آقای رحمتزاده این ای ان بی بدجور فریم رو اذیت میکنه ....
واینکه بنده در تنظیمات شبیه سازم گزینه preview DirectX 10 رو ندارم . البته قبلا که روی ویندوز سون بودم داشتم و وقتی هم فعالش میکردم فریم شبیه ساز باز کنده می شد ... یه توضیح میدید راجع به این داستانا ... ؟
سلام برادر. @};-
افزونه ENB Series سرعت شبیه ساز رو کم نمی کنه. برای افزایش سرعت شبیه ساز شما باید Acceleration رو نصب داشته باشید و CPU شما بالای i5 باشه.
هر موقع که افزونه جدید نصب میکنید باید FSX.cfg رو Tune بکنید. برای من DX10 باعث افزایش سرعت میشد برادر. 😲
و اما در مورد DX10 که برای شما وجود نداره. چند دلیل داره:
1- کارت گرافیکی قابلیت ساپورت DX10 رو نداره که بعید میدونم این باشه.
2- شما آخرین نسخه DX10 رو روی ویندوزتون نصب نکردید.
3- افزونه ای نصب کردید که فقط با DX9 کار میکنه.
4- شبیه سازت نسخه معمولی اگه باشه شاید این گزینه غیر فعال باشه.
والا برادر بنده پردازشگرم چهار هسته ای " ای ام دی " هست پک اکسرلیشن هم حی و حاضر !
گرافیک هم NVIDIA 9400 ....
و یک مشکل هم دارم این که گاهی اوقات در لحظه های سنگین کار با شبیه ساز مثلا پرواز با پی ام دی جی 744 در فلای تمپا دبی ی شبیه ساز میندازه بیرون و بعد پیغامی میده که میگه شبیه ساز از محدوده ی آزاد مموری شما خارج شده . تنظیمات گرافیکی دیگر برای شبیه ساز انتخاب کنید ....
ویندوز هم ایکس پی 32 بیت و رم 4 گیگ 1333 دی دی آر تری ...
این ارور چیه داستانش و چطور رفع میشه ؟
سلام برادر. [bowing]
خیلی سریع و فوری ویندوز 8.1 رو دانلود و نصب کن. #-o
برادر Windows XP دارای یک هسته مرکزی هستش که از نظر برنامه نویسی دارای Bug های وحشت ناک هستش. اگر یک نرم افزار هنگ کنه تمام ویندوز هنگ میکنه. ولی در ویندوز Vista 7 8 8.1 اینطور نیست.
در ضمن Win XP بیشتر از 4GB رم ساپورت نمی کنه. اگر شما 16GB هم رم داشته باشید فقط 4GB اون ساپورت میشه.
بعدشم برادر مگه اینجا اروپا یا آمریکاست که به خاطر هزینه بالای نرم افزار ها نمیری ویندوز عوض کنی. اینجا همه چی رایگانه و با یه بشکن میاد تو سیستمت. [dangerpc]
در ضمن ویندوز XP شعورش بیشتر از DX9 نمیرسه. [oldman]
کلاً برادر ویندوزت برای 12 سال پیشه.
از این لینک ویندوز Win 8.1 Enterprise 64Bit رو دانلود و نصب کن. [swinging]