farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار شروع کننده موضوع
10 سال پیش
سلام بر دوستای با شرف ایرانیم؛
محصول فرودگاه ارومیه رو با مسئولیت خودم و بدون هماهنگی FSGroup رایگان اعلام می کنم. چون دیگه تحمل این بی جنبه بازی های بعضی به اصطلاح فروشگاه ها رو ندارم! نمی تونم ببینم یکی میاد یک محصول رو با قیمت 29 تومن داره می فروشه.
من تو این سایت فرانسوی که پخش کننده محصول من بود هم نوشتم که هیچ مشکلی با شدن محصول ندارم و امیدوارم کسی که پسندیده بیاد بخره ولی دیگه فروش محصول دزدی نو بره که فقط ما ایرانی های از عهده اش برمیایم.
http://www.todosim.net/posts/fsx/3949/-Aporte-FS-Group-Orumiyeh-OITR-RIP-FSX-P3D-.html 

خوب شد این تجربه رو با فرودگاه ارومیه بدست آوردم و بیشتر از یک ماه وقتمو برای فرودگاه های ایران تلف نکردم. حالا هی برین بگین چراغی که به خانه رواست ال و بل ...
کسایی هم که محصول رو از fsgroup خریدند می تونن با ارسال سریال نامبر و کد سخت افزاریشون به ایمیل PHOENIX Studio از آپدیت احتمالی برخوردار شن.

www.phoenixstd.com

فرودگاه امام با پیشفروش نسخه ای 50 هزار تومان و پیش فروش حداقل 100 نسخه استارت خواهد خورد. پس لطفا سوال نفرمایید.

رستمی کیا
YoNES
  • YoNES
  • 50.08% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
10 سال پیش
با سلام و خسته نباشید به شما آقای رستمی کیا .
آقا لطفا فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد دومین فرودگاه ایران رو هم حتما در برنامه ساختتنون قرار بدید.
با تشکر از شما و زحماتتون.@};- 👏
farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
10 سال پیش
سلام آقا یونس ممنون از حمایت هاتون،
دومین فرودگاه ایرانی فعلا تبریز و مهرآباد رو تو لیست داریم ولی اگه مایل باشین مشهد رو هم اضافه می کنم و به رای گیری خواهم گذاشت.

http://www.aerospacetalk.ir  پیش از موعود شروع پیش فروش، اقدام به خرید نمودند و طبق گفته های قبلیم تو پروژه های آتی لیست تمامی خریداران رو به اشتراک خواهم گذاشت (در صورت تمایل می توانید درخواست عدم نمایش کامل اسمتان را هم بدهید که به اختصار بعضی حروف ستاره دار خواهند شد) برای همین لیست افرادی که خریداری نموده اند و شرایط کامل فرودگاه امام را یکبار دیگر اینجا اعلام می کنم.

پروژه امام رو من به یکی از دوستان کاملا توضیح دادم و اینجا هم مفصلا می خواهم بهش بپردازم. فرودگاه امام با شرایطی استارت خواهد خورد که به این شرحه:
1) استارت پروژه با رسیدن تعداد پیش فروش به 100 نسخه رقم خواهد خورد.
2) هر نسخه پیش فروشی 50 هزار تومان قیمت خواهد داشت که برای خریداران ارومیه تخفیف 25% ارائه خواهم داد. ( برای تعداد محدودی از دوستانی که پرداخت یکجای این مبلغ امکانپذیر نیست شرایط تقسیم مبلغ فوق به 2 قسط ماهانه را فراهم خواهم کرد.)
3) نسخه نهایی به قیمت 65 هزار تومان بفروش خواهد رسید.
4) اگر تا ساعت 12 شب تاریخ 30 ام از آغاز پیش فروش تعداد به حد نصاب نرسد تمامی مبالغ فوق با کسر مبلغ 500 تومان جهت جابحایی مبالغ به شخص واریزی عودت داده خواهد شد.

در رابطه با خود پروژه امام:
علاوه بر اینکه از تمامی کیفیت و دیتیل موجود در ارومیه بهرهمند خواهد بود موارد زیر را نیر خواهد داشت.
1) مدلسازی داخلی سالن انتظار
2) نورپردازی شبانه با تکنیک نسل جهارم شبیه ساز
3) مش اختصاصی به مساخت 250 کیلومتر مربع
4) تکسچر روز و شب فوتوریل همراه با فصل زمستان!
5) انیمیشن های مختلف افراد و ماشین آلات.
6) ارائه نسخه ویژه برای fs9 علاوه بر نسخه های اصلی P3D، FSX:St و FSX.
7) سوپرایز ویژه که در صورت تایید نهایی اعلام خواهد شد.

لیست خریداران

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1goJz08hSxwUKk-1_vcBzQtqXSLM4IYpsyx9gHLiQUqs/edit?usp=sharing 

*آخرین مهلت پیش خرید ساعت 12 شب تاریخ 30 فروردین 94*
** باز یکی از دوستان درخواست تخفیف و قسط بندی برای دانشجویان و دانش آموزان را کرده بودند که منم چون دوران دانشجویی شیرینی رو گذروندم و میگذرونم تصمیم گرفتم به تمامی دانشجویان و دانش آموزان با ارائه تصویر کارت دانشجویی و یا دانش آموزی و کارت ملی تخفیف 25% بعلاوه قسط بندی 2 ماهه را قائل شم. امیدوارم دوران تحصیلی شیرینی رو سپری کنید. **
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار
10 سال پیش
ارسال شده توسط : farrokh 

سلام آقا یونس ممنون از حمایت هاتون،
دومین فرودگاه ایرانی فعلا تبریز و مهرآباد رو تو لیست داریم ولی اگه مایل باشین مشهد رو هم اضافه می کنم و به رای گیری خواهم گذاشت.

http://www.aerospacetalk.ir  پیش از موعود شروع پیش فروش، اقدام به خرید نمودند و طبق گفته های قبلیم تو پروژه های آتی لیست تمامی خریداران رو به اشتراک خواهم گذاشت (در صورت تمایل می توانید درخواست عدم نمایش کامل اسمتان را هم بدهید که به اختصار بعضی حروف ستاره دار خواهند شد) برای همین لیست افرادی که خریداری نموده اند و شرایط کامل فرودگاه امام را یکبار دیگر اینجا اعلام می کنم.

پروژه امام رو من به یکی از دوستان کاملا توضیح دادم و اینجا هم مفصلا می خواهم بهش بپردازم. فرودگاه امام با شرایطی استارت خواهد خورد که به این شرحه:
1) استارت پروژه با رسیدن تعداد پیش فروش به 100 نسخه رقم خواهد خورد.
2) هر نسخه پیش فروشی 50 هزار تومان قیمت خواهد داشت که برای خریداران ارومیه تخفیف 25% ارائه خواهم داد. ( برای تعداد محدودی از دوستانی که پرداخت یکجای این مبلغ امکانپذیر نیست شرایط تقسیم مبلغ فوق به 2 قسط ماهانه را فراهم خواهم کرد.)
3) نسخه نهایی به قیمت 65 هزار تومان بفروش خواهد رسید.
4) اگر تا ساعت 12 شب تاریخ 30 ام از آغاز پیش فروش تعداد به حد نصاب نرسد تمامی مبالغ فوق با کسر مبلغ 500 تومان جهت جابحایی مبالغ به شخص واریزی عودت داده خواهد شد.

در رابطه با خود پروژه امام:
علاوه بر اینکه از تمامی کیفیت و دیتیل موجود در ارومیه بهرهمند خواهد بود موارد زیر را نیر خواهد داشت.
1) مدلسازی داخلی سالن انتظار
2) نورپردازی شبانه با تکنیک نسل جهارم شبیه ساز
3) مش اختصاصی به مساخت 250 کیلومتر مربع
4) تکسچر روز و شب فوتوریل همراه با فصل زمستان!
5) انیمیشن های مختلف افراد و ماشین آلات.
6) ارائه نسخه ویژه برای fs9 علاوه بر نسخه های اصلی P3D، FSX:St و FSX.
7) سوپرایز ویژه که در صورت تایید نهایی اعلام خواهد شد.

لیست خریداران

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1goJz08hSxwUKk-1_vcBzQtqXSLM4IYpsyx9gHLiQUqs/edit?usp=sharing 

*آخرین مهلت پیش خرید ساعت 12 شب تاریخ 30 فروردین 94*

سلام آقای رستمی کیا

اول یک تشکر ویژه بکنم بابت زحماتی که برای فرودگاه ارومیه کشیدید .

راجع به فرودگاه امام باید بگم خدمتتون که 100 پیش فروش با قیمت 50 تومن حداقل تا خرداد ماه زمان نیاز داره ! توصیه میکنم محدودیت زمانی قرار ندید

farrokh
  • farrokh
  • 50.02% (معمولی)
10 سال پیش
ممنون آقا امید عزیز، مخدودیت زمانی 2 علت داره؛
1) عزیزانی که پول به امانت نزد من دارن بدونن تا کی این پولشون به اجرا در خواهد آمد و تکلیفش کی مشخص خواهد شد.
2) من پذیرشم از آمریکا اومده و اگه تا اوایل تیرماه نتونم کار رو ببندم شرمنده این عزیزان خواهم شد. مگر اینکه همکاری به تیم اضافه شه و به من تو کارها کمک کنه.

باز اگر پیشنهادی دارین من در خدمتم.
رستمی کیا
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند