سلام خدمت دوستان
با تشکر از Naras عزیز بابت این تاپیک و راهنمایی های مفیدی که ارایه شده در این زمینه ، اما باید خدمت شما عرض کنم تنها تنظیمات مانیتور و کارت گرافیک برای افزایش کیفیت شبیه ساز و روند اجراییه اون کافی نیست !! شما باید بتونید برای اجرای مناسب شبیه ساز بیشترین بازده رو از سخت افزاری که در اختیار دارید داشته باشید که برای این منظور باید بتونید FSX.cfg رو tune کنید که خب مسلما به دانش خاص خودش نیاز داره ، به همین جهت برای اینکار وبسایتی طراحی شده که FSX.cfg شمارو تنها با استفاده از یک سری اطلاعات اولیه که بهش داده میشه بصورت اتوماتیک tune میکنه و شما با جایگزین کردن اون متوجه تغییرات اساسی در اجرای شبیه ساز میشید مخصوصا در زمینه پردازش (CPU) که برای FSX حرف اول رو میزنه البته نرم افزونه هایی مثل REX Essential و REX 4 تا حدودی این عمل رو انجام میدن اما بنظر من کافی نیست ،
این نکته رو هم در نظر داشته باشید که حتما شما باید FSX service pack 2 یا Acceleration روداشته باشید تا این تنظیمات کاملا اعمال بشن..... به لینک زیر مراجعه کنین و اگر سوالی بود در خدمتتون هستم:
http://www.venetubo.com/fsx.html البته سه روش دیگه هم برای افزایش کیفیت شبیه ساز وجود داره که بعدا توضیح خواهم داد.
موفق باشید
ویرایش بوسیله کاربر
10 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص