Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
نقل قول:

کاپیتان شما دیگه چرا؟؟؟؟ 707 بدبخت که حداقل 3تا ارتفاع سنج داره با 3تا سیستم مستقل یعنی هر 3تا از کار افتاده بوده!!!!! و خلبان بازم پرواز میکرده!!!!!!! ، درسته انتقاد خوبه ولی نه دیگه اینجوری، شما هم لطف کن اگه از موضوعی مطمئن نیستی اینجا عنوان نکن چون ناسلامتی اینجا یه سایت علمی هست نه فکاهی

شما و دوستان عزیزی که از مطلب شما تشکر کردند مثل اینکه منظور من رو درست متوجه نشدید! شما دیگه چرا؟
خواهش میکنم یه بار دیگه برید و پست من رو بخونید،من کلمات رو دقیق انتخاب کردم،(نوشتم :خنده دار تر اینکه....) یه نگاه دقیقتر به جملات بندازین تو رو به خدا!
ببخشید که اینجوری مینویسم! من که خر نیستم مثل بعضی ها😲
مملکت ما غرق در شایعات و دری وری های افراد بی خردی است که نمیدونم چه سودی از انتشار این ... ها میبرند!
این حرفها به شعور عالمان و عاشقان این حرفه توهین میکنه! یعنی که چی هواپیما ارتفاع سنج نداشته؟
بابا؛منم دارم مهر تأیید بر صحبتهای شما میزنم دیگه!!!
فهوای مطالب من:
جان هر کس که دوست دارید جلوی شایعات رو بگیرید(من حوصله جروبحث با خنگها رو ندارم،شماها که بزرگترید یه آستینی بالا بزنید!!!![blackhee]
مردم به جای گوش کردن به حرفهایی که مثل افکار دوران جاهلیته ،بدنبال حقایق برن و کمی فکر شده عمل کنند.

ضمناً من عذر میخوام که این بحث اینجا براه افتاد،مثلاً قرار نبود اینجا اینطور مطالب پست بشن!
من امشب توبه کردم که تا اونجایی که در توان دارم،عمل کنم به جای حرف زدن و انتقاد کردن!
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
کاپیتان عزیز دقیقا منظور من هم همین بود که چون متاسفانه اکثر مردم ما اطلاعات هوایی و دانش این فن رو ندارند ، هر کسی هرچیزی دلش بخواد مینویسه و مردم هم باور میکنند، مثلا برو تو سایت تابناک که خیلی هم اسم در کرده در مورد اخبار و ... بعد برو ببین وقتی در مورد یک سانحه هوایی گزارش مینویسه بیشتر از 30درصد غلط املایی و فنی داره و اکثرا باور میکنند!!!! و کسی هم پیدا نمیشه بگه حداقل وقتی میخوای گزارش هوایی بنویسی و تو سایت بزاری که هزاران نفر بیننده داره ،بده یه کارشناس اونو بخونه و بعد بزار توسایت، من مطمئن هستم اکثر گزارشگرای ما هیچ سواد فنون هوایی ندارند و مقاله مینویسند،
من با نظر شما موافقم اما بنظر من لازمه انتقاد قبل از هرچیز نشون دادن موضوع مورد انتقاد هست، یعنی شما اول مرجع مطلب رو معرفی کن و بعد اون مطلب رو هم بزار که همه ببیند موضوع چیه، بعد در موردش صحبت کن و ازش انتقاد کن، ضمنا از من دلگیر و ناراحت نشو چون من قصد هیچگونه توهین یا بی ادبی رو نسبت به شما ندارم، اما از کل صحبتهای اون پست شما اینطور متوجه شدم که هواپیما های ما وضعشون خرابه (که هست) اما این دیگه بدیهی است که هیچ خلبانی با هواپیمای بدون ارتفاع سنج نمیپره.

موفق باشی دوست عزیز @};-
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
13 سال پیش
ای بابا شما هم که همش دارین شلوغ می کنید که
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
13 سال پیش
نه شرکتهای ملی آفریقایی هم از 707 استفاده می کنند معمولاً کشورهایی که به قول معروف به درد نم خورند هستند

maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
13 سال پیش
نه ولی کشورهای مانند سودان و کشورهای عقب افتاده ازش هنوز استفاده می کنند

کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند