میخواید یه هواپیمای توپولوف باشه که مسیرش از فرودگاه مهرآباد به فرودگاه کیش هست.

1-روی دسکتاپ راست کلیک کنید و از گزینه NEW، گزینه New Text Document رو انتخاب کنید و اسمش فایلی که ایجاد شد رو بگذارید AIRCRAFT_1 ، (الان ما میخوایم اون هواپیمای توپولوف رو بیاریم توی ترافیک ).

2-حالا این فایل AIRCRAFT_1 رو که الان ایجادش کردیم باز کنید.

3- برای اینکه این هواپیما به ترافیک جدید شما معرفی بشه (یعنی بیاد توی فرودگاه های اطراف و شما بتونید اون رو ببینید) ، باید دستوری شبیه دستور زیر رو داخل فایل AIRCRAFT_1 وارد کنید:

AC#1111,350,"Project Tupolev TU-154B-2 Iran Air Tour" It is an Example

حالا میخوام این دستور رو معنی کنم که ببینیم معنی این اعداد و ارقام چیه:

AC: مخفف AIRCRAFT هست (به معنی هواپیما) و نقش خاصی نداره، فقط باید به همین صورت توی فایل AIRCRAFT_1 درج بشه.

#: هم مخفف شماره هست (توی لاتین به جای لفظ شماره، میتونید از این علامت استفاده کنید) و فقط باید به همین صورت توی فایل AIRCRAFT_1 درج بشه

1111: هم فقط یک شماره هست و صرفا تکراری نبودنش ضروریه و هر عدد دیگه ای که شما دوست دارید میتونه باشه.

500: هم نشان دهنده سرعت هواپیماست، به این معنی که توی مسیر کیش به مهرآباد که الان قراره تعرفش کنیم هواپیمای ما (همون توپولوفه) با این سرعت حرکت میکنه.

Airbus A300 Iran Air Tour: اسم هواپیماتون هست که قراره توی مسیر کیش به مهرآباد حرکت کنه و اون رو باید از مسیر زیر پیدا کنید:

Aircraft.cfg\پوشه هواپیماتون(همون توپولوفه)\Airplanes\SimObjects\پوشه شبیه ساز

حالا وقتی فایل Aircraft.cfg رو پیدا کردید بازش کنید، به عبارتی شبیه عبارت زیر برمیخورد:

[fltsim.0]

title=Project Tupolev TU-154B-2 Iran Air Tour
sim=154b_2_03
model=noVC
panel=
sound=
texture=Iran Air Tour
kb_checklists=
kb_reference=
atc_id=EP-MCF
atc_airline=AIR TOUR
atc_flight_number=970
ui_manufacturer="Tupolev"
ui_typerole="Commercial Airliner"

[attent] این هم لینکش چون طولانی هستش بقیه رو می تونید از اینجا مطالعه کنید

www.aerospacetalk.ir/vb/archive/index.php/t-30463.html

من تا آخر این مطلب رو دنبال کردم و بهش عمل کردم اما برنامه ttools ایراد از AIRCRAFT.txt گرفت.
پیغام خطاش هم این بود

[fltsim.0]
the aircraft type number format is bad( shoud be something like AC#21)

بعد یه چیزی هم که فهمیدم اینکه این برنامه TTOOLS فقط برای FS 2004 کار می کنه و اصلا در FSX جواب نمیده.:-k
+
من در همینجا از مدیریت سایت آقا تورج در خواست دارم یه آموزش در سایت قرار بدن هم از اطلاعات ایشون همه ی دوستان استفاده می کنند و هم اینکه چون در هیچ سایت فارسی این مطلب دقیق و درست گفته نشده واقعا خیلی عالی میشه و مخاطب زیادی رو جذب میکنه.
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
ارسال شده توسط : YoNES 

بله آقا مجید من هم یه چیزایی برای ساخت ترافیک هوایی می دونم .
http://www.aerospacetalk.ir 
یه بنده ی خدایی چند سال پیش این مقاله رو گذاشته بود

خوب حالا یه دونه پوشه زیپ شده دانلود کردید که توش یه فایل به اسم TTools.exe دارید.

حالا فرض میکنیم شما توی ترافیکتون میخواید یه هواپیمای توپولوف باشه که مسیرش از فرودگاه مهرآباد به فرودگاه کیش هست.

1-روی دسکتاپ راست کلیک کنید و از گزینه NEW، گزینه New Text Document رو انتخاب کنید و اسمش فایلی که ایجاد شد رو بگذارید AIRCRAFT_1 ، (الان ما میخوایم اون هواپیمای توپولوف رو بیاریم توی ترافیک ).

2-حالا این فایل AIRCRAFT_1 رو که الان ایجادش کردیم باز کنید.

3- برای اینکه این هواپیما به ترافیک جدید شما معرفی بشه (یعنی بیاد توی فرودگاه های اطراف و شما بتونید اون رو ببینید) ، باید دستوری شبیه دستور زیر رو داخل فایل AIRCRAFT_1 وارد کنید:

AC#1111,350,"Project Tupolev TU-154B-2 Iran Air Tour" It is an Example

حالا میخوام این دستور رو معنی کنم که ببینیم معنی این اعداد و ارقام چیه:

AC: مخفف AIRCRAFT هست (به معنی هواپیما) و نقش خاصی نداره، فقط باید به همین صورت توی فایل AIRCRAFT_1 درج بشه.

#: هم مخفف شماره هست (توی لاتین به جای لفظ شماره، میتونید از این علامت استفاده کنید) و فقط باید به همین صورت توی فایل AIRCRAFT_1 درج بشه

1111: هم فقط یک شماره هست و صرفا تکراری نبودنش ضروریه و هر عدد دیگه ای که شما دوست دارید میتونه باشه.

500: هم نشان دهنده سرعت هواپیماست، به این معنی که توی مسیر کیش به مهرآباد که الان قراره تعرفش کنیم هواپیمای ما (همون توپولوفه) با این سرعت حرکت میکنه.

Airbus A300 Iran Air Tour: اسم هواپیماتون هست که قراره توی مسیر کیش به مهرآباد حرکت کنه و اون رو باید از مسیر زیر پیدا کنید:

Aircraft.cfg\پوشه هواپیماتون(همون توپولوفه)\Airplanes\SimObjects\پوشه شبیه ساز

حالا وقتی فایل Aircraft.cfg رو پیدا کردید بازش کنید، به عبارتی شبیه عبارت زیر برمیخورد:

[fltsim.0]

title=Project Tupolev TU-154B-2 Iran Air Tour
sim=154b_2_03
model=noVC
panel=
sound=
texture=Iran Air Tour
kb_checklists=
kb_reference=
atc_id=EP-MCF
atc_airline=AIR TOUR
atc_flight_number=970
ui_manufacturer="Tupolev"
ui_typerole="Commercial Airliner"

[attent] این هم لینکش چون طولانی هستش بقیه رو می تونید از اینجا مطالعه کنید

www.aerospacetalk.ir/vb/archive/index.php/t-30463.html

من تا آخر این مطلب رو دنبال کردم و بهش عمل کردم اما برنامه ttools ایراد از AIRCRAFT.txt گرفت.
پیغام خطاش هم این بود

[fltsim.0]
the aircraft type number format is bad( shoud be something like AC#21)

بعد یه چیزی هم که فهمیدم اینکه این برنامه TTOOLS فقط برای FS 2004 کار می کنه و اصلا در FSX جواب نمیده.:-k
+
من در همینجا از مدیریت سایت آقا تورج در خواست دارم یه آموزش در سایت قرار بدن هم از اطلاعات ایشون همه ی دوستان استفاده می کنند و هم اینکه چون در هیچ سایت فارسی این مطلب دقیق و درست گفته نشده واقعا خیلی عالی میشه و مخاطب زیادی رو جذب میکنه.

تمام مسیر ها درست هستن روش ساخت به همین طریق هست اما باز هم من پیشنهاد میکنم فلایت پلن های اماده رو دانلود و استفاده کنید در ضمن TTools هم روی FS2004 و هم FSX بدون هیچ مشکلی جواب میده اگر از ویندوز 7 استفاده نمیکنید برنامه .Net Framework رو از لینک زیر دانلود کنین:
Net Framework 
امیدوارو نتیجه بخش باشه.
موفق باشید.

YoNES
  • YoNES
  • 50.08% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
10 سال پیش
سلام مجید جان.
نه داداش ویندوزم 7 هستش.
پس یعنی شما میگید فلایت پنل رو دانلود کنم بعد خودم داخل دست کاری کنم و ترافیک مورد نظر رو داخل اون قرار بدم.
خیلی خوب میشه اتفاقا.👏
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار
10 سال پیش
ارسال شده توسط : naras 

ارسال شده توسط : OMIDSIM 

برادر سون چی ؟
البته من سون نصب کردم ولی به اضافه مشکلاتی که در خود اف اس داشت رکس هم نصب نمی شد
یا اینکه ایکس پی 64 بیت چطور ؟
خود سیستم چطوره ؟

سلام برادر. @};-
من الان خودم ویندوز 8.1 دارم و کاملاً راضی هستم. همه نرم افزار ها خوب کار میکنن. ویندوز 7 هم مثل ویندوز 8 خوبه. [approve]
این نکته 64 بیت بودن ویندوز خیلی مهمه برادر. [bowing]

حالا بنظر شما با این تغییر ویندوز مشکل اروری که راجع به رم میداد حل میشه ؟
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش
ارسال شده توسط : OMIDSIM 

حالا بنظر شما با این تغییر ویندوز مشکل اروری که راجع به رم میداد حل میشه ؟

بله برادر. [approve]