Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
10 سال پیش
UserPostedImage

بعد از بيش از چهار دهه پرواز ، هنوز پرواز با هواپيماي 747 خاطره برانگيز است اما جالبتر آنست كه اين تجربه را با هواپيماي 747-SP داشته باشيم ، هواپيمايي كه نمونه هاي ساخته شده از آن اندك است .طول اين هواپيما بصورت مشهود از طول هواپيماهاي خانواده 747 كوتاهتر است اما ذره اي از هيبت آن كاسته نشده است و براي مسيرهاي بسيار طولاني طراحي شده است .

حتماً تجربه پرواز با اين هواپيما از جنس ديگري است كه عدهاي از عاشقان پرواز و كنكاش گراني كه تمايل داشتند تا خاطره پرواز با هواپيماي 747-SP را نيز در آلبوم خاطرات خود داشته باشند با هما قرار گذاشتند كه در تاريخ دوم آذرماه سال جاري يك پرواز يك ساعته را با اين هواپيما بر فراز آسمان ايران تجربه نمايند.

اداره كل روابط عمومي هما
PC Flight Simulation Geek Since 1998
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
10 سال پیش

سلام خدمت همه دوستان@};-

کسی از بچهای فروم برای این پرواز اسم نوشته ؟ حقیقتش من خیلی دوست دارم اسم بنویسم . سایت پرشن اویشن داره بلیط میفروشه ، ولی باتوجه به اینکه ایران ایر واقعا ترتیب این پرواز رو داده من بازم یکم دو بشک هستم . قیمت سیت کنار پنجره 450 و سیت بقلش 350 هست . خب این آخریه و داره به صورت vip و خارج از روت پروازی انجام میشه . میگن با یه کلی یادبود از ایران ایر .
اگر کسی اطلاعات درستی داره بگه لطفا
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
10 سال پیش
UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
10 سال پیش
اظهار رضايت گردشگران خارجي از پرواز با بوئينگ هواپيمايي ايران اير

تعدادي از گردشگران خارجي رويدادهاي خاص كه براي انجام پرواز با بوئينگ 747 اس.پي هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران به تهران سفر كرده بودند؛ از سفر خود به جمهوري اسلامي ايران اظهار رضايت كردند.

به گزارش ايرنا، يك شركت آلماني با همكاري شركت خدمات مسافرتي و جهانگردي پارس بالغ بر 90 نفر از گردشگران رويدادهاي خاص از 9 كشور خارجي را براي انجام پرواز با آخرين بوئينگ 747 جهان متعلق به هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران را به تهران دعوت كرده بود كه ظهر امروز اين پرواز به همراه 160 نفر از علاقمندان ايراني در مسير تهران - دشت ناز ساري و بالعكس انجام شد.

يك گردشگر آلماني در حين پرواز به خبرنگار ايرنا، گفت: از اينكه با آخرين هواپيماي 747 جهان در آسمان ايران پرواز مي كنم، بسيار خوشحالم زيرا خاطرات مرا با اين هواپيما زنده كرد.تينو اوكر كه در كمپاني خودروسازي بي.ام.و مشغول كار است، افزود: ايران جاذبه هاي ديدني زيادي دارد و از اينكه به ايران سفر كرده ام، بسيار خوشحالم.
پيلوت سيبيلونر يكي از گردشگران لوگزامبورك با اشاره به پرواز خاطرانگيز با اين هواپيما، يادآور شد: از طريق دوستان از پرواز اين هواپيما مطلع شدم و با سفر به تهران ضمن استفاده از فرصت پيش آمده، با حضور در اين پرواز، در فضاي ايران گشت زني كردم.

مارتين واندن از بلژيك گفت: ايران كشوري زيبا است كه امنيت و آرامش آن بسيار بالاست به طوري كه از همراهي تعدادي از گردشگران خارجي در سفر به ايران بسيار خوشحال شدم.به گفته وي، سال گذشته كه از اروپا عازم جنوب شرق آسيا بودم با اين هواپيما از تهران عازم كوالالامپور شدم و امروز پرواز با آخرين هواپيماي اين مدل بوئينگ در جهان براي من بسيار شادي آفرين است.يك گردشگر ديگر آلماني گفت: براي انجام اين پرواز به ازاي هر نفر 250 يورو پرداخت كرده ايم و تنها از كشور آلمان 25 نفر از گردشگران رويدادهاي خاص به تهران سفر كرده اند.لوتز چنفيلد اظهار اميدواري كرد: با نتيجه بخش بودن مذاكرات ايران با گروه 5+1 ايران بتواند به توسعه وپيشرفت برسد زيرا تحريم ها به عنوان يك مساله سياسي و اقتصادي مانع بزرگي براي توسعه ايران است.وي تصريح كرد: همه اخبار ايران از جمله حوادث هوايي آن را دنبال مي كنم و چون همه پروازهاي هوايي در ايران با هواپيماهاي غربي انجام مي شود و هواپيماهاي شرقي از پرواز در ايران منع شده اند، موفقيت در مذاكرات مي تواند در نوسازي ناوگان هوايي ايران نقش موثري ايفا كند.

هنريك ديسپچ ديگر گردشگر آلماني گفت: به خاطر بازديد از آثار تاريخي به ايران سفر كرده ايم و از اينكه علاقمندان با اين هواپيماي قديمي پرواز مي كنند، بسيار خوشحال هستيم.وي اظهار داشت: ايران بسيار زيباتر و پيشرفته تر از آن چيزي بود كه تبليغ مي شد زيرا ايران در مقايسه با بسياري از كشورهاي جهان وضعيت و شرايط متفاوت تري دارد.مارتين واندر اسچي از بلژيك يكي ديگر از علاقمندان به پرواز با هواپيماهاي قديمي، افزود: اين پرواز متفاوت خاطرات زيادي را براي گردشگران به همراه داشت و به عنوان يك اروپايي از اينكه با اين پرواز در ايران سفر كردم، بسيار خوشحال هستم.

سام چاي يكي از گردشگران اهل چين نيز به ايرنا، گفت: مهمان نوازي ايرانيان شهره عام و خاص است و مردم ايران هر جا ما را مي بينند، بسيار اظهار محبت مي كنند و از اينكه براي انجام اين پرواز خاطره انگيز به تهران سفر كرده ام، خوشحالم.يادآور مي شود، اين هواپيماي بوئينگ 747 اس پي ايران اير در سال 1977 پس از توليد در كارخانه بوئينگ از سياتل به تهران پرواز كرد و قادر است در يك مسير 10 هزار و 800 كيلومتري 316 مسافر را در 2 كلاس اكونومي و درجه يك پرواز كند.

در اوايل سال جاري تعدادي از علاقمندان پرواز با اين هواپيما تقاضا داشتند در آسمان كشورهاي اروپايي پرواز كنند اما با هماهنگي هاي انجام شده مقرر شد اين پرواز در آسمان ايران صورت گيرد.

Irna

Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
10 سال پیش
UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage