valkyrie
  • valkyrie
  • 53.84% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
13 سال پیش
با سلام
امروز وقتی داشتم از ژوهانسبورگ به تهران پرواز میکردم.حدود نیمساعت بعد از پرواز یک مرتبه صفحه مرگ (یا همون صفحه آبی معروف) اومد و بعد از نیم دقیقه دستگاه ریست شد.
بعد که شبیه ساز رو اجرا کردم.اون عکس معروف دی سی 3 اومد ولی بعد از پنج دقیقه صبر کردن داخل شبیه ساز نرفت.
دوباره شبیه ساز رو نصب کردم ولی بازم عکس دی سی 3 میاد و داخل شبیه ساز نمیره.
ممنون میشم کمک کنید
UserPostedImage 
UserPostedImage 
UserPostedImage
Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
13 سال پیش
با سلام خدمت دوستان عزیز ، من با اینکه سیستمم رو بسیار قوی و به روز کردم ولی بازهم مشکلاتی در سیمیلاتور 2004 در محیط ویندوز سون هست که شامل:

1.درست اجرا نشدن Digital Aviation Fokker 70/100 و عدم درست نصب نشدن آخرین Update های این هواپیما ، البته دیگر هواپیماهای Flight 1 رو در ویندوز سون امتحان نکردم.

2.تداخل بسیاری از فرودگاه های شرکت Fly Tampa و حذف شدن خیلی از صحنه ها مثل: تاکسی وی ها ، بعضی ساختمان ها و...

3.مشاهده ی عمل نکردن بعضی از دستورات در سیستم ناوبری و رادیویی و عمل نکردن بعضی از دستورات در هواپیما مانند A/P و بعضی از کلید ها در مانیتور هواپیما مثل: CLS A340-500/600

و در کل فلای سیمیلاتور 2004 در ویندوز Xp بهتر جواب میده مخصوصا اگر میخواهید از Addon های خیلی پیشرفته استفاده کنید...[nono]
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
valkyrie نوشت:

با سلام
امروز وقتی داشتم از ژوهانسبورگ به تهران پرواز میکردم.حدود نیمساعت بعد از پرواز یک مرتبه صفحه مرگ(یا همون صفحه آبی معروف)اومد و بعد از نیم دقیقه دستگاه ریست شد.
بعد که شبیه ساز رو اجرا کردم.اون عکس معروف دی سی 3 اومد ولی بعد از پنج دقیقه صبر کردن داخل شبیه ساز نرفت.
دوباره شبیه ساز رو نصب کردم ولی بازم عکس دی سی 3 میاد و داخل شبیه ساز نمیره.
ممنون میشم کمک کنید

سلام
در زمان بوت شدن ویندوز دکمه F8 رو بزنید و بعد گزینه Lastknown good configuration... رو انتخاب کنید بعد از بالا آمدن ویندوز ریستارت کنید و FS رو اجرا کنید.ببینید تغییری حاصل شده؟

PC Flight Simulation Geek Since 1998
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
Ebrahim Sabih نوشت:

با سلام خدمت دوستان عزیز ، من با اینکه سیستمم رو بسیار قوی و به روز کردم ولی بازهم مشکلاتی در سیمیلاتور 2004 در محیط ویندوز سون هست که شامل:

1.درست اجرا نشدن Digital Aviation Fokker 70/100 و عدم درست نصب نشدن آخرین Update های این هواپیما ، البته دیگر هواپیماهای Flight 1 رو در ویندوز سون امتحان نکردم.

2.تداخل بسیاری از فرودگاه های شرکت Fly Tampa و حذف شدن خیلی از صحنه ها مثل: تاکسی وی ها ، بعضی ساختمان ها و...

3.مشاهده ی عمل نکردن بعضی از دستورات در سیستم ناوبری و رادیویی و عمل نکردن بعضی از دستورات در هواپیما مانند A/P و بعضی از کلید ها در مانیتور هواپیما مثل: CLS A340-500/600

و در کل فلای سیمیلاتور 2004 در ویندوز Xp بهتر جواب میده مخصوصا اگر میخواهید از Addon های خیلی پیشرفته استفاده کنید...[nono]

آیا در هنگام راه اندازی شبیه ساز 2004 در ویندوز 7 از Compatibility Mode استفاده می کنید؟

PC Flight Simulation Geek Since 1998
valkyrie
  • valkyrie
  • 53.84% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
13 سال پیش
متاسفانه مشکل همچنان پا برجاست.
از سیستم ریپیر هم استفاده کردم ولی نشد
UserPostedImage 
UserPostedImage 
UserPostedImage