کاپیتان شما دیگه چرا؟؟؟؟ 707 بدبخت که حداقل 3تا ارتفاع سنج داره با 3تا سیستم مستقل یعنی هر 3تا از کار افتاده بوده!!!!! و خلبان بازم پرواز میکرده!!!!!!! ، درسته انتقاد خوبه ولی نه دیگه اینجوری، شما هم لطف کن اگه از موضوعی مطمئن نیستی اینجا عنوان نکن چون ناسلامتی اینجا یه سایت علمی هست نه فکاهی
شما و دوستان عزیزی که از مطلب شما تشکر کردند مثل اینکه منظور من رو درست متوجه نشدید! شما دیگه چرا؟
خواهش میکنم یه بار دیگه برید و پست من رو بخونید،من کلمات رو دقیق انتخاب کردم،(نوشتم :خنده دار تر اینکه....) یه نگاه دقیقتر به جملات بندازین تو رو به خدا!
ببخشید که اینجوری مینویسم! من که خر نیستم مثل بعضی ها😲
مملکت ما غرق در شایعات و دری وری های افراد بی خردی است که نمیدونم چه سودی از انتشار این ... ها میبرند!
این حرفها به شعور عالمان و عاشقان این حرفه توهین میکنه! یعنی که چی هواپیما ارتفاع سنج نداشته؟
بابا؛منم دارم مهر تأیید بر صحبتهای شما میزنم دیگه!!!
فهوای مطالب من:
جان هر کس که دوست دارید جلوی شایعات رو بگیرید(من حوصله جروبحث با خنگها رو ندارم،شماها که بزرگترید یه آستینی بالا بزنید!!!![blackhee]
مردم به جای گوش کردن به حرفهایی که مثل افکار دوران جاهلیته ،بدنبال حقایق برن و کمی فکر شده عمل کنند.
ضمناً من عذر میخوام که این بحث اینجا براه افتاد،مثلاً قرار نبود اینجا اینطور مطالب پست بشن!
من امشب توبه کردم که تا اونجایی که در توان دارم،عمل کنم به جای حرف زدن و انتقاد کردن!
ویرایش بوسیله کاربر
13 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو